Августовски бебета 2020 ! Тема 4

• 32 107
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
И при нас кошмар....2 часа съм седяла права на сушилнята от 2 до 4 и не иска да спи и не иска, и тъкмо задреме , направя 2 крачки и пак на ново панаира....и в 6 пак се започва. Преди буди се, сменям памперс, хапва и заспива, сега не смея и с телефона да светна, ходя в тъмното, обрах всички ъгли на шкафове, спални и не, дори не я сменям вече...какво е това чудо.

# 496
Взех една ръкавичка за гризане и една играчка и много бързо установи за какво служат, но ако някой друг и ги държи Joy.
Идват и малко големи за устата, но пък ръкавичката има нещо шумолящо вътре и много обича да се заиграва с нея.

И ние имаме такива ръкавички, слагам му ги и почва рев Simple Smile А Софи, ако някой не му я държи, не я иска.
Има една шумоляща кърпичка с етикети по страните, на единия край има Мики Маус, на другия гризалка - е тази кърпа може да я изяде, чак ръмжи питбулчето Smiley

Аз пък да похваля моето момче, за първи път откакто е роден спи над 11ч, снощи като заспа в 22 и все още спи. Разбира се 5854585214 пъти се буди да яде, но веднага заспа след хапване.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 09:32 от Verchy

# 497
  • София
Вчера й биха ваксината и снощи за първи път в 2:30 се събуди с рев. Пипам я- тя ужасно гореща. Мерим температурата - 39,7 градуса. Dizzy Face Малкото се дере, не иска да пие Панадола, плюе го, кошмар. Едвам успяхме да й дадем Панадола, смъкна температурата след.час и заспа. След час и половина ни събуди с истеричен рев - зъбите. Ей сега станах и имам чувството, че главата ми е камбанария. А толкова много неща днес имахме да правим Pensive Дано да не вдига повече температура, че се чувствам адски безпомощно да я гледам как се мъчи.

# 498

Тази снимка за очите 🙃 и да видите как текат лигите 😁 нон стоп.

Аз няма със какво да се похваля, но не се и оплаквам.
Мисля да ходя да си харесам столче за хранене и да потърся жирафчето Софи, при баткото беше на почит, сега ще видим Борис дали ще я отрази.

Слагате ли бебчетата да сядат? 🤔 Моя по друг начин не седи, разбира се го придържам, сам не може още. Иначе минахме ортопед, каза, че всичко е перфектно.

# 499
Голям сладкиш този Борис 💙
Аз си го слагам в краката така, както ти си го сложила.
Няма да го насилвам да стои седнал - когато, тогава.
Още не може да се преобърне милия от гръб по корем. Иначе се извива и прави опити.

# 500
Тц, то едно нещо се оправя, друго се разваля.
Уж му пооправихме режима, че заспиваше в 12-1 до преди 2 дни, обаче пък си се събуждаше да яде чак към 6-7, та даже и 8. От няколко дни заспива към 10:30-11, обаче се буди да яде към 3-4. Вече и аз не знам кое е по-добре😃
 Вчера през деня успях да се водя по таблицата за сън и резултатът беше спокойно и весело бебе, дано успея да го въведа за постоянно този режим, ще се родя!
Относно гризалките, много не ги признава, пак си бута ръцете. За Коледа баба му ще му купи Софи, пък да видим.
И моя Борис започва да се мъчи да се изправя, иска да е седнал, обаче много малък ми се струва, няма 4 месеца още.
Да ви питам момичета, къде четете за тази регресия в съня?

# 501
Взех една ръкавичка за гризане и една играчка и много бързо установи за какво служат, но ако някой друг и ги държи Joy.
Идват и малко големи за устата, но пък ръкавичката има нещо шумолящо вътре и много обича да се заиграва с нея.

И ние имаме такива ръкавички, слагам му ги и почва рев Simple Smile А Софи, ако някой не му я държи, не я иска.
Има една шумоляща кърпичка с етикети по страните, на единия край има Мики Маус, на другия гризалка - е тази кърпа може да я изяде, чак ръмжи питбулчето Smiley

Аз пък да похваля моето момче, за първи път откакто е роден спи над 11ч, снощи като заспа в 22 и все още спи. Разбира се 5854585214 пъти се буди да яде, но веднага заспа след хапване.
Е той и моя яде в просъница и не се буди, но пък буди мен Simple Smile. Така че това не се брои Simple Smile.

# 502
И моят не се будеше, когато спеше на спалнята и ядеше, но сега се буди като го взимам и слагам в кошарката му.
Поне с това будуване тази нощ установих, че огладнява 8 часа след последното хапване. Ако се размрънка преди тези 8 часа просто не трябва да го взимам да го храня.
Бях подготвена, че ще има такива нощи като последната, когато реших да хо отделя в кошарката. Ама проблемът е, че не мога сега да заспя, когато той спи.

# 503
  • Denmark
Кога смятате да захранвате?

# 504
аз мисля в края на 5тия ама да видим

# 505
mamanasi, слагам я да седне в мен за минутка-две понякога, не целенасочено, не се усещам.
Мисля да захраня, ако бебето ми дава сигнали, средата на януари месец. Тогава ще е на навършени 5 месеца и малко. Ще изчакам да мине седмица след ваксината (за сега планирана за 07.01).
Иначе за зъбките давам Дентокинт таблетки. Уж трябва да се дават всеки ден по 3, защото са с натрупване, но съм много несериозна и сигурно ще съжалявам после. Grin Май ще поръчам прахчета Teetha и още куп други, за да съм подготвена. В семейството първото зъбче е излязло по-късно, към 8ми месец. За сега само леко я дразнят венците. Не е драма.

# 506
Питах педиатърката на захранването, каза ми че следващият път ще говорим, а това ще е след Нова година, 5++. Така или иначе обмислях да е след Нова година и по към 6ти месец. Към момента не виждам никакви признаци от страна на детето да е готово.
Още не съм взимала нищо за захранването - посуда, уред за готвене (ще ми дадат назаем), стол, нещо за под стола, че ще пада клепане предполагам Simple Smile

Аз съм взела Камилия и Дентинокс за зъбите, но още не съм давала нищо.

# 507
Мисля да захранвам 6-ти месец към средата или края. Малкия е изцяло на кърма , така че няма смисъл по-рано. Мислех за Коледа да му взема столче за хранене, но няма смисъл още само да заема място без да се ползва 😁. 6-ти месец тъкмо ще може да сяда и няма нужда да го храня полу-легнал.

# 508
Ние днес сме по строг график.
Или е много изморен от цирковете през нощта и ме слуша кога ще ядем и кога ще спим, или нямало нищо страшно да събудиш спящо бебе.
Чакам свекърва ми да дойде към 17,30, че ако има пак циркове, да го дундурка тя.

# 509
За захранването педи ми каза, че мога да започна след 5-ти навършен месец, защото според нея от 6-ти нататък захранването ставало по-трудно? Също така изрази мнение, че като първи зеленчуци за захранване са най-подходящи картофите и морковите, защото са по-щадящи стомахчето и каза, че недоумява защо ние по форумите се съветваме да захранваме с тиква 😃 Но пък честно казано може би споделям мнението ѝ, че тиквата по би раздразнила стомахчето, все пак тя е доста разхлабваща. Вие с какво мислите да почнете да захранвате?

Аз хващам чудовището за ръчичките и я оставям да се набере сама, за да седне. Като седне почва да крещи от радост. Нямам такива притеснения, че е много рано и не мога да разбера как би могла сама да седне някога без да тренира 😃 Не я оставям седнала подпряна на възглавници, но тренираме всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт