💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 673
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 125
Сега ще има ли рев, че играта е нагласена срещу Катя? Grin

Като цяло ужасно скучна и монотонна игра...

# 1 126
Олекна ми Simple Smile дано няма повече драма

# 1 127
Много доволна. Явно жената, която гледала Вайс, Катя, Ваня и Боби един срещу друг, ни излъга.

# 1 128
 Е, не е като да не сме я виждали тази игра. Имат време да я дадат поне още 2 пъти до петък...

Жалко за Екатеринката! Особено за грошовете, които така и не влязоха в употреба.

# 1 129
Няма да има време обаче за втора игра днес. Язък.
Поне съвет ще гледаме ама там знаем, че всички ще са номинирани.
Какъв имунитет взе Боби тогава,  ако всички са номинирани.Нещо ни пързалят.

# 1 130
  • Вестерос
Интересно ми е сега тези, твърдящи,че продукцията ги подпомага как ще изтълкуват точно тази игра дадена за елиминация? При положение, че се видя, че беше най-зле тя предния път.

# 1 131
За имунитет имаше директен двубой. За отпадане - какви бяха тези глупости на Димо? 🤔
Или да не отпадне Джерката?
Тъпи и недомислени правила. 🤐

# 1 132
Довиждане, Екатерина! Не беше за тази игра и доста дълго се задържа.
Много ми хареса битката днес. Жестът на Вайс към Джери, играта на Милен и черешката на тортата - отпадането на Екатерина, удавено в хълцането на Йоана.

# 1 133
  • Варна/Лондон
Не че нещо, но  Боби пипна червената линия на предпоследния рунд с Милен. Точката трябваше да е за Милен.

# 1 134
оооо,Боби е 720 гроша напред Simple Smile

# 1 135
Йоанна са беше отпаднала , а не Катя :/ Тя имаше място за още малко да постои на фона на някои играчи. Ядосах се....
Толкова пари и не й дадоха шанс да си купи нещо , примерно имунитет....

# 1 136
Ако бях на Вайс щях да загубя и да гледам цирк. Гадно ми е, че Катя си тръгва, може да е куку, но поне беше умно куку с правилна преценка за другите играчи.

Значи сестрите са махнали Тошко по-рано същият ден. Затова играят по нощите.

# 1 137
Супер фалшива Йоанка както винаги. Сестра ѝ отпада, а тя седи със скръстени ръце Grinning Извинявай, ама в един момент ревеш и хленчиш, а после пак си изкара лошотията: "Е, дай му ги деее!" Сякаш Катя би си тръгнала с кесийката, противно на правилата. Почувствах, все едно си кара тя на малката си сестра...

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 22:09 от Sticky_fingers

# 1 138
Щях да се радвам, ако Джерито беше отпаднало, а не Катя, но Катя реално си беше най-слабата в тази игра.

# 1 139
  • Испания
rush.katerina

Толкова много неща искам да кажа...още виждайки колелото на смъртта ми стана ясно, че моето време е настъпило...
1. Никога не съм наддавала за предимство, защото исках равен старт. Факта, че взех предимството на @todorzhelyazkovbjj и то беше не бонус точка, а минус точка за някого беше съкрушителен, за това я отнех от най-добре представилият се според мен мъж @nikolay_lazarinov /никога не бих ощетила жена / за да бъде максимално честно.
2. Виждайки как тези от начало непознати са се сплотили и превърнали в семейство наистина докосна сърцето ми @vaischo & @geraldine.todorova 💛 за малко и мен да разплачете.
3. Бях човека изкарал най-дълго време на реката и взел най-много скалпа, последният истински рибар, това винаги ще бъде моята гордост.
4. Загубих от всеки един, на игра, която не беше многокомпонентна и от самото начало знаех колко съм зле в нея 🤣
5. За мен любовта и подкрепата, която получих, както и приятелствата, направени в този формат ме превръщат в победител 🥰

Сърдечно благодаря на всички ви, за мен всички сте победители
❤️💛💙

Общи условия

Активация на акаунт