Августовски бебета 2020 ! Тема 4

• 32 139
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, отдавна не съм писала.
Та Калоян се роди 48см, 3,110.
За килцата аз даже съм с 4 надолу, а кърмя. Сега сме болни и ми е мноого зле. Лошото е че и децата ги мъчит зверски сополки, и отложихме ваксините. Иначе на 3 направи 3 месеца и е 6,500, 59см.
Плаче почти постоянно, трудно заспива, и с дундуркане нестава.Cry.
Вече незнам какви да ги мъндря че да е спокиен и да спи спокойно

# 346
Плачат, когато са преуморени (това по мои наблюдения). Когато я хвана приятно изморена, заспива за няколко минути без излишни драми. За съжаление рядко я хващам в такъв момент, а уж я наблюдавам.

2 въпроса имам към вас 😁:
1. Как обличате бебетата, когато трябва да ги сложите в кошницата за кола?
Нито с яке, нито с космонавт мога да я сложа вътре, а при нас си е кучи студ.
2. Какво столче за хранене ще купувате/сте купили? Нужно ли е да има полулегнало положение според вас?
Харесала съм си стол на Stokke, който е дървен и няма тази опция, та се чудя нужна ли е.

# 347
kitty, аз също мислех да взема този стол, тъй като ще захранвам в края на 5ти месец (така планирам).  Също се колебая и за Peg Perego, но не знам дали ми се дават толкова пари.
В кошницата за кола я обличам с дрехите от вкъщи и горнище или жилетка, понякога и мятам тънка пелена на краченцата. Тя много се поти в тази кошница, с по-дебела дреха коланите не уплътняват добре. Голяма чуденка ми е как да я обличам и все я проверявам дали и е добре. Sweat Smile
Днес бяхме на гости в родителите на ММ. Малката изобщо не искаше да спи, та накрая си тръгнахме. После в колата заспа за една минута, милата. Heart
Аз имам още малко кг за сваляне, утешавам се, че има още 6 месеца до лятото. Grinning

# 348
Плачат, когато са преуморени (това по мои наблюдения). Когато я хвана приятно изморена, заспива за няколко минути без излишни драми. За съжаление рядко я хващам в такъв момент, а уж я наблюдавам.

2 въпроса имам към вас 😁:
1. Как обличате бебетата, когато трябва да ги сложите в кошницата за кола?
Нито с яке, нито с космонавт мога да я сложа вътре, а при нас си е кучи студ.
2. Какво столче за хранене ще купувате/сте купили? Нужно ли е да има полулегнало положение според вас?
Харесала съм си стол на Stokke, който е дървен и няма тази опция, та се чудя нужна ли е.

Вече изобщо не чакам. Гледам си часовника и като мине час - час и 15 и го мятам в количката да спи. Протестира малко, но в крайна сметка винаги заспива до 5 минути.

# 349
Аз му обличам яке и го събличам в колата. Ако все още е студена му мятам одеало.
Моят герой е със запушен нос и сълзящи очи. Стеримар не помага, няма сополи. 😔 Утре ще го заведа да го прегледат.

# 350
joni, дано всичко е наред и мине бързо.
Да ви попитам, доприспивате ли си бебетата сутрин, след като се събудят за хапване?
 Ния заспива в 20:30ч. Събужда се в 7:30-8ч. Преди, когато се събуждаше в 6 да хапне, я доприспивахме и ставаше в 9.
Сега направо я вдигам от леглото и не я приспивам пак след хапването ѝ. Днес обаче я приспах, защото вчера не беше спала през деня и исках да си навакса. Та сега спинка.
Не знам кога да я вдигам окончателно от леглото.
 Вие в колко ставате сутрин?

# 351
joni, дано всичко е наред и мине бързо.
Да ви попитам, доприспивате ли си бебетата сутрин, след като се събудят за хапване?
 Ния заспива в 20:30ч. Събужда се в 7:30-8ч. Преди, когато се събуждаше в 6 да хапне, я доприспивахме и ставаше в 9.
Сега направо я вдигам от леглото и не я приспивам пак след хапването ѝ. Днес обаче я приспах, защото вчера не беше спала през деня и исках да си навакса. Та сега спинка.
Не знам кога да я вдигам окончателно от леглото.
 Вие в колко ставате сутрин?

При нас всеки ден е различно, има дни, в които се събужда към 7,  хапвайки заспива сам, има дни се буди в 6 и му се играе и колкото и да се мъча да го приспя - не се получава. Снощи примерно заспа в 22 и аз се зарадвах, че и аз ще мога да си почина, уви събуди се след 30 мин и стоя буден до поне 1, когато аз съм заспала. Нз баща му кога го е приспал. В момента още спи и като се събуди едва ли ще иска да спи още.
Аз ставам всеки ден към 6, няма значение кога съм си легнала.

# 352
Аз продължавам с опитите да го науча да спи в кошарката си...
Вече нямам никакво място за спане и това не е добре нито за мен, нито за него да има недоспала майка Weary
Тази сутрин се събуди, нахраних го и го сложих в кошарката. Промуших му края на одеалото, с което се завиваме през решетката, за да си го държи, докато заспи и заспа.
Ще видим колко ще спи...
Засега е час. Мина през едната фаза на съня без да се събуди. Дано, дано...

# 353
Лайка, дано имаш успех. С постоянство ще се получи.
Моето бебе сега не иска да спи другаде, освен в кошарата или на дивана в гнездото, където спи през деня.

# 354
Вчера заспа у свекърва ми, значи може да заспива и на друго място освен на спалнята до мен. После и в колата заспа, докато се прибирахме.
Съгласна съм и в 12 да заспива вечер, само да си спинка в кошарката.
Пристигна му джаджата от Китай за почистване на нослето.
Нямам търпение да я пробвам Grinning

# 355
  • Denmark
Моето мишле се събужда между 7 и 9 ч и това няма никакво влияние върху следващия му сън. Сменяме памперса, малко целувки и игри, слагам го на гърда и заспива пак.
Тази нощ беше един буден и рязговорлииив, мале, мале. Имаше период, в който спеше с отворени очи и говореше. Много сладко бебешко.

Сега видях, че има вече тема Август 2021 Cry Много мило ми стана... Сетих се, че писах в групата, когато още беше в малък състав, макар че относително късно разбрах, че съм бременна 5-6 седмица. И не спирах денем и нощем да чета форума... Много неща се случиха за тази година, сякаш съм остаряла с 10 години... Или помъдряла хайде Sweat Smile

Дойде ни бънджито ама още плахо го приемаме.

Доста силни са му песничките Sweat Smile

# 356
Честито, Marayah,
Много стабилно изглежда вашето бънджи и е много красиво🐥
Ние е гледахме онлайн Sunny Days на Fisher Price със звуци на слон, маймуна, гущер и Тропическа гора, но ми се виджда претрупано и не успях да преценя

# 357
Не будя , когато се наспи тогава. Когато водех баткото на градина, тя сама се будеше, дали от шума или от друго не знам, но бързо влиза и излиза от "ритъм" , когато се ходи и не на градина.

# 358
Кажете различни сайтове, от които пазарувате дрешки за бебоците.

# 359
Аз пазарувам от некст.
Много хубави дрешки, безплатна и бърза доставка над 80лв.
Той общо взето все с пижамки от некст си ходи облечен.
Има си дневни пижами и нощни пижами Joy

Общи условия

Активация на акаунт