Августовски бебета 2020 ! Тема 4

• 32 122
  • 745
  •   1
Отговори
# 435

Някой води ли се от тази таблица? Мисля да пробвам. Например преди малко будуваше около 2ч, заспа и да видим какво ще стане 🤔

Аз се опитвам да се водя по нея. Преди си мислих, че колкото по - дълго будува, толкова повече ще спи, да ама не. От близо месец приспивам на час и половина, вече на около 2.

# 436
И има ли ефект? ☺
Преди малко започнах по таблицата- будува 2ч, спа 45мин и се събуди с плач. Явно повече време трябва да мине 🙂 за да е спокоен.

# 437
И има ли ефект? ☺
Преди малко започнах по таблицата- будува 2ч, спа 45мин и се събуди с плач. Явно повече време трябва да мине 🙂 за да е спокоен.

Ами то моето пищи постоянно Simple Smile не знам какъв ефект търсиш ти. При нас единственото ,което се промени е , че вечер е по -спокойна и заспива между 7 - 7:30 и не е чак такъв голям нервак преди лягане.
Тя преЗ деня спи само в мен. Забелязвам, че между 25 - 35 минута се събужда цвилейки и я доприспивам и спи около още час на обедния сън , на другите дремки около 30 минути още. Ако спи в количката навън - 2 часа.
Но вече доста добре я усещам кога се е изморила и за 2 минути е заспала, ако изпусна момента заспива с голямо пищене, извиване, блъскане, буквално за 5 минути разлика всичко се променя. Ще продължавам да се водя по таблицата.

# 438
Аз се водя по тази таблица, както и по детето. Така заспива по-лесно и по-бързо. Не се върти 40 минути докато заспи, а заспива за 10тина. Аз я слагам да легне на час и петнайсетина-двайсет минути, въпреки че навършва 4 месеца утре.

# 439
Аз го държа буден около час, час и 30 минути зависи дали ще почне да мрънка. Спи точно 40 минути, като часовник е.
Вчера най накрая ходихме при педито 🥳
Мериха го 63см. И на кантара 7,200 кг.
За десерт му сложиха двете ваксини в крачето и ротарикс през устата, вдигна два пъти температура 37,8°.

# 440

Някой води ли се от тази таблица? Мисля да пробвам. Например преди малко будуваше около 2ч, заспа и да видим какво ще стане 🤔
Гледах я веднъж тази таблица някъде, но не й обърнах особено внимание. Сега като гледам ние сме долу горе както го пише. Но аз се водя по малката. Леко й се зачервяват очичките, усмихва се едно вяло такова😁 и я слагам да спи. Някой път спи и по 2 часа, друг път по 40 минути.

# 441
Аз явно вече през два часа ще трябва да го приспивам.
Днес, след час и половина будуване, спа само 15мин.
Вторият път го приспах след два часа и спи вече 40мин.
Аз ако се водя по малкия, цял ден игра ще трябва да е и после цяла нощ рев, че не може да заспи. Изобщо няма да поиска да спи, ако не го сложа.
Стискайте палци и днес да си спи в кошарката, че утре да си приберем таткото на спалнята Joy

# 442
Лайка, стискам палци!
Бях казала, че ѝ тракат ставите и ще ходим на ортопед. Записах час още края на миналия месец, но докторът се разболял от ковид. Имахме записан час за днес при друг лекар- еми и той. Защо не звънят тези хора да информират?!  Thinking Хайде сега като луда майка ще вляза в нета да прочета за тези тракащи стави. Joy Мислех да изчакам прегледа, но така както е тръгнало, ще ми се изчака чакалото.

# 443

Много сладък елф си имате, ние така и не се престрашихме за фотосесия. Здраве да е, догодина вече.

Да попитам мамите на АМ- за 150мл вода + 5л АМ- как правите водата (студена+топла).

Аз правя 180мл, като 80мл са гореща от диспенсър + 100мл пак от диспенсъра на стайна температура.

Ние изкарахме кошмарна вечер, нали сме в дълбооооката провинция, снощи нямахме ток 5ч, днес от сутринта до преди малко пак нямаше. Един сняг да завали и почват авариите. Генератор имаме, но кой да се сети да зареди бензин. Мрън.

П.П. Кога се минава от памперс на гащички?

# 444
Ох, момичета, да се оплача. Направо не издържам вече, тези дни е голяма кривотия моят малък мъж. Не се търпи - не ще да спи, рев, рев, рев. Ако все пак заспи е в мен, а ако го оставя пак рев. Сега Слава Богу спи от почти 3ч.. Много ми се иска да се водя по тази таблица обаче засега хич не успявам. Нощното приспиване е кошмарно също, снощи час и половина сме го приспивали и чак в 23:30 заспа.. (пак добре, че доста често заспива в 1😃)Дано да мине бързо този период, че не издържам вече.

Относнл памперсите, в момента ползвам 3ка (около 6,5кг е) на Памперс и съм много доволна, днес взех на Литъл Ейнджълс да пробвам с тях как ще е.

# 445
Май само аз избързвам с памперсите 🙄 Малкият е 6,500 кг , а от доста време сме на 4ка на Little Angels . Взех и гащички и направо се родих,супер удобно е.

# 446
  • Denmark
Не е ли кофти смяната на наакан памперс ако са гащички? Sweat Smile

Аз се водя по табличката - няма грешка. Вечер се мъча да го държа 3-4 часа, но май не е правилно така. Пак си спи за кратко и се буди. Днес няма да ни мъча и ще си го приспивам след 2 часа буден.

# 447
Да попитам кърмещите мами дечицата ви вече имат ли някакъв установен цвят на очите,че нали уж казват че при кърмените бебета цвета на очите се мени докато жената кърми, малката има още сиви очи всеки ден ми се струват различни аз съм с кафяви очи а таткото е с много хубави сини очи ама сме далеч от синьото май та се чудя дали има вс епак някаква надежда след време да станат сини Grinning

# 448
Не е ли кофти смяната на наакан памперс ако са гащички? Sweat Smile

Аз се водя по табличката - няма грешка. Вечер се мъча да го държа 3-4 часа, но май не е правилно така. Пак си спи за кратко и се буди. Днес няма да ни мъча и ще си го приспивам след 2 часа буден.
Гащичките ги късаш отстрани, така че смяната не е проблем.
Днес имахме проблем със следобедния сън и вместо 2-3 часа, спа само 1 и се ококори още в 2.30. Към 4 го изкарах на вън колкото да поспи 30-40 Мин. Сега за вечерния сън за първи път ми направи малко панаири, но след 15 Мин заспа. Моля се с тези рвгресии на съня да не му се развали вечерното заспиване. То едно нормално нещо имаме и сега остава и то да се развали.

# 449
  • Denmark
Ааа, не знаех, мерси, Савова. 😇

И ние сме така с очичките и за жалост кафенеят вече и явно няма да са сини като на баща му.

Общи условия

Активация на акаунт