Августовски бебета 2020 ! Тема 4

• 32 174
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Аз вече ще давам шишенце и като се пробуди през нощта.
Поне да видя това дете от глад ли се буди или така си е свикнал.
Стискайте ми палци за довечера да имам психиката да го приспя в кошарата за нощния сън.
Днес направи двата дневни там и видимо си му е добре да си спинка сам в леглото.
Спалнята му отесня вече, защото той спи по ширината ѝ и като му се цопна и аз там и му идва тесничко Joy

# 271
Аз пък днес съм в такова прекрасно настроение, че ми идва да изляза по улицата да поливам хората с бензин и да ги паля 😡 Вчера пропилях близо 2 часа да украсявам проклетата елха, за да ѝ изгорят още днес чисто новите скапани китайски лампички, мм да ги свали и да накичи нови без да го видя, но така че всичко да се заплете на един невъобразим възел. Не знам какво ми стана, ама хванах съсипаната елха и понечих да го замеря с нея докато той умираше от смях. Ама на мен изобщо не ми беше смешно  Едва разплетох всичко и свалих всички играчки докато ревях. Явно нервите ми вече не издържат. Ама само като си представя как нямам време да си измия косата вече повече от седмица и отделих от ценното си време,за да украсявам елхЪта и сега всичко да отиде по дяволите и направо полудявам 😡😡😡 И мм ми вика "ще я украся наново аз, стига крещя" 😡 Забраних му да пипа елхата. Като знам как ще я украси с левия си крак и после ще я кичне с горда усмивка в нашата стая направо ще полудея. Забраних му да пипа елхЪта, завързах всички играчки в един плик и ги зафичих на тавана. Няма да украсявам повече нищо 😡

# 272
Аз пък днес съм в такова прекрасно настроение, че ми идва да изляза по улицата да поливам хората с бензин и да ги паля 😡 Вчера пропилях близо 2 часа да украсявам проклетата елха, за да ѝ изгорят още днес чисто новите скапани китайски лампички, мм да ги свали и да накичи нови без да го видя, но така че всичко да се заплете на един невъобразим възел. Не знам какво ми стана, ама хванах съсипаната елха и понечих да го замеря с нея докато той умираше от смях. Ама на мен изобщо не ми беше смешно  Едва разплетох всичко и свалих всички играчки докато ревях. Явно нервите ми вече не издържат. Ама само като си представя как нямам време да си измия косата вече повече от седмица и отделих от ценното си време,за да украсявам елхЪта и сега всичко да отиде по дяволите и направо полудявам 😡😡😡 И мм ми вика "ще я украся наново аз, стига крещя" 😡 Забраних му да пипа елхата. Като знам как ще я украси с левия си крак и после ще я кичне с горда усмивка в нашата стая направо ще полудея. Забраних му да пипа елхЪта, завързах всички играчки в един плик и ги зафичих на тавана. Няма да украсявам повече нищо 😡

Аз те разбирам, с моето пищяло.е същото. Да си измия косата на 7-8 дена когато за съжаление вече ме сърби. Коледна украса няма и да вадя. Не знам как така другите бебета реват 10-15 минути имсе изморяват и заспиват. Моето ще врещи докато аз не умра.

# 273
ebk_kbe, моето също плаче много време. До сега не е спирала сама да плаче. Обаче не плаче преди да заспи, ами през деня, като иска нещо.
Веднъж майката на ММ беше дошла на гости, уж да помага. Моето дете реве, тази жена стои срещу нея и ѝ казва: “Можеш още, можеш още.” Тя, милата, се захласна от рев. Повече не и я давам да я “успокоява”.

# 274
Вчера украсих и аз, ММ скъса кабела на едни от лампичките, докато разплита възел, а аз счупих върха на елхата. Сега нямам светлини на верандата и елхата ми е без връх.Постелката под елхата я няма, но съм дзен.

Марая, как сте?

Ellocin, аман от такива помощници.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 08:19 от Verchy

# 275
И аз ще си кача двете изстрадани елхи

# 276
И аз ще си кача двете изстрадани елхи

Хубави са, носят страхотно настроение.

# 277
Алетея, поснях се аз с тебе Joy
Аз съм будила мъжа ми в 4 през нощта да иде при малкия и да вляза да си мия косата, защото толкова ме сърби главата, че не мога да заспя след като малкият ме е събудил Joy
Уж я мия на 3-4 дни, но е къдрава и е направо ужас.
Сутринта в 7 станах да се боядисвам Joy
Още не съм украсявала аз, а миналата година 31.12 си купих нова украса и елхи от Кауфланд за без пари.

# 278
Verchy, имаме същия еленски костюм😃
Не сме украсявали и ние още, може би уикенда.
При нас е драма заспиването, вечер заспива в 12-1.. През деня иска да спи с мен на спалнята, в леглото си се събужда през 5 минути Sad

# 279
Тази вечер решихме да пробваме да спи в кошарата без гнездото (иначе спи в кошарата, ама и гнездото е в нея). Ами плаче доста. Чувам я сега, докато баща ѝ я приспива. Върнахме гнездото, ама не спира. Cry За пръв път така плаче преди сън, милата.
Ето и нашата елха, за още празнично настроение в темата

# 280
Последната дрямка е не повече от 2 часа преди вечерния сън. Днес последната дрямка беше до 5.15 и в 5.30 вече почна да нервничи. Изкъпах го и едва дочака да му дам бутилката и малко порева. В 6.30 вече беше в леглото и след 10 секунди заспал.
Преди го слагах в леглото почти заспал, но в последно време е напълно буден но пак заспива бързо.
През деня малко ми прави номера и не иска да спи и тогава го мятам в количката и излизаме да позяпам малко магазините, че нали до скоро бяха затворени.
Днес имах и друга изненада, оказа се че космнавта който носи вече му е малък и едвам го обличаме, а до края на зимата има още 3- 4 месеца.

# 281
И нашата елхаааа Simple Smile даже имаме и 1вия коледен подарък отдолу Hug

Скрит текст:

Съчувствам ти, Алетея. Някой път нещата като тръгнат с краката нагоре...в такива дни просто се примирявам и нямам търпение да си легна, че да стане нов ден.

Лайка, как успя да намериш време за боя?! Само като си представя, че ще се намажа и малкото ще се разпищи и единствения начин да спре е да я взема на ръце, а няма да мога...

Ето сега е последната дрямка, да видим колко ще е Simple Smile време за мама да погледа ТВ и да пие чай Blush

# 282
Аз само да се похваля, че от днес малката сама се обръща по корем и вече постоянно иска да се врътка и не мога да сменя и един памперс сато хората 😁😝😋🤩 Почва се кОпонаа 🎉

# 283
  • София
Аз косата я мия сутрин след като се е събудил и нахранил. Винаги е щастлив по това време, с изключение на днес и дано си остане така, оставям го на спалнята да си дърдорка, казвам му, че ей сега се връщам и отивам да се къпя. Това правя всяка сутрин, а преди се къпех вечер, но какво да се прави.
Вкъщи вече сме с две бебета. Роди се братовчедката на Ясен и одеве провеждах урок по къпане. Забравила съм колко са малки новородените. Нашият е истински гигант!

# 284
  • Denmark
Благодаря, момичета! Бебчо заспа в колата и ние влязохме един по един за по 1 минута за тест. До два дни трябва да има резултати. Ние сме добре засега, дано така си остане, че си ме е страх.

Много хубави елхички сте на качили Blush Верчи, много сладко еленче си имаш Blush

Общи условия

Активация на акаунт