💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 770
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 155
Аз пък предпочитам да гледам Джери, а не Катя.
Вече не вярвам в нито 1 спойлер.
Днес вотът май ще е положителен и очаквам Милен със сигурност да се спаси. Повечко хора ще ходят на елиминации.

# 1 156
Йоана как си отдъхна като падна Катя, даже каза на Вайс "Не го прави", защото трябваше да играе срещу сестра  си.
Къде се покриха всички с достоверните спойлери.
Имам предложение, вече да няма такива и без това не са верни!!!

# 1 157
  • София
Бен Гън откъде това инфо, че финала ще е от двама?
Спойлер или нещо друго?

# 1 158
Интересно ми е сега тези, твърдящи,че продукцията ги подпомага как ще изтълкуват точно тази игра дадена за елиминация? При положение, че се видя, че беше най-зле тя предния път.

Ами, сега не е нагласено! Който каквото го устройва - пълно е с Тошковци. Когато Катя шляпаше наред - игрите нагласени, когато пада - пада.

# 1 159
Какво толкова имате против Джери? Какво е виновна, че камерата ѝ снима дупето? Grinning Ако имаше повече игри за сила, щяхме наистина да гледаме интересно представяне от нея. Кой би могъл да е на нейно място? Е, Любо със сигурност много ми липсва, но за жените говоря.

# 1 160
Катето нямаше да има сили да се пребори на финала според мен, но щеше да ми е интересно още малко да я погледам. Какво да се прави...

А тя не спечели ли имунитет от вчерашната игра?

# 1 161
Не очаквах да изритат Екатерина сега, бях сигурна, че докрай ще гледаме сестрите.
Ясно че Вайс се остави на Джери, за да му е длъжна, но не го очаквах и ми стана някак сладко, а може и защото вече съм на втора чаша вино.  Можеше да го направи по-невидимо, за да не разберат всички и да се чувства тя длъжна.

# 1 162
  • София
Спойлер или нещо друго?

Казаха го в промото.

# 1 163
Спойлер или нещо друго?
Думите на Ралица на съвета.

# 1 164
  • София
Какво толкова ли ще направи Йоана сега, че коментираха колко грозно е постъпила?

# 1 165
Ако вота е положителен, Джери може да е посочила Ваня и Вайс заради това да се чувства предаден.
За мен жеста беше мил, защото реално Вайс има по голям шанс да бъде на елиминации от Джери.

Поправям се,както се видя вота 3 положителен
Нищо де жеста пак си беше мил, защото те реално не знаеха какъв ще бъде той.

# 1 166
  • София
оф, не съм слушал като хората.
окс

MondoCane,
не спечели имунитет, а предимство, което Тодор си купи с грошове.

# 1 167
  • IT
Боби не е коректен, Йоана даде точка на сестра си, а Вайс  на Джери, но и Лазаринов и Борислав смятат постъпката на Йоана за грозна...

# 1 168
Няма да има време обаче за втора игра днес. Язък.
Поне съвет ще гледаме ама там знаем, че всички ще са номинирани.
Какъв имунитет взе Боби тогава,  ако всички са номинирани.Нещо ни пързалят.

Боби няма да участва на дуела утре. Но всички останали ще са номинирани. Поне от промото.
Ами не позна.Аз като ти казвам че ни пързалят,  ти не вярваш.

# 1 169
Ех тоя Вайс. Каква любов блика от него. То не беше Сюзън, после Влади искаше да ощастливява. От Тодор бил възхитен. Днес на Джери помогна. След предаването Йоанна преследвал.
Толкова много схеми има в играта му.
Явно афганистанския му чичо Левски му е добър учител.

Общи условия

Активация на акаунт