Августовски бебета 2020 ! Тема 4

• 32 112
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Привет! Преди известно време бях споделила,че ми се събужда по не знам си колко пъти на вечер да яде, защото той като се събуди това му е първата работа и от няколко дена се приспива по час и половина вместо за 5 мин. Еми установих, че е от зъбите. Не може да заспи,защото е нервен, бута си и двете ръце, нервничи, затова и се буди по 100 пъти на вечер. Това е само моя теория ама нямам друго обяснение.
Роли Преси си заспива винаги на гърда дори не знам дали бих успяла да го приспа по друг начин. Заспива с нея в устата като леко потреперва с долната устна имитирайки леко сучене, тогава знам,че е заспал и ако не се отдели сам, аз я отскубвам внимателно да не се събуди.
Вчера го мерих в моята приятелка и беше 6.400 в 3-ти месец и 10 дена, което май е перфектно. Но не забравяйте като сравнявате децата си,че много зависи и колко са се родили. Йони ако бебчо се е родил 4 кг, може и да е нормално да е 9 сега .. Моят се роди 3280 и в картона му има една скала, която показва спрямо родилното му тегло на всяка консултация дали е над,под или в нормата.
Момичета ако искате пишете и имената на съкровищата ви, че и тях ще добавям ❤.
ellocin идеята ти е много добра,а малката яко се кефи май 😁❤😍

# 196
Страх не страх, изобщо Не ми се отлага с нищо. Искам всичко да е направено когато трябва. ЛЛ винаги ни казва, че всички неща р хубаво Да се изпълняват когато са заложени, защото после се възприемат по-тежко от детето. Пък и искам да знам навреме ако има нещо. Сега проблемът ми е, че трябва дс се насоча към ортопед, а в Стара Загора Не знам да останаха читави такива.
Вечерно време преди и след баня става все по-енергична. Трепери с ръце и крака, ококорва се страшно много и гледа като прекалила с кофеина. А аз кафе, чай и шоколад не консумирам. Понякога като я гледам така, сякаш гледам друго дете.

# 197
  • Denmark
Madjarova92, леко и бързо преминаване! Hands Pray Пиши как сте. Мен много ме е страх да не го хване, направо като се замисля и ми идва да огранича дори и баба му да идва да го вижда. :/ Но при нас в Дания положението не е толкова зле, колкото в България засега...

Паола, и аз така го приспивах моя мъник, но вече от няколко дни го оставям в кошарата с пееща играчка. Плачка 5 минути, но заспива в крайна сметка. Лошото е, че се събужда след 30 минути и освен на гърда, няма друг вариант пак да заспи, та си го взимам при мен...
Имената май ги имаше и в сегашния списък на тези, които са пожелали да ги кажат Blush

# 198
Имам чувството, че през няколко седмици гледам различно дете! От няколко дена не мога да го нахраня като хората. То едно въртене на главата, едно шаване, направо не мога да го усмиря, а преди ядеше и ме гледаше в очите. Сега гасим телевизор и всички се крият от него, че да  не се разсейва гледайки ги.
Дневните спанета да чукам на дърво са все още ОК. Две вечери подред ми заспива в обичайното за него време, но с малко мрънкане. Снощи прескочи едно ядене и не мога да повярвам, че спах два пъти по 5 часа. Легна си в 6 и се събуди да яде в 10.30, а след това стана чак в 4. За жалост с това ранно лягане , няма как да очаквам да спи до късно и станахме още в 5.30. Ще трябва да се помъча да му преместя съня и да заспива поне в 7.

# 199
  • Denmark
Защо моето няма такива паузи Sob Sob Sob

# 200
И нашият няма такива паузи. Тази нощ май се буди три пъти и спа неспокойно.
Поне ми се събраха 6-7 часа сън, че понякога не мога да заспя след второто будене и още в 3-4 съм се окорила.

# 201
При кърмачетата май няма големи паузи, но пък съм чувала от кърмещи жени, че ако спят с децата с наспиват, тъй като се хранят в просъница.

# 202
Излиза, че чудовището спи добре. Заспива в 10, събужда се към 4 или в 5 да яде, заспива и става към 8:30, като преди това може да се поразбуди да яде, ама давам по някоя от двете ( + Y + ) и така.

# 203
Според мен едно дете би се събудило ако огладнява рязко и дава много леки сигнали, че е гладно и майката не може да го усети. Много рядко ми се случва да не усетя Бухта, когато огладнява, т.е. много рядко се стига до там да се разреве и/или събуди. Ако спи при мен на спалнята е много по-лесно и бързо да реагирам. Ако е в кошарата ми отнема повече време да стана, да я отвия , да я взема...тогава вероятността да се събуди е по-голяма

# 204
Момичета, дайте акъл подариха ни столче за хранене - https://www.baby.bg/chipolino-stolche-za-hranene-master-chef-sivo.html пише в описанието, че е за деца над 6 месеца, а аз мисля на 5 навършени да стартирам със захранването, дали ще е ок да го сложа? Има още един месец, но ми се ще да имам план къде, с какво ще се захранваме и т.н.

# 205
Ние слагаме Ния да си ляга в 20:30ч и напоследък се буди към 7 да хапне, после поспива до 8:30. Тази сутрин в 7 се събуди, въртя си главичката малко, гледка и аз като отидох при нея, чак тогава започна да бърбори и да мрънка, че е гладна.

# 206
  • София
Madjarova92, пожелавам ви бързо и леко преминаване през болестта!
Ние също сме имали болни от корона вкъщи, но решили, че не е нужно да ни уведомяват и ни спестили тая информация Rage За щастие ние не се разболяхме.

# 207
Девойки,след вакините излизахте ли на разходка?

# 208
При кърмачетата май няма големи паузи, но пък съм чувала от кърмещи жени, че ако спят с децата с наспиват, тъй като се хранят в просъница.
Малката е само на кърма и напоследък се случва нощем да я храня до 4 пъти. Вечер като заспи я оставям в креватчето й до първото събуждане и после я взимам при нас и се храним полубудни. Така тя си заспива и не я закачам после да я местя и двете се наспиваме... Само си разменяме местата като сменям цоците 🤭😁. Искам да си спи в леглото, но като е при нас ми е по-спокойно и спя по-добре 🤷🏼‍♀️

# 209
  • Denmark
И при нас е така, Нели. Иначе преди лягане е на 1 шише АМ така че не е от глад събуждането..

Общи условия

Активация на акаунт