90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема V

• 23 831
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Би трябвало, поне така пише.
Сега гледам старите серии и искрено го съжалих Ед в онази мизерия на Роузмари. А тя си е нахална отвсякъде, почти същия типаж като Карини

Не знам защо на някои не им харесва Стефани и им се струва дебела. Много си е хубаво момичето.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 20:29 от Andariel

# 616
Трябва да има. Ще дават Tell All.
Стефани и на мен ми харесва като визия.

# 617
  • София
Гледате ли? Роуз е толкова противнаа

# 618
  • Sofia
Кога е снимано?

# 619
Гледате ли? Роуз е толкова противнаа

Точно това влизах да напиша. Нагла до безобразие. Дори е имала претенции Ед да прекъсне връзката с дъщеря си. Той безвратият Ед че е смешник, смешник е, ама и тя е пълна дропла.
Стефани е много хубава. В този сезон е може би най-хубавата и секси от жените.

# 620
  • София
Безкрайно лоша актриса и Роуз. Не харесвам Ед, но тя е пълен кошмар и явно е мърла. Не знам защо другите я защитават.
Преди  това много се смях на причината Ейвъреи да напусне Аш. И той не е цвете за мирисане, но тя е безкрайно дребнава. Човекът направо се е отървал.
Дейвид предупреждава Йолатда, че има много измами в нета, докато него го държат като рибка на въдица 😂😂

# 621
  • Sofia
Интересно е 👍

Дарси се е докарала като Донатела ВерсачИ 😁
Лиса и Усман май са запазили приятелски отношения,или поне така изглежда,шегуват се..🤔
Чакам Дейвид какви ще ги говори ..

# 622
  • София
Жалко, че Варя и Джефри ги няма

# 623
  • София
Снощното всички онлайн ще го повтарят ли днес, че го проспах?Кажете набързо какво стана?

# 624
  • Швейцария
Дарси изглеждаше като Донатела Версаче, ужас. Аш и Ейвъри скъсали заради нейната липса на доверие. Ед и Роуз си разменяха взаимни обвинения, не разбрах кой от двамата лъже. Том се оправдаваше за тъпотиите, които сътвори с Дарси. Лесбийките и те са скарани. За Йоланда се разбра, че Уилямс е измамник, но нито са го показвали, нито казаха нещо ново. Ще има втора част и ми се струва, че ще е по-интересна.

# 625
  • София
Аз заспах и не ми беше чааакк толкова интересно. Сега го пускам, за да го догледам. Явно жените на Усман и тъпотиите на Дейвид ще са в другия епизод. Той говореше нещо като "тя не може да пише, защото са й дълги ноктите". Жалко, че не са й платили, за да се включи.
Някой знае ли защо Джефри и Варя ги няма

# 626
  • Швейцария
Не, само казаха, че няма да присъстват.

# 627
Има информация защо Варя и Джефри ги нямаше - той е уволнен от предаването, заради обвиненията в побой над бившата му и заради това, че все още се води дело. Варя е била поканена, но след като е разбрала, че Джефри няма да участва, е отказала.
Снощи не ги гледах, не знам какво са превеждали, но не помня Роуз да е искала Ед да не общува с дъщеря си. Обратното е - дъщерята на Ед е искала той да не ходи при Роуз, но той каза, че е бил готов да се откаже от връзката с дъщеря си уж, заради Роуз, а всъщност - за да си намери жена.

# 628
  • Швейцария
Коя е бившата му? Или не са я споменавали в предаването? Аз мислех, че е Мери, която искаше да става пак настояща.

# 629
Не, не са я споменавали. Мери и в момента се увърта около него, ако той влезе в затвора, сигурно ще го чака.

Общи условия

Активация на акаунт