Августовски бебета 2020 ! Тема 4

• 32 144
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Моят господинчо преди обяд заспа сам с две мрън, обааачеее следобедното дране беше на ниво! И целия зор за 30 мин. сън. И се опитвам да му говоря, и се опитвам да го потупвам по дупето, да го галя, да го люлям, да му шшш-ткам - всякаш му сипвах гориво и децибелите се покачваха ли покачваха. Прибра се баща му и избягах да си измия косата най-накрая. И така пропуснах още една сцена. А таткото останал с мисълта, че нещо му е направил, докато го премятал и носил насам-натам. Викам му аз "а мен питаш ли ме" 🤣 Вече съм с комплексите, че не ставам и с притесненията "какво му има, аз ли само не мога да разбера, направих ли му нещо или нещо още трябва да направя, но какво?", а дали не се лигави вече ... и какви ли още не мисли в главата. Ще се поболея 🥴
А има дни, в които е суууупер кротанче. Опитвам се да разбера има ли някаква зависимост между бодърстване и спане - чак взех да си записвам кога и по колко спи, както и по колко будува и лесно ли е било заспиването. Още ми куца логиката и връзката. Май няма такива ...

# 376
Събуди се в 9 без 15. Яде и ако не го бях сложила в кошарата, щеше да си заспи пак веднага след яденето.
Но като го сложих в кошарата и се разрева (очаквано) и сега си гледка и май ака.
Е тва е-едно акане да развали работата Joy

# 377
TheSearcher, ние днес тъкмо поръчахме Lorelli Ventura. Доколкото знам е до 22 кила някъде и може да си се ползва като люлка.

# 378
Събуди се в 9 без 15. Яде и ако не го бях сложила в кошарата, щеше да си заспи пак веднага след яденето.
Но като го сложих в кошарата и се разрева (очаквано) и сега си гледка и май ака.
Кога яде за последно?
Гледам да наглася яденето така че като го изкъпя и да яде, за да не си ляга гладен и да ми се буди по никое време. То не че ще заспи ако е гладен де Joy.
Моя ака малко преди да си свърши бутилката. Познавам по това, че почва да си намества задника и да се напъва.

# 379
Харесвам Лорели като марка , а и цената им е добра. Столчета съм си намислила няколко и скоро ще ги прегледам пак и сравня. Момичета, много специалисти по детското хранене са против ( подкрепям твърдението) децата да се учат да ядат на дрънкалки ,залъгалки ,музики ,люлки и т.н. както кърменето, приспиването и др ,така и хранене ще отнеме време. Но е изключително вредно да се свързва рефлекса за хранене с игра. Може да е забавно , но не като самоцел. За тях е забавно дори само като хващат нова храна или гледат цветната лъжица.... Но повечето майки ги е страх ,че детето ще остане гладно и са готови на маймуни да се правят за една лъжичка изядена. Същото е с претоплянето , от страх да не се простуди ,често децата се претоплят.
Днес и нашата бухта разбра "красотата" на истинското пищене. Всяко следващо беше по-високо и пронизително, докато не можеше по-пискливо. Пак я заболя гърлото. Сега вече "говори" ,ръмжи и пиши едновременно.
Последните вечери все гледам да извеждам аз кучето и тя си чака разходката.... Издържа половината трасе , на връщане задрямва.
Дрешки ( с нея и батко ѝ) Лидл и Вис Виталис основно. Обичам на място да пипна материята, колко е плътна и разтеглива най-вече.
Днес я мъчи коремчето, преди малко ѝ дадох Газ капки и се успокои. А цял ден се плюнчи би плези, дава да ѝ "чеша" венеца, почне ли да ми се звери и не иска да захапе играчка ,чеша венеца с пръст.

# 380
Аз минавам да кажа, че все пак установих, че люлката на Lorelli Ventura е до 9 кила и ще отказваме поръчката. Щеше ми се просто да си имаме люлка за по-голям човек, ама такова нещо явно още не е измислено 😑 Иначе аз съм доволна от марката. За цената си качеството им е добро. Количката и кошарата ни тип next to me са на Лорели. Бибите им също ги харесва за разлика от тези на Лови, Канпол и Авент. Ако има марка, от която да не съм доволна, това е Kikka Boo.

# 381
Щеше ми се просто да си имаме люлка за по-голям човек, ама такова нещо явно още не е измислено 😑

Люлка-шезлонг? Повечето са до 18кг.

# 382
Кога яде за последно?
Гледам да наглася яденето така че като го изкъпя и да яде, за да не си ляга гладен и да ми се буди по никое време. То не че ще заспи ако е гладен де Joy.
Моя ака малко преди да си свърши бутилката. Познавам по това, че почва да си намества задника и да се напъва.
В 6 го изкъпах и в 6 и нещо яде.
Не беше акал, ами си реши да си бодърства.
Ей сега заспа пак.
Дано поне до към 3 да не се буди...
И поне си заспа в неговото си легло Sunglasses Цял ден му говоря, че вече е голямо момче и си има подарък собствено легло Joy

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 23:36 от Лайка

# 383
Днес при нас също съня беше ужас. Около час ми хленчеше опитвайки се да заспи. Страшно опяване беше, гръмогласно -Аааааааа, непрестанно, над 45 минути. Мен чак ме заболя главата от това. Като млъкна, дремна 10 Мин и пак беше будна. Цял ден дреме изключително малко и се буди с рев. Явно и имаше нещо. Но не знам какво.
И моята бе адски неспокойна, превъзбудена, само охкаше и се смееше доста особено.
Не можа да спи повече от 30 минути накуп, само се буди и търка преуморено очи. Чак вечерта е спала 1 час, а сега лежи до мен, мърда и се мята като риба. Да не е пълнолуние ?

# 384
Verchy, имахме люлка-шезлонг, ама люлката била до 9 кг, шезлонгът до 18 😃 Аз тъкмо днес пуснах нашата за продажба, защото Пеги вече е 8.500 и ще потроши люлката 😑

И чудовището беше много изнервена днес. Спеше по малко и изведнъж изпадаше в истеричен рев насън и после се будеше. Направо ми идваше да си тегля въжето 😬

# 385
А от къде поръчвате дрешки на George?

# 386
Кога яде за последно?
В 6 го изкъпах и в 6 и нещо яде.
Не беше акал, ами си реши да си бодърства.
Ей сега заспа пак.
Дано поне до към 3 да не се буди...
И поне си заспа в неговото си легло Sunglasses Цял ден му говоря, че вече е голямо момче и си има подарък собствено легло Joy
Ние явно гледаме близнаци Simple Smile. Ей сега го храних. Почна да мрънка още от 10.30, но станах да правя бутилката в 11.20 понеже вече не издържаше на глад. Изяде 150мл и сега лежи доволно. По всяка вероятност ще ми цъфне към 2.

# 387
Повечето люлки са до 9 кг за съжаление, аз затова се и чудя, май по-добре е да се вземе просто столче за хранене с повече степени на регулиране на гръбчето и крачетата. Колкото до дрешките от George, аз поръчвам от 2 момичета от фейсбук - Emilia Evlogieva и Соня Стоянова, изпращат по Еконт. Еми е страхотна, много често я мъча да ми слага метъра по дрешките, тъй като за бодита сме на размер 9-12, последно и ромпъри му взех този размер (и аз съм от майките, който си държат децата по пижама денонощно, докато сме в къщи Simple Smile)) Много по-удобно ми е за смяната на памперсите.

# 388
А вие какво търсите в едно столче? Много съм некомпетентна, та за това питам. Предполагам таблата да се откача лесно, тапицерията да се почиства и да се пере? (то има ли такава, която се маха и се пере Thinking )
Имам четири домашни круши, които скоро ще изгният. Мога ли да ги нарежа и замразя, а след това да ги варя за бебето, като разхлабващ продукт? Или трябва сега да ги сваря, пасирам и сложа в буркани, после да варя бурканите?

# 389

Малко разглеждах, но май на този се спрях. Не бързам с покупката обаче. Не бързам и със захранването. Просто нахвърлям идеи и варианти. Като цяло съм много доволна от всичко на Lorelli, което имаме.

И добро утро, мамита! Хубав и спокоен да е денят ни! 🌞

Общи условия

Активация на акаунт