Августовски бебета 2020 ! Тема 4

• 32 125
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ние още сме на Памперс премиум кеър - 2-ка. Много рядко ми протичат и то главно по моя вина.
Днес бяхме на консултация. Сложиха ни шествалентната и ротарикса - втори прием. Понеже е наддал много малко педиатърката каза да му увелича храната и той милия от щастие като се разприказва тази вечер, голям сладур.
И моята коса пада зверски. Чак се притеснявам дали ще ми остане нещо Pensive Сутрин като се събудя всичко около мен е в косми. Нощем докато го кърмя все опипвам около муцунката дали не се подава някой косъм, защото два пъти му вадих от устата косми, които сигурно чак до гърлото му се бяха навряли. Гадна работа.

Поздрави и целувки от нашето елфче Relaxed

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 17:25 от Jamily

# 421
Ние сме на Пуфис 4-ка и все ми се струва, че ѝ стискат на коремчето и на бутчетата 😬

# 422
Лош, лош ден имахме. Спа 2-3 пъти за няколко минутки. Всяко заспиване с триста зора. Заспа преди малко и кака му и тя. Искам отпуска.
Използвам литъл енджълс 4ка. Сигурно вече е 10кг.
 Всяка вечер и през денят е мокър, от страни на корема, а памперса дори не е пълен. Не знам, май са му тесни. С дъщеря ми ползвах мамиа, но не помня по-широки ли са на кръста.
Давам му Авирон, вит Ц и Стеримар за вируса му. Вече е по-добре, ноооо киисееел.
Имаме столче за хранене на Лорели, с полу легнало положение, махаща се табла, меката част също се маха. Но е розово, от кака му и го продавам. Сега ще опитам с икейското, не ми трябват екстри.

# 423
При нас Pampers pure protection and premium care вече ги махнаха от пазара и навлязоха Baby dry and new baby. Аз ползвам baby dry и съм адски доволна. Тънки,шарени и са с гел като при дамските превръзки, много добре абсорбират.

# 424
Лош, лош ден имахме. Спа 2-3 пъти за няколко минутки. Всяко заспиване с триста зора. Заспа преди малко и кака му и тя. Искам отпуска.
Използвам литъл енджълс 4ка. Сигурно вече е 10кг.
 Всяка вечер и през денят е мокър, от страни на корема, а памперса дори не е пълен. Не знам, май са му тесни. С дъщеря ми ползвах мамиа, но не помня по-широки ли са на кръста.
Давам му Авирон, вит Ц и Стеримар за вируса му. Вече е по-добре, ноооо киисееел.
Имаме столче за хранене на Лорели, с полу легнало положение, махаща се табла, меката част също се маха. Но е розово, от кака му и го продавам. Сега ще опитам с икейското, не ми трябват екстри.
От Авирона какъв цвят ви е акито? Извинявам се за въпроса Joy , и аз му давам този сироп и му е тъмно зелено.
И един въпрос към мамите с по големи дечица. При упорита кашлица ползвали ли сте мед за намазване на гръбчето и гърдите на детето?

# 425
Ние тази нощ спахме повече от 7 часа без да ставам.
И той си спа в кошарката.
Вчера заспа в 6,30, но се събуди в 8 без 15.
И чак до 11 се мъчи да заспи, но поне като заспа и не се е будил в 3 да яде.
В 6 и нещо си изяде цяла порция мляко, а в 8,30 и 10,30 изяде по половин.

# 426
Ellocin и ние сме на Памперс премиум кеър 3-ка,но при кърмене когато съм я сложила по гръб на възглавницата , под ъгъл много протичат по гърба. Иначе през нощта са бетон, тя моята сутринта обикновено ги пълни и препълва и геройски издържат.
Сега ползваме Памперс актив, допадат ми повече, защото са без аромати.
Някой знае ли как е 4 на Памперс, вижда ми се много голяма- 7 кг е бебка.

# 427
И ние сме на памперс актив от началото още. Сега сме на 3-ка ама 7 килограмовата бухтичка където имам май скоро ще минаваме на 4-ка. Вчера времето в Пловдив беше чудно слънчево откара си малката 3 часа сън абе истината си е че спят най-хубаво навън дечицата. ☺️☺️

# 428
Два дена подред ми се случва Памперс размер 4 да ми протича урина съвсем леко отстрани на кръста и то през деня. С размер 3 никога не съм имала такъв проблем.

# 429
Нашият е още с 3. Обикновен Памперс.
Чакам да свърши пакетът и ще взема 4.
Имам и два пакета с гащички 3ка.
Ще ги изразходя и тях, но предпочитам памперсите засега.

# 430
  • Denmark
Аз съм много доволна от Либеро, но не знам в България дали ги има. Иначе лидълските са два пъти по-евтини и питах във фб дали са доволни от тях. Казаха, че да, купих от тях и никак не ми харесаха. Намирам някакви влакна, сякаш памперса се разпада. 😅 Така че съм пак на Либеро комфорт. Да ви кажа, ние протичаме като пишлето е отишло настрани Joy не знам при девойките как стоят нещата...

Лайка, мъничко ти завиждам Sweat Smile аз се опитах да кърмя и да го връщам в кошарата снощи, ноооо неее. Рев, рев, рев до 1 часа и накрая се отказахме с баща му и си го взех пак на гърда. Отчайвам се Sweat беше буден 3 часа и нещо, заспа към 20 часа изкъпан, нахранен и след 30 минути - пак буден....

# 431
Здравейте мами. Наспахте ли се 🤣🤣🤣 ние сме с pampers premium care 3- и юнака тежи около 8кг (по кантара вкъщи). За сега са добре, но .... голямо шаване, вдигане на крака и ритане става при смяната и се чудя дали да не пробвам вече гащи.
Да попитам мамите на АМ- за 150мл вода + 5л АМ- как правите водата (студена+топла). Пробвах 110 студена с 40 вряла, но ми се струва студено. После 100 на 50, но пък ми е топло .... нямам угодия 🤪
Иначе хапва 5 пъти по 170мл или 200мл мялко- струва ми се много, но .... ще видим какво ще каже педиатърката.
Друго да попитам - има (според мен) запек. Изхожда се на 2-3 дни, но първо твърдо и после като пюре. Дали пробиотик ще помогне или да мина на мляко за запек?
Целувки на малките бонбони 😍

# 432
Аз го преместих в кошарата, когато го храних за първото сутрешно хранене към 6-7.
Знаех, че после ще спи пак и го сложих в кошарката. През деня не съм го местила да спи на спалнята, а все в кошарката го слагах. Вечерта също там го сложих. И вече два дни си спи в нея.
Снощи имаше протести и заспа чак в 11, но го взимах на спалнята, играехме си, смеехме се и го връщах в кошарката после.
Боже, още спи това детенце!
Ще го оставя, пък...

# 433
Здравейте мами. Наспахте ли се 🤣🤣🤣 ние сме с pampers premium care 3- и юнака тежи около 8кг (по кантара вкъщи). За сега са добре, но .... голямо шаване, вдигане на крака и ритане става при смяната и се чудя дали да не пробвам вече гащи.
Да попитам мамите на АМ- за 150мл вода + 5л АМ- как правите водата (студена+топла). Пробвах 110 студена с 40 вряла, но ми се струва студено. После 100 на 50, но пък ми е топло .... нямам угодия 🤪
Иначе хапва 5 пъти по 170мл или 200мл мялко- струва ми се много, но .... ще видим какво ще каже педиатърката.
Друго да попитам - има (според мен) запек. Изхожда се на 2-3 дни, но първо твърдо и после като пюре. Дали пробиотик ще помогне или да мина на мляко за запек?
Целувки на малките бонбони 😍
За мое улеснение млякото което ползвам не изисква да се прави като другите млека и ми е много лесно. Просто смесвам топла и студена вода докато стане подходяща температура. Имам два термоса и е единия слагам преварена топла вода, а в другия гореща.
За запека първо опитай с пробиотик, но трябва да изчакаш поне седмица за да прецениш дали му действа.. Аз съм доволна от Прокомбо бейби. В момента ползвам и две млека, като и двете са с пробиотик и се изхожда редовно и съвсем меко. Млеката са Хипп органик и Nutramigen.

# 434

Някой води ли се от тази таблица? Мисля да пробвам. Например преди малко будуваше около 2ч, заспа и да видим какво ще стане 🤔

Общи условия

Активация на акаунт