90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема V

• 23 835
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Те сами си казват, че са мислили, че тя ще остане няколко дни, но тя така и не си тръгвала. Разправяли им, че тя му е приятелка от интернет, само за няколко дни да преспи при тях и ще си ходи. Обаче, не и не. Нашата чак се била спиятелила с майка му, имат снимки заедно.

# 601
Защо, има много чужденци, които пътуват по този начин; даже и българи - преди време гледах интервю на такава пътешественичка, която се запознавала с хора от екзотични страни по Интернет и им ходела на гости за по няколко месеца. После тя ги кани.
 Аз лично никога не бих го направила, но принципно е нещо, което го има.

# 602
Защо, има много чужденци, които пътуват по този начин; даже и българи - преди време гледах интервю на такава пътешественичка, която се запознавала с хора от екзотични страни по Интернет и им ходела на гости за по няколко месеца. После тя ги кани.
 Аз лично никога не бих го направила, но принципно е нещо, което го има.

Именно. Отделно, както казах, тя не била някакъв темерут, опитвала се е да се сближи с майка му. Явно са общували на някакво ниво, въпреки езиковата бариера. И хората са търпяли, мир да е.

EDIT: Кариерите на Фернанда и Антонио вървят.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 22:33 от Adamo 💜

# 603
Аааа не , тази реклама с Антонио за този продукт преди седмица мъжа ми ми я показал, щял да си поръчва. Чудих се откъде познавам мъжа н снимката, въобще нямаше да се сетя, че е той. 🤣🤣🤣

# 604
Фернанда рева, че иска да си ходи, а гледай сега как си стои в Америка сама... някой знае ли точно за какво се разделиха с Джонатан. Беше си ,, изляла душата'' в you tub, но като не зная английски и нищо не ѝ разбрах.

# 605
Според мен Фернанда тънко го използваше. Беше й сложил силикон, купи й кола, докара я в Щатите. Това не са малко разходи. А, тя само мрънкаше за нещо.
Сега изгледах Наобратно. Това ли беше последната серия? Няма ли да има Tell All?

# 606
Вече не помня в какво го обвиняваше - в домашен тормоз, че я изолирал и не й давал да работи, нещо такова. Опита се да повдигне обвинения и пред съда, но нищо не се получи - явно са били безпочвени.
Би трябвало да има Tell All, но за сега нищо не се знае - по сайтовете се пишеше, че от телевизията държали в пълна тайна дали има нещо заснето, защото миналият изтече в Интернет.

# 607
Сега гледам 90 дни ... Джихун изведнъж стана Джихон Grinning

# 608
А, Карини - Карин. Имаше и още. Много са  зле в превода.

# 609
Не съм абсолютно сигурна дали Карини се казва Карини, Карине или Карин. Пол го произнася Карини (без дублаж), но той и на бебето вика Пиери, а то се казва Пиер.

# 610
Да, но до сега я превеждат като Карини и изведнъж Карин. Странно е. А и дори само Пол да я нарича така, нека го превеждат правилно, а в интротата на двойките да я превеждат Карин (ако така й е името).

# 611
  • In transit
Остави дето във всяка серия произнасят имената им по различен начин, ами почнаха и различни хора да ги дублират и това ми е още по-дразнещо.
Много се смях с последния дубльор на Майкъл и един от братята на Усман...опита се някакъв акцент да вкара, все едно някакви братчеди говорят. Grinning

# 612
Авиел ( Ариела и Бини) много прилича на баща си.
Скрит текст:

Шай (Лорън и Алекси) 
Скрит текст:

# 613
Тифани е в Африка:

# 614
  • София
Днес ще има ли епизод от 21 ч. ?

Общи условия

Активация на акаунт