Августовски бебета 2020 ! Тема 4

• 32 125
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Като си говорим за шумни съседи: ние сме на два етажа, та над нас има една мадама, която прави ремонт у тях. Кооперацията е нова и много ремонти дейности предстоят. Така буши и кърти, че на първия етаж вкъщи се чува, все едно до мен ремонтират. Както и да е, ама тя кърти и между 14 и 16, както и късно вечерта.  Добре, че моето дете се научи да спи на бял шум, та пускам силно колонката и няма разправии.

# 406
Това е стола на каката и се надявам да оцелее и за малкия. Доволна съм от него регулира се облегалката и височината. Краката му се въртят и няма нужда да се вдига за да го преместиш. Тапицерията между кожа и мушама, лесно се мие, и е с допълнителна мекичка приставка.

# 407
  • Köln
    [/list]
    Rozmari, аз съм на вълна столче за хранене. Моето дете е на 4 месеца и половина почти и ми се искаше от сега да започна да го ползвам, затова търся с легнало положение. Първоначално на картинка ми допадна Cam Gusto, но на живо останах доста разочарована и дори Lorelli Ventura 2 в 1 ми се стори по-хубав - той е с люлка и разни мелодийки. Проблемът е, че сме почти 8 кила и вероятно след месец няма да може да го ползва като люлка. Та съм в чуденка - вие имате ли някакви впечатление от марката Lorelli?
    . Аз купих Peg Perego, много съм доволна. Дават го от 0 до 3 годишна възраст.
    Ние на 12 ще правим 4 месеца. Извинете ни за тоалета 😂 но снимките са преди лягане.[/img]

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 15:17 от doniy

# 408
    • Denmark
    Аз правя опити да му махна излишните неща за спане, за да видя как ще се получат нещата. Страх ме е, че все така ще иска да спи, пък ако сме в БГ примерно и не мога да го оставя на абсорбатора, какво ще правя със спането? Grinning

# 409
    В ютюб има бял шум.
    Ей сега пуснах на моя шишко Хенри и както ревеше, така и млъкна. Sweat Smile

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 15:58 от G.Savova

# 410
    • Пловдив
    Относно белия шум - и при двете ми деца е незаменимо средство за дълъг сън Sweat Smile
    В момента спим цяла нощ на бял шум, заспива на много усилено и след това го намалям и така до сутринта....толкова съм свикнала, че и аз незнам как ще спя без него Sweat Smile Sweat Smile
    За другата тема да добавя - роди се 2,900кг/50см
    Днес бяхме на консултация и ваксина /третата вече/ - високичък е - 6,600кг/66см.
    Увеличиха му вит.D на 4 капки, заради фонтанелата и бързия разтеж.
    Иначе ми е много миличък и добричък /пу пу/, спи си, яде, раздава усмивки, сам също се заиграва - малък еднорог Joy И нашето Коце спи след обед 4ч /има си специфика де - излизам 1-2ч навън и след това си доспива в коридора в количката/. Сутрин и вечер има дрямки по 30мин.
    За пазаруването - аз съм пристрастена към ибей Stuck Out Tongue Closed Eyes
    Относно стола на хранене, аз бях преди 10г с Chicco POLLY, много любим, но дамаската му се скъса и боцка...та незнам дали ще може да се ползва.

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 21:42 от pepina83

# 411
    От 2 часа сме на Хенри и с много зор успявам да удържа фронта и да го държа заспал. Явно е в регресия защото виждам как му се спи, но нещо не се получава. Търка си очите и се мята но и той не се отказва от опитите си да спи. Имам бухала Оли, който има бял шум но звука не е толкова силен. И аз съм свикнала да спя на бял шум и изобщо не ми пречи.

За пазаруването, моето спасение е амазон. Няма и ден в който да не съм поръчала нещо. Днес поръчах Бепантен за подсечено дупе и нови биберони. Преди някой беше писал за вода в бибероните. И моите бяха пълни с вода и ме е страх да не мухлясат и гледам да ги сменям всеки месец.

# 412
    Това с нощното кърмене. И аз заемам пози, така че сутрин или  гърба ме боли или врата. Няколко вечери си мислех, как не измислиха една бибка наподобяваща  гърда и с допир на кожа( всичко друго измислиха) това не 😂🙈🐵. Сутрин като станеш не само скърцам ами издавам звуци като при секс 😂😂😂. И ние спим по 40мин. до час през деня, няколко пъти.  Вечер само да шавне и давам да муцне и продължава да спи.
    Толкова много подарени дрешки имам че за първи път от Пакостници поръчах 2 ромпера 68 размер. Още си носим 62 , но взеха да отесняват. Сушилнята и при нас малко събира, но с ютията ги връщам в предишен размер 😂.

# 413
    Ох ако мислиш че само кърмещите имат проблем с позите при хранене ела да видиш нас! Иска да яде прав, да ама как ще стане д бутилка? Голям зор в момента стс храненето, то едно въртене на главата, наместване на задника, мъчи се да се изправи ... направо някъв кошмар и откакто имаме този проблем не си дояжда храната.
    Тази вечер изяде половин порция и реши, че ще ака и целия ритуал по къпане, ядене и приспиване замина на кино! В момента той лежи и пъшка до мене и надула съм до дупка шум от прахосмукачка.

# 414
    Доста пъти е коментирано, но аз да питам пак. Какви памперси ползвате? Моя господин е около 8,500кг, какъвто и памперс да сложа, протича. В чудо съм се видяла.
    Ползвам Памперс Премиум Кеър по принцип, взех Пуфис, Молфикс и от Лидл, еми и те протекоха. Това 3ти размер.
    От вчера слагам 4ка на Памперс Кеър, пак имам протекли.

# 415
    Verchy ние основно Пуфис използвахме и рядко пропускаха. Това за 1-цата и 2-ката де. Мамиата 3-ка нещо май не е нашата, че с нея пък често има мокри петна. За сега много ми допаднаха Little angels 3. Тънката разлика между нас обаче е, че имаме 2 кг. разлика. Подробност 😁

# 416
    Ползвам памперс 3 през деня и вечер 4 размер. Снощи по никое време сменях памперс в тъмното и съм сложила 3 размер и тази сутрин като ака, леко протече  на кръста. Опитай с памперс 4+. Те са по -абсорбиращи.
    И ние сме над 8кг.

# 417
    Verchy, аз също използвам същите на Памперс. Ползвам 3ката, като бебка тежи около 6,700. Протичал ми е само веднъж или два пъти. Като имаш предвид, че понякога спи 12 часа нощем и не съм сменяла (но тя като не е яла през това време и то почти не е мокро).

# 418
    Ние минито на групата 5.100 още сме на 2ка , а през ноща задължително 3ка нищо, че са от 6 кила, като не сменям през ноща са супер.

# 419
    • София
    Аз съм много доволна от Little Angels, купувам ги от сайт за UK стоки, засега сме на размер 3-ка ( до 9 кг), но моето кюфтенце е 6500, така че са супер. Аз през ноща сменям, не мога да я оставя на мокро. Тя си яде 2 пъти, 2 пъти сменям, но понасят ако напълване и досега не са ми пропускали.
    Да се оплача - косата ми пада страшно - започна се следордилното проскубване. А толкова си я харесвах преди да родя. Sad

Общи условия

Активация на акаунт