Августовски бебета 2020 ! Тема 4

• 32 139
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Лайка, аз пазарувам от същия сайт. Обаче трябва да поръчвам един размер по-големи, защото сушилнята, въпреки че е на Miele, уж читава марка, пак свива дрехите на бебето. Преди 2 седмици и поръчах едни бодита и вече са и малки на ръкавчетата.

# 361
А някой да е пазарувал в този сайт : https://uk-m.patpat.com/ ?
Има страхотни дрешки и много ме съблазняват , но мъжът ми ме хули, че харча много за глупости.
Доставката им е скъпичка.

# 362
Китайски са и не съм сигурна какво е качеството им, дали цветовете няма да пускат боя и т.н.

# 363
Лайка, аз пазарувам от същия сайт. Обаче трябва да поръчвам един размер по-големи, защото сушилнята, въпреки че е на Miele, уж читава марка, пак свива дрехите на бебето. Преди 2 седмици и поръчах едни бодита и вече са и малки на ръкавчетата.
И нашата сушилня е същата. Затова суша на Feinwaesche. Лееко влажнички излизат, но поне си остават същия размер. 😄 Като я купувахме, ни предупредиха, че има такава опастност.

# 364
kitty, мерси за съвета. Ще пробвам и аз така да суша.

# 365
Аз да кажа за сайта пат пат, абсолютно същите дрешки ги има с Али експрес😜
Взех няколко костюмчета и ромпъри от Али експрес на цена от 3, 4, 5 лв. с безплатна доставка. Същите ги гледах в пат пат на 3-йни и 4-рни цени 😲

# 366
Аз съм най-доволна от дрешките на Кауфланд и Лидъл памучни са мекички, разтегливи са ние сме почти 7 кг и караме още с бодита от Лидъла размер 56 😄 и от next също са доста качествени дрешките от тези китайски сайтове не ми се рискува да взимам тъй като материята не е качествена. Аз да се похваля че днес си взех ергономична раница под наем да пробвам бях си харесала кая кора и на място пробвах няколко различни марки и в крайна сметка каята се оказа най-удобна може би защото колана й е мек на другите беше твърд та ще видим сега как ще е за сега й хареса, тези дни е някакъв ужас все едно че не е моето дете 😄 Катерина по цял ден мрънка реве всичко й омръзва след 5тата минута. Легнала да стои.... Ооо не абсурд. Постоянно се набира да става да стои седнала направо не знам...Спи през деня по 30 мин макс само навън спи по-дълго. А преди будува 1 час и заспи за час и нещо 2 и после пак така абе все едно че не е моето дете хаха. Дано сега в раничката поне да кротува😄 Аз да попитам вече спрели ли сте на някакво столче за хранене, че ние сме почти на 4месеца след 2 месеца мисля да започваме захранване та сега съм почнала да ги разглеждам и не знам, мисля да я захранвам по метода, воден от детето.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 17:58 от Rozmari Rasheva 661967

# 367
И на мен на Лидл и Кауфланд много ми харесват дрешките, на Некст, HM, George - главно тези марки. Между другото в Pepco също има доса евтини дрехи, но с много прилично качество. Този PatPat май не е много читав, срещала съм отрицателни мнения

# 368
Както mamanasi29 е писала, ПАТ-ПАТ е едно към едно с Алиекспрес. Както и wish.
Аз вземам онлайн от George, HM, Waikiki, Hellokids, Косара и Прекрасници. От физически - Кауфланд, Пепко и местен детски магазин Смехурко. Също така нашите пътуват често до Турция и ми носят и дрешки от там.
Имам 3 големи чувала с 56-62 размер, като половината още са с етикети.

# 369
Изтървах ви момичета, едвам ви открих. После ще чета, че нещо времето ми е кът, с бебе и бате в къщи.

# 370
Направо ме е страх, ама ще се похваля - разположила съм се по средата на спалнята Joy
Савова, тази вечер и аз го сложих моят да легне в 18,30.
Явно и режимът им е еднакъв на нашите синчета Stuck Out Tongue Winking Eye

# 371
Rozmari, аз съм на вълна столче за хранене. Моето дете е на 4 месеца и половина почти и ми се искаше от сега да започна да го ползвам, затова търся с легнало положение. Първоначално на картинка ми допадна Cam Gusto, но на живо останах доста разочарована и дори Lorelli Ventura 2 в 1 ми се стори по-хубав - той е с люлка и разни мелодийки. Проблемът е, че сме почти 8 кила и вероятно след месец няма да може да го ползва като люлка. Та съм в чуденка - вие имате ли някакви впечатление от марката Lorelli?

# 372
  • Denmark
Лайка, кажи после след колко време се е събудил. Аз не знам вече какво да правя с този сън през нощта... Иначе се мотивирах от теб и днес след кърмене го слагах да си спи в кошарата 3 пъти - 45 мин, час и 30 мин и само 30 мин. Сега се чудя да се мъча ли така и през нощта или както обикновено... Обаче вече ме боли тялото от позите, в които спя и кърмя, отделно, че се будя на 30 мин-1 час..

# 373
Направо ме е страх, ама ще се похваля - разположила съм се по средата на спалнята Joy
Савова, тази вечер и аз го сложих моят да легне в 18,30.
Явно и режимът им е еднакъв на нашите синчета Stuck Out Tongue Winking Eye
Изпреварих те Simple Smile. Моя беше в леглото в 6.15 . Сега ще изчакам 10-15 Мин и отивам да гледам черешката на тортата. Днес дневния ни сън беше ужасен. Явно не може да навлезе в дълбоката част на съня и спеше само по 30 Мин и адски неспокойно. На вън дрема час и половина, а следобедния сън беше направо кошмарен. Ужасно му се спеше но беше неспокоен и два пъти се буди с рев сякаш му дерат кожата. С много мъки спа 2.5 часа.
Дрешки купувам от където сваря, но най- ми допадат на Некст и ГАП. И двата магазина имат отлично качество. Днес дори купих космонавт от ГАП, тъй като вече не може да се намърда в стария.

# 374
Днес при нас също съня беше ужас. Около час ми хленчеше опитвайки се да заспи. Страшно опяване беше, гръмогласно -Аааааааа, непрестанно, над 45 минути. Мен чак ме заболя главата от това. Като млъкна, дремна 10 Мин и пак беше будна. Цял ден дреме изключително малко и се буди с рев. Явно и имаше нещо. Но не знам какво.

Общи условия

Активация на акаунт