Августовски бебета 2020 ! Тема 4

• 32 176
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Аз вчера реших по малко ва започвам с упражненията. Правя малко коремни преси, клекове(с дунда в ръцете😁) и мисля да подкарвам и велоергометъра скоро. Вобре се чуствах след коремните, само имам малка мускулна треска днес 🙃

# 301
Аз вече 2 седмици  правя упражнения - коремни преси, крънчове, повдигане на крака, полу-клекове и планк. Отнема ми около 30-35 минути сутрин докато малкото още не цвили и си играе на земята на гимнастиката. И отделно на разходките по 7-10 км всеки ден си ходим. Ще си дам месец  - два и се захващам по - стабилно, че нали се освиних с близо 30 кила и имам още 12 да свалям. Корема ми се прибра, просто имам сланинки по него.

# 302
Rozmari, аз правих малко клекове още в болницата. Като се прибрахме, ходех първо само на пътеката. По-сериозни тренировки започнах след 20тия ден, като имах разрешение от лекар.
Явно всички сме имали приключения с мъниците. За пръв път Ния се буди 4 пъти тази нощ, през час и половина. Плаче, плаче и след 2 минути заспива. 🤷♀

# 303
  • София
И аз имам 4-5 кг за сваляне, но докато не захраня детето и не намаля кърменето не си давам зор, защото знам, че няма смисъл. Предния път отслабнах когато ми дойде цикъла и вече кърмех по-малко. Каката тогава беше на 9 м. Та сега предполагам ще е подобно положението - за съжаление съм от тези, на които хормоните не им позволяват да свалят. Иначе си тренирам - старая се поне 3-4 пъти в седмицата да правя по-тежки тренировки. Разхождането с количката е ясно - всеки ден поне по 1 час, а аз ходя бързо. Тренирам основно за тонус, добро  настроение и здраве. 😀
Моето дете пък започна да ака по-рядко и да попръцква, което я мъчи, защото изведнъж както си седи и се хили и все едно нещо я убожда и започва да врещи. Явно пак са някакви колики, а аз спрях пробиотика, май ще го почвам отново.

# 304
И нашето мрънкало не спи напоследък като хората. Не знам как спят вашите от 9 до 9..
Борис заспива 12-1, та даже и по-късно и се събужда макс в 9-9:30, като има преди това едно хранене към 5-6-7, зависи.
Голяма драма е и с яденето днес пак, направо вече съм на косъм да превъртя, едвам издържам.

# 305
Днес е спал сумарно за целия ден 1,30ч.
Просто думи нямам...
Дано поне вечерта да заспи, ама едва ли...

# 306
Днес сутринта стана в 5 и след това имаше 2 дрямки по 1 час. От 10.30 до 1 бяхме навън, но тъй като обикаляхме по шумни места и къде дрямаше, къде будуваше и се нервеше че е шумно. Към 3 заспа и все още спи. Около час се мята като риба на сухо и аха да се събуди, но след това заспа дълбоко и сега лежи мирно и кротко.

# 307
Оххх, само ние ли се приспиваме още на ръце. Никакъв шанс няма да я оставя. Веднага се буди.

# 308
Посмях се малко с елхата на Алетея (: има и такива дни. Аз вчера скъсах тапата на една бутилка вино за моя мъж и се мъчих половин час да я извадя. Естествено  не стана и я натъпках вътре. ММ аха да се опита да ми каже нещо и щях да хвърля бутилката по него, но той държеше детето та се спаси Joy
Тази година решихме да вземем жива елха, която да засадим  в двора след това, не е така кичеста като изкуствените, но си ми харесва усещането.
Моя дребосък става в 7, дремва между 9 и 10, след това спинка или от 12 до 17 или от 12 до 15 и от 14 до 18. Къпим го към 19 и заспива около 20:30-21:00. Нощем и да се събуди да яде е само за ядене и заспива веднага. Два три дни яде по 3 пъти на нощ, после два три дни спи непробудно. Общо взето сам си направи "режима". От както поотрасна малко вече няма дрямки, спи си доста дълбоко.
За кг не ми се говори. Аз качих 8-9кг през цялата бременност, изписаха ме -5 и по незнаен за мене начин успях да си върна 3. Та сега съм си почти като бременна, само дете бебето е в количката Joy Направо ми се реве, а даже си мисля, че по време на бременността хапвах повечко. Правя упражнения  и ходя по 10-12км на ден, нооо нищо не помага Cry

# 309
С малко рев и драма днес успях да го приспя в 7.30 и ако утре сутрин ми цъфне в 5 направо ще се гръмна , или ще почна да го приспивам в 5 Kissing Heart.
За килограмите ... това да ни е проблема Kissing Heart.
Елха нямаме тази година. Хола е пълен с активна гимнастика и още какво ли не и няма място за нищо. Щях да взема една миниатюрна елхичка в саксия обаче звяра се размрънка и аз избягах от магазина, без елхичката де Joy.

# 310
  • Denmark
Абе хора, какви са тези спанета по 727255252 часа на вашите бебета Sweat Smile направо къде ме хвърляте... Моето май не спи повече от час време нито денем, нито нощем. Добре че кърмя, та придремвам докато си хапва през нощта, иначе не знам...
Бони, и аз така си мислех, но реших да пробвам миналата седмица - държах го буден 3-4 часа преди лягане, оставих го в леглото му (в което чак сега спи откакто се е родил) и седях до него и заспа след 10тина минути протест. Но все пак беше изморен. Не спи дълго моят бебок, но поне да свиква да не заспива на ръце или гърда постоянно.

# 311
Оххх, само ние ли се приспиваме още на ръце. Никакъв шанс няма да я оставя. Веднага се буди.

И аз приспивам на ръце.

Дано поне вечерта да заспи, ама едва ли...

Как е положението? Заспа ли?

# 312
Марая аз пък се чудя как държите вашите по 3-4 часа будни. Heart Eyes
Тази вечер нали спа до късно и го храних към 7.30 и няма ти казвам каква драма беше! Ревеше докато го хранех! На края с 300 зора го нахраних и си викам тази вечер ще ми разкаже играта и го сложих в леглото и той сякаш само това е чакал! Легна си послушно, рева спря моментално  и заспа на секундата!

# 313
И при нас е на ръце, абсурд иначе. Как да го науча да си заспива сам?! Ето, още не е заспал, вижте колко е часът.
Лайка, моят син редовно спи само по толкова за цял ден.. не ще и това е.

# 314
Моята хубавица уж се отказа от едното нощно хранене и беше започнала да яде чак към 5ч. (Но не си мислете, че през останалото време не се е будила, моля ви 😁) Леко по - леко започна обаче да си го измества напред във времето и сега яде в 1ч... Ми тя като новородено правеше по - дълга пауза.

Иначе от 3 месеца насам няма дневен сън по - дълъг от 30 - 40 мин. Примирила съм се.

Общи условия

Активация на акаунт