Същото е с проходилките, в тях нито една опорна точка, която е нормална за хората при вървеж не се покрива от стоенето в проходилка или бънджи и подобните им. А се създават грешни такива. Търговците имат за цел да продават, не да дават съвети на ниво ортопеди, педиатри, неонатолози и т.н.
И тъй като съм те "подхванала" Алетея, направо да те "довъшра"

ММ като ми каже, че много мрънкам, аз му казвам, че ако не прави или прави еди какво си няма да мрънка, а той ми отговаря, че ако спра да мрънкам ще или няма да го прави.....та: Кокошката или яйцето?!Относно гризалките, аз изобщо не съм фен на Софи, ама покрай вас, още в началото като коменитирахте и реших и аз да пробвам. За Коледа съм купила обаче Мишката( някоя от вас я беше споменала), И ровейки попаднах на страхотни играчки от същата марка и материя като Софи. Ако не ми се свидеше щях да взема и дракона, и еднорога и слона и всички
Ако Бухта хареса мишката може да взема и друго.За захранването най-вероятно картоф, морков, пащърнак, сладък картоф след 5 навършени месеца. Ако е готова, ако не ще изчакам. Баткото докато мислех как да го захраня, а днес , а утре и един ден просто посегна към гроздето, което ядях и сам се захрани хахахах. Всичко ще си готвя пак сама, само рибните пюрета, като стигна до там, ще са от магазина, защото в къщи рядко се яде , а и няма как да готвя толкова различни видове риба по ред причини. Но определено ще трябва да си опресня инфото, че доста неща съм забравила.
) и плодове, но тях малко по-натам, че са вкусни и няма да си иска зеленчуците след това. Та, по малко можело вече да започнем...
Нещо не се чувствам уверена с това захранване. 
, но не съм я давал още, защото преди няколко вечери си беше разкървавил венеца - незнам с нокът ли, но беше страшна гледка - една кръв по ръцете и лицето...изкарах си акъла, та се притеснявам да не постигна същият ефект и с чесалката.
И аз я гледах на камерата, защото и нямах доверие. И с право.
Така май пак се натоварва.