Августовски бебета 2020 ! Тема 4

• 32 115
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Савова 5 капки педиатъра ли ти предписа? Аз давам една капка на смесено хранене. Чудя се дали да се обадя на доктора да питам, то като гледам следващия цялостен преглед е на една година

# 466
Зависи от концентрацията. Когато ни изписваха ми дадоха капки и тогава ми казаха по 1 на ден. Като ги свърших от детската консултация ми дадоха нови и на тях пише по 5 капки. Питал акушерката след като е на АМ пак  ли 5 капки и тя каза да.
На кутията пише 10 микрограма.

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 09:54 от G.Savova

# 467
  • София
Някой назад пишеше за нещо против косопад - аз доста прочетох, още след предишното раждане, и изводът е, че няма спасение - косата просто трябва да си окапе. Дължи се на хормон, който през бременността не й позволява да пада, но след това трябва да се случи неизбежното. Simple Smile
Аз давам по 2 капки вит.Д - капя в устата, понякога може да е 1, понякога 3.

# 468
Слагам капките в млекото така че няма проблем да отброя точното количество. Вижте си концентрацията на капките да не се окаже че давате по малко.

# 469
  • Denmark
И аз давам 5 капки вит Д с лъжичка,на смесено хранене.

Аз си взех някакъв anti hair loss спрей колкото да си мисля, че правя нещо. Sweat Smile Както Methy каза, просто трябва да си падне косата, която не е паднала повреме на бременността.

Аз да се оплача... нямам апетит за нормална храна... Хапвам някое яйце или филийка черен хляб и това е. А пък шоколад - стой та гледай. Мога само на това да живея. Мисля, че е от недоспиването и тялото ми си набавя енергия. Дано не ми спре кърмата така. Мрън...

# 470
Аз нали си напоръчах козметика за коса на Керастас като имаше намаление в Нотиното.
И завещах останалите ми шампоани на мъжа ми да си мие косата с тях.
Ама днес като се къпал и не му харесал единия шампоан и си взел малко от един на Керастас. И останал много доволен Joy
Вика "жена, поне да видя за какво потроши толкова пари. Ама са наистина много хубави де, искам и на мен да ми вземеш такъв" Joy Joy Joy
А съм му забранила да ми ползва шампоаните, ако изрично не съм му казала, че може, защото преди време така си се къпеше с едни на Милкшейк, защото много хубаво му миришели. Хубаво миришат, надуших го веднага какви ги върши Joy

# 471
Аз и преди писах, моята не пада повече от нормалното, както и по време на бременността не е падала. Правя си маска и съм доволна.
Само къде няма ефект за белите коси Scream  не искам да приема, че възрастта си казва думата

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 00:19 от Verchy

# 472
Аз давам по 2 капки Вигантол в лъжичка с кърма. Казаха ми до годинката да давам всеки ден.

# 473
Лайка, днес звънях до НОИ и ТРЗ, еми оказа се при мен, че има грешка в ТРЗ. Още при предното подавана са имали над 50 болнични "блокирани", подадени, но поради някаква грешка в системата неотчетени. Трили са всички  и са подавали наново. В НОИ ми казаха, че днес е последния ден за приемане( за моите дати).......та надявам се вторник да имам пари. При теб какво стана?
Ей, Бухта е  голям звяр тези дни, нещо са ми паднали батериите и не я усещам като преди, че на няколко пъти нададе вой. Две вечери имаше ужасни газове и я боля корема, почти 2 часа ме дъвка предната вечер, за да заспи.
Баткото изкукуригва и почва да се лигави, ММ почва да ме нерви напоследък.( той твърди, че не е само напоследък Simple Smile )

# 474
Аз нали още на трети накарах баща ми да се обади на счетоводителката.
Тя му казала, че всичко е точно, но после видях, че има още един входящ номер на декларациите по чл. 50 и 51 с дата на подаване 03.12.
Явно са били върнати за корекция и като се разписках на 03.12 и ги е подала отново.
В крайна сметка днес  ми преведоха парите и аз вече почти ги изхарчих Joy
Толкова кошници чакаха плащане из сайтовете Stuck Out Tongue Winking Eye
Harista, по тоя повод

# 475
Здравейте, момичета,
аз съм от юнските мамчета 2021. Търся си домашен фетален доплер - втора употреба, но не намирам из сайтовете за обяви.
Ако някоя от вас има и би го продала, ще съм благодарна да ми пише. Relaxed
Пожелавам да растат здрави всички бебчета!

# 476
  • Пловдив
Момичета, ще ходя до аптеката за БиоГая, от коя да купя - в шише или тубичка?

# 477
Лиси, пиши какво търсиш из групите Бебе Продавалник във Фейсбук, там може някой да ти предложи 🤗

Пепина, според мен шишето е по-добре заради съхранението в стъкло

# 478
  • София
Ейййй момичета, отне ми няколко дни, докато ви изчета и наваксам. Днес бяхме на преглед - нашата маймунка е 6500, 62 см. и ДОК каза, че се развива чудесно, като се има предвид, че се роди 2700 Simple Smile От 1 седмица насам нощноото спане е кошмар. Заспива си спокойно, спи сокойно до към 2;30 и тогава като по часовник почва едно мятане на ръце и крака. Първите 2 вечери ставах постоянно да я проверявам, защото мислех че е будна, а то се оказа, че спи и се мята като риба в съня си. И това нещо до 5-6 сутринта. Тя спи, ама аз не мога,като я слушам. Снощи точно тя спря да се мята и мъжът ми почна да хърка. Ей откачих. Взех си юргана и право в хола. Оставих я на ММ да се гледат.  Майка за пример, какво да ви кажа Grin Имате ли идея на какво може да се дължи това мятане? И то точно по едно и също време всяка нощ? Някаква регресия ли е това или почвам да си мисля дали не са пак колики Rolling Eyes Струва ми се, че ще се наспя след около 2 години Confounded

Аз вит. Д давам по 2 капки Вигантол директно в устата.

Моята коса също пада много, ама съм се примирила и вкъщи ходя предимно с вързана коса иначе няма спасение.

Въпрос: имате ли идея какви са тези чесалки? Докторът днес каза да й купя чесалки, за да изникнат по-бързо зъбите, ама аз какви ли не неща съм й накупила, а тя само пръсти и биби слага в устата. Как изглеждат тези чесалки?

# 479
А каква е зависимостта между чесалките и бързината на никнене на зъбче? Thinking Да взема да купя и аз тогава.

Общи условия

Активация на акаунт