Августовски бебета 2020 ! Тема 4

• 32 107
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • София
А каква е зависимостта между чесалките и бързината на никнене на зъбче? Thinking Да взема да купя и аз тогава.
Не знам, така ми каза ДОК, явно има нещо. Ако си напъхам пръста в устата й, имам чувството че ще го откъсне. Толкова силно стиска, че ако имаше зъб, 100 % щеше да ми пусне кръв Smiley

# 481
Взела съм такова https://www.baby.bg/bebe-confort-grizalka-za-nikneshti-zabi-etap-1.html
Обикновената залъгалка вече не я поглежда.

# 482
Ние днес бяхме на преглед и последни ваксини до 1год. Hug Расте добре, доволно съм предвид, че този месец 2седмици беше в кърмаческа стачка и през останалото време не ядеше кой знае колко...

Питах педиатърката за наченки на зъби при моята госпожица, но няма...

Днес успя най-накрая да се обърне сама от гръб по корем, даже много ѝ се искаше да пълзи, ама не е наясно още как Joy

За чесалки имаме някакви. Жирафчето Софи +разни други, но сякаш тази, която ще пусна снимка най-много я отразява

Скрит текст:

[\spoiler]

# 483
  • София
Аз какви ли не съм й купила, но е възможно още да са й големи за устичката, затова да не проявява голям интерес към тях. Утре ще обикалям за столче за хранене и ако нещо ми попадне, подобно на тези, които сте посочили, ще взема Simple Smile

# 484
При нас жирафчето Софи е най на почит. Научила се е да й смуче главата. 😅

Иначе дунда за сега няколко пъти се обръща от корем по гръб, но от гръб по корем дори не се и опитва.

Дано леко и постепенно им избиват зъбчетата на нашите бебчета, защото моя племенник е на 8 месеца и сега за 1 седмица му избиха първите 3 зъба. Нощем направо пищи от болка миличкия. Има хрема, вдига температура...

# 485
И при нас жирафчето е на почит, така го злоба , че скоро ще му откъсне някоя част. Същото така всичко, което е плат се тика в устата, особено лигавниците и играчката за гушкане направо ги съсипва. Ние имахме 3 ужасни дни и нощи. По цял ден плачлива и на ръце , вечер се буди често  и иска да яде, сама и за 5 минути не можеше да седи. Вчера по-добре през деня, но през нощта ни разказа играта , от 2 до 5 сме приспивали, за да може 6и30 да започне да ни унищожава пак. До сега не съм хващала скок в растежа, дали е това не знам. Тези дни пак започна да ходи до wc през ден и предполагам и корем я мъчи.
Някоя от вас дава ли от тези хомеопатичните за сън и нервни бебета? Аз купих Дормикинд, обаче прочетох, че съдържа лактоза , а ние нали на този етап сме я изолирали и ме достраша да и дам. Гледам , че и повечето прахчета и хапчета за зъби също съдържат лактоза и ако гастрото каже, че не са ок за прием не знам какво ще правим. Надявам се да има и такива без, че ще се гръмна.

# 486
Те прахчетата и гелчетата за зъбки и без това са безполезни, така че няма защо да се косиш 😃

# 487
Аз от гелчето виждам ефект, временно , но го има. Ама то трябва да давам нещо за мое успокоение, иначе ще се гътна. Какво е това врещящо чудо просто не ми го побира главата. Аз ако се дера 7 часа после ще спя 3 дена, а това мойто дремва за 30 мин и пак на ново

# 488
Сигурно имате регресия на съня Sad

# 489
4 месеца регресия имаме ние

# 490
  • София
В гелчетата има лидокаин, поне в това което аз ползвам, затова би трябвало да има ефект, макар и краткотраен. Но аз лично гел давам, ако много много жално вземе да плаче, че иначе ако привикне към него, после нямам какво да дам като алтернатива.

Софи съм я прибрала, защото мислех че ще й е голяма все още, ама щом казвате, че е на почит, утре ще я представя на маймуна та, дано да й обърне внимание.

# 491
Взех една ръкавичка за гризане и една играчка и много бързо установи за какво служат, но ако някой друг и ги държи Joy.
Идват и малко големи за устата, но пък ръкавичката има нещо шумолящо вътре и много обича да се заиграва с нея.

# 492
Поръчах такива ръкавички от Амазон и ги чакам тези дни да дойдат, да видим дали ще се харесат Simple Smile
Не знам как е при вас, ама малката чак мен тръгва да "гризе" и то със засилка и звук все едно ще ме изяде Joy
Та освен че едвам си опазвам косата, сега и лицето ми е на прицел Joy

Понеже ви четох за косопада - аз съм приела факта, че докато не се наместят хормоните ще е така, ама виж със скубането не знам как да се оправя! Вързана ходя, обаче все ми докопва косата и така я заплита и скубе, че... Може да пробвам с шапка за баня Grinning

# 493
Значиииии писна ми това лайно да се буди по никое време и да не ще после да спи 😡 Преди се будеше, хапваше и заспиваше пак, а сега разиграва всяка нощ циркове и трябва да я разнасям по час и горница, та да заспи пак 😡 И въобще преди заспиваше на цица, сега не ще. В 9 от 10 пъти започва да се мята и пак трябва да я разнасям, та да заспи. Страшно лайно, ей 😡

# 494
Антонио днес заспа в 3,30ч. и то след като го взех на спалнята.
Аз не мога да заспя. Не знам как ще я караме днес. Баща му също не е спал, защото в 5ч. излезе да ходи на работа.
Ще викна свекърва ми май, за да има някой адекватен около детето довечера.

Общи условия

Активация на акаунт