Драми

 • 3 559
 • 18
 •   1
Отговори
 • Мнения: 58
Здравейте, не знаех къде да пусна темата. На 17 съм.
Та, преди 2г с най-добрата ми приятелка (вече не сме толкова близки) започахме да излизаме в нова компания. Имаше едно момче, нека го наречем А - високо, русо, синеоко, слабо, що-годе добър характер има. Година по голям от мен е. Направи ми впечатление, ноо приятелката ми го хареса и си казах “оставям й го”. Помогнах им да се сближат и да тръгнат. Мина седмица и тя го остави, според мен не го харесваше наистина.. държеше се гадно с него, но се радвах за нея въпреки, че го бях харесала.
Месец-два по късно с него започнахме да се сближаваме, тя спря да излиза в компанията. Все този й пречел, онзи не можела да търпи.. Има странен характер.
Но за момчето - тръгнахме. Никой не вярваше да се задържим. Тогава и двамата бяхме малки и отначало всичко беше сладко по детски. Но после започнах да имам по силни чувства към него “любов” в кавички.
Общо връзката ни продължи година и половина. Правили сме секс (първи сме си;изчаках да мине повече от половин година докато бъда готова), не ме е оставил за това просто започна да се вижда с други момичета последните няколко месеца, а аз постоянно плачех чувствителна съм и не можех да приема факта...
Преди бяхме щастливи и ни беше добре заедно, но преди.. след много раздели и събирания се, се разделихме окончателно. Моля не ме съдете за секса.☹
Пропуснах да спомена, че като сме имали скандали с него често това е прераствало в шамари помежду ни, ритници.. прибирала съм се със сини крака, ръце... ако някой е чел предния ми пост с майка ми не съм близка, тя знаеше че имаме връзка, но нищо повече. Мислеше, че всичко е розово и сладко. Всичките ми приятели ме оставиха по едно време.. той не ми даваше да излизам с тях, а правеше каквото иска. Била съм адски глупава да търпя това... но той беше освен “гадже” и мой единствен приятел тогава и ме успокояваше след всеки скандал вкъщи.. спирам до тук с него. Вече всичко е приключило от половин година. Държа да подчертая, че с друго момче не съм спала!🙂 може да звучи смешно, но съм сериозно момиче и не харесвам хора, които сменят гаджета/партньори така..и отново не ме съдете - всичко се е случвало с презерватив🙂
След като се разделихме окончателно той ми повтаряше, че съм ужасна и никой няма да се хване с мен (по характер, но и външността ми е обиждал въпреки, че съм нормално момиче😕) доста момчета ми писаха от тогава,но аз не исках никой друг бях привързана към него и представа ми за него. Обичаше ме, но ината му е в повече явно.. както и да е изкарах страхотна половин година без него, сдобрих се с всички приятели, всичко е супер😊
Та.. сега до съществената част.. има едно момче от класа ми с което от миналата година сме близки и все стоим заедно,всичко беше приятелско. Но започнахме да изпитваме чувства един към друг, аз го опознах момчето е страшно мило, добре възпитано и наистина ме приема каквато съм. Започнах да изпитвам за първи път искрени чуства след момчето А.
Но ето, че приятелите ми отново се намесват.. месец-два след като вече се бяхме сближили повече с момчето от класа ми,им споделих. Питаха за снимка-показах им. И те казаха “ужас.много е грозен”.😐😳
Момчето е с русо-рижава коса, кафяво-черни очи, висок с нормално телосложение. Казвах им как “отвътре” е много красив, а те казваха “да, но външния вид му е ужасен”. Но той си е нормално момче не мога да разбера защо го казват?!
Още съм близка с това момче, виждаме се понякога, пишем си и си говорим постоянно. Започвам все повече да го харесвам, знае как да се държи с едно момиче.(не сме на училище в момента)
Когато дойде в моя клас - в 8ми- имаше приятелка и връзката им продължи колкото моята. Но момичето се държеше несправедливо с него, не му даваше да излиза сам, командваше го, тогава дори не си говорихме “не беше позволено да общува с други”😂😂😂
Ето ни сега с него след “голямата любов” и на двама ни.. оказа се, че си допадаме повече от колкото сме мислили. Всички се развива добре, но горе споменатата най добра приятелка говори на всички за него☹ Но тя го казва сякаш съм харесала Шрек.. и се държи ужасно... и като цяло не е много искрена приятелка...
Искам да бъда с него, щастлива съм с него, държи се прекрасно с мен, няма нищо общо с момчето А. Може би след още малко време ще се съберем, ако всичко е както трябва😊
Но приятелите ми се отнасят ужасно (не го познават лично, за да разберат, че е наистина добър човек..) какво мислите? Какво бихте направили в моя случай?
Благодаря предварително и хубав ден на всички🙂❤

# 1
 • Мнения: 4 518
Бих си намерила нови приятели, които не са толкова повърхностни. Явно са перфектни щом си позволяват да съдят така останалите.
Бих задълбочила отношенията с момчето от класа.
На 17 си и знам, че отговорите може би не ти изглеждат толкова очевидни, че на тази възраст не търсиш мъж за семейство, но не забравяй, че точно сега е времето да прекарваш времето си добре. Момчето те кара да се чувстваш добре, приятелите ти те натоварват. Какво по-явно има от това?
И да знаеш за напред, приятели не се изостават заради момче/мъж. Никога! Приятели се изостават, защото са токсични.
Гледай си живота, цени си времето и чувствата и се забавлявай (без нелегални неща, ако е възможно Joy).
Ех че хубава възраст. Сестра ми е малко по-малка от теб. Същата работа, същите интриги в обкръжението и седи и плаче, защото някой бил казал нещо си за някой....

# 2
 • Мнения: 5 842
“Приятелите” те карат да се чувстваш ужасно.
Момчето те кара да се чувстваш добре.
Ти сама си отговори на колебанията, не си толкова малка.
Приятелка, която ти казва, че някое момче е грозно значи, че тя не иска ти да си добре, да си спокойна, да си щастлива.
Разреди приятелите си, те не са ти приятели.
Защото приятелството означава да подкрепяш, а не да мачкаш човека до теб.

# 3
 • Мнения: 12 474
Нещо много Его, много злоба тук..)

Опрости нещата. Кой ти е по-важен? Той или приятелите?
В истинската обич и приятелство - няма критики, нито старание да се харесаш.

# 4
 • Мнения: X
Zlobarka, осмисли си поведението и пробвай пак.

# 5
 • Мнения: 6 098
О, снощното резюме беше грандиозно и жалко, че го клъцнаха малкото злобарче почти мигновено. Щеше да е страшен екшън. Със сегашното тийн едва ли ще трогне някой.

# 6
 • Мнения: 11 548
Какво е писала снощи?

Хващай Б и не се впечатлявай от това, което ти говорят приятелите.
Ти и Тимбърлейк да хванеш за гадже, все някоя ще ти завиди.

п.п лелка съм

# 7
 • Мнения: 2 635
Виж, сега, не сме злобни лелки, ама немож те разберем какво питаш. Схванах, че имаш злобна приятелка- разкарай я и ще си по- добре.
Сега, ти в гимназия ли си? Защо си именувала темата “Драми”?
В гимназия съм да и не знам, не измислих друго заглавие точно са си драми😂

# 8
 • Мнения: 58
Извинявам се за грубия език, който използвах!:head_band:
Въпроса ми като цяло е как да постъпя, чувствам се зле за това, че приятелите ми мислят така и се обвинявам едва ли не, че го харесвам

# 9
 • Мнения: X
Важно е дали на теб ти харесва момчето, все пак ти ще си във връзка с него, а не приятелите ти. Имам приятелка, с която имаме напълно различен вкус за мъже, всеки път се изненадвам какво е красиво за нея, но такъв е животът, хората са различни и с различен вкус. Това в някои отношения е голям плюс.

А може би приятелката ти се е настроила срещу теб, защото не се приема добре да тръгваш с бивше гадже на приятелка, пък макар и да са разделени. Винаги остават съмнения, че може да сте имали отношения и да сте се харесвали още отпреди да скъсат.

Приятелите ти са отделни хора и могат да си мислят каквото си искат. Като ти кажат, че е грозен, казваш, че на теб пък ти харесва и точка. Какво има да се обясняваш. Бъди по-твърда.

# 10
 • Мнения: 561
Остави се по течението,пък каквото е за теб отредено то няма да те подмине.

# 11
 • Мнения: 12 445
Чак пък да се обвиняваш, че го харесваш. Завиждат ти, че си имаш ново гадже, аз така си обяснявам нещата. Може да нямат връзка в момента и да ги е яд.

# 12
 • Варна
 • Мнения: 14 489
При приятелките има завист. Изборът ти на партньор трябва да е твой, личен.
Растеш в лоша, семейна среда. Това те подтиква да търсиш любов от непознати.  Но бъди предпазлива. Не се доверявай лесно. Защото с повече грешки ще си навредиш психически.
Критериите ти са ниски. Любящ мъж не обижда и не се подиграва. Нямаш и удачен пример у дома. Истерична майка, глупави приятелки. Дистанцирай се от всички, които ти вредят и натоварват. Имаш добри отзиви за баба си. Дано има вариант да живееш с нея. Търси съвети от лоялен, добронамирен човек, с опит. Учителка, психолог, роднина. На тази възраст лесно се греши. Приоритетите ти сега трябва да са добра диплома и лична реализация. Следваща неуспешна връзка, грешка или фал ще те натоварят.

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 02:03 от Viviana91

# 13
 • Мнения: 35 804
драмата ти е в това, че нямаш кураж да вземеш решение, а своите решения човек взима сам, не чака друг да му ги поднесе, отстоява ги, носи последствията от тях, защото са си негови, и после не обвинява другите за своите грешки

# 14
 • Мнения: 2 039
Драмите са типичните глупости на 17г момиче.Щом приятелките те натоварват,разреди контактите.Щом момчето ти харесва,пробвай снего.
Мен много ме разтревожи факта,че в предишната връзка е имало шамари и ритници,и го приемаш за нормално?

Общи условия

Активация на акаунт