💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 635
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 215
Утре Лазаринов, Вайс и Йоанна имат предимство на плуването. Джери също много добре се справя. Само Ваня е бавна на плуването.

# 1 216
  • София
Абе то утре няма да е само плуване, не знам, писах тук и само слушах за фон. Но при положение, че цели двама отпадат, то Ваня е сериозно застрашена, защото предполагам, че с плуване ще започнат като първи компонент и ще изостане. Но тя сама си е виновна, че е слаба в плуването. Въпреки, че сезон 1 спечели един човек, който влизаше с пояс в морето.

# 1 217
  • София
Боби също издиша след втората минута.

# 1 218
  • София
Борислав е отвратителен с тия плитки. Дано поне той не спечели - най-сивият от сивите кардинали, с подмолни и задкулисни сметчици.
А ето какво остава от мускулатурата на един културист за има-няма месец без зоб:

# 1 219
Мисля, че двама от Йоана, Лазаринов и Джери ще отпаднат утре (това го базирам само на монтажа на епизодите).

# 1 220
Аз се надявам Йоанна да отпадне, те игра с плуване дадоха. Исках Йоанна да си тръгне преди Катя. Определено Екатерина има повече позитивни качества от двете и много пъти изнесе битките на рибарите, а и имаше присъствие на духа във всяка битка, дори да не и е по възможностите. Йоанна е само рев и рев ако не е на нейното и интриги и злобеене.
Дано Ваня продължи напред. Утре Ваня, Вайс и Джери заслужават да се спасят.
Трогна ме жеста на Вайс. Мило беше и не виждам какво толкова спечели. Гласът на Джери нищо не решава. Беше нормално и Йоанна да помогне на сестра си. Боби и Лазаринов като сърдити госпожици - все едно гледам Веско, Томас и Март.

# 1 221
Пак повтарям - играта утре не е само плуване. Не отписвайте толкова бързо Ваня. Имаше някакви пъзели и баланс май.
Очаквам утре Вайс да е единият отпаднал. Време е вече и другата сестра да хваща пътя. Ще съм доволна и на Лазаринов. Най-доволна - Йоанна и Лазаринов.

# 1 222
  • София
Уф, сериозно съм притеснен за утре :/
Определено Ваня е слаба на плуване и сериозно застрашена. Ако някак си се спаси ще е огромен плюс за нея и нейната комплексност.
И браво все пак, че включват плуване, защото миналата година този елемент го нямаше във финалната седмица, сакън фаворитът на продукцията за крайната победа да не се удави.
Поне ще се спре с нападките, че тикат Ваня напред, защото е бавна в плуването и ето че при директна елиминация с цели двама отпадащи им дават игра с точно този елемент.

# 1 223
  • Germany
Да, за утрешната игра плуването изглежда не е решаващо. Даваха, че балансират нещо като топки и на Вайс паднаха, а Ваня като че ли беше пред него...нещо такова ми се видя

# 1 224
Нещо така се разстроих от отпадането на Катя, че чак се разплаках. Свикнах с тези образи да са ми вечер в хола и сега ми е мъчно, че свършва.

# 1 225
Не го понасям Борислав,мазно спаси Милен,а го стегна ципа на якето,като се оказа,че той е другия спасен.За Вайс и Джери,нищо не каза,а Йо му е трън в задника.А за него Ваня не съществува.

# 1 226
  • IT
А докато се борят другите, клюкарката Борислав кове Милен.

# 1 227
  • София
Аз съм доволна от избора на игра за утре. Днешната за мен беше еднотипна, чак скучна. И да отпадне човек само от нея - също не е ок. Дори и Катя не заслужаваше това.

# 1 228
  • София
А докато се борят другите, клюкарката Борислав кове Милен.

Как така го кове, в смисъл?

# 1 229
Боби също издиша след втората минута.

Боби не го касае.Той има имунитет.

Общи условия

Активация на акаунт