💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 646
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Интересно следейки нашата анкета и нагласите, днес отпадна нашия трети фаворит за крайната победа, а напред в играта все още е този с най-малко гласове.
Мисля, че победителя се крие в карето от Ваня - Милен - Боби - Вайс.
Изненада може да поднесе Джери.
Надявам се на зрелищни битки и липса на гафове през последните две седмици.

Да, само че аз мисля, че писах и Любо тук вместо Вайс и с това се различаваме. Simple Smile
Нещо не ме кефи последната седмица, не знам защо. Липсва ми уау момента. Дано тепърва предстои. Ама надали...

# 1 246
  • Испания
Някакви предположения Борислав какво ще ги прави тези 800 гроша?

Ще купи билет на Йоанна.

# 1 247
Вече си представям Милен срещу Бобката на финал. Супер "зрелищен" финал, с "най-интересните" и "комплексни" играчи. Може би ще заспя някъде по средата.
Ще му предвидят кислородни маски на Бобсъна за финала Simple Smile
Или играта ще е щадяща Simple Smile

# 1 248
Боби не е коректен, Йоана даде точка на сестра си, а Вайс  на Джери, но и Лазаринов и Борислав смятат постъпката на Йоана за грозна...
Не съм съгласна, Алекс. Роднинската коалиция е нещо много особено. Вайс и Джери са момче и момиче. И не са от едно домакинство Grinning
ЖДБ,:tired_face: егати и доводите праскате само да изкривите 4-тото измерение!
Под юрганните коалиции за едно домакинство ли се смятат!?
Жалко, че снощи излязох права! Когато Катя им свърши мръсната работа,ще е аут!
На всички игри с предимство дават +, а на тази -.
Хладнокръвието на "карибският пират"днес беше на друго ниво за пръв път,още при "бонус предимството".Малката се опита нещо да навигира, но Катя знаеше и беше наясно.Чак такъв актьор не е.
Важното е че разни нечии лели ще спят спокойно днес.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 23:19 от vvi

# 1 249
  • София
Някакви предположения Борислав какво ще ги прави тези 800 гроша?
Ще ги даде на този,  който го отстрани;)))
Супер, то за сега всеки пригепил грошовете отпада,дано така и с Боби да продължи схемата.

# 1 250
  • София
Аз разбрах, че Боби утре почива, коментирах по принцип кои са слаби в плуването; не е само Ваня, и него хич го няма.

# 1 251
Да, само че аз мисля, че писах и Любо тук вместо Вайс и с това се различаваме. Simple Smile
Нещо не ме кефи последната седмица, не знам защо. Липсва ми уау момента. Дано тепърва предстои. Ама надали...
Прекалено е претупан.
Липсва му една седмица ефирно време.

# 1 252
Не разбирам защо падането на Вайс е сладко, а на Йоанна лицемерно!?
И двамата паднаха за да нагласят играта така, както им е най-изгодно. Йоанна искаше да има още един глас още малко време, Вайс искаше да изгони този един глас. Вайс държеше по-силната карта и действа по-стратегически, издърпвайки Джери. Но, чак пък сладко? Просто и двамата изиграха играта правилно от тяхна гледна точка.

Като човек, който е гледал другите продукции на продуцентите, знам, че никога не печелят най-атрактивните. Атрактивните изнасят сезоните на гърба си и накрая печелят "най-удачните".
Нямаше шанс да спечелят Катя, Тодор, Майонезата, а също така шанс нямат и Вайс, Ваня и Йоанна. (това е лично мнение, а не спойлер)

ЕДИТ: Краят е ужасно претупан. Можеха още от преди две седмици да гонят два пъти седмично или нещо подобно....

# 1 253
  • Испания
Уважаеми съфорумци,

Моля да се спазва добрият тон и форумните правила! Всеки има своите предпочитания - нещо, което е нормално. Не е необходимо да бъдат нападани тези, които не харесват предпочитаните от нас участници.

Финалът наближава и виждам, че страстите доста се разгарят.

Темата е за коментиране на формата и участващите в него, не е за коментар на пишещите в темата.

Нека темата да остане приятно място за споделяне на впечатленията от формата и да не последва съдбата на последната тема от миналогодишния сезон, когато беше заключена заради системни нарушения на правилата на форума от определени потребители.

# 1 254
Боби не е коректен, Йоана даде точка на сестра си, а Вайс  на Джери, но и Лазаринов и Борислав смятат постъпката на Йоана за грозна...
Не съм съгласна, Алекс. Роднинската коалиция е нещо много особено. Вайс и Джери са момче и момиче. И не са от едно домакинство Grinning
ЖДБ,:tired_face: егати и доводите праскате само да изкривите 4-тото измерение!
Под юрганните коалиции за едно домакинство ли се смятат!?
Жалко, че снощи излязох права! Когато Катя им свърши мръсната работа,ще е аут!
На всички игри с придимство дават +, а на тази -.
Хладнокръвието на "карибският пират"днес беше на друго ниво за пръв път,още при "бонус предимството".Малката се опита нещо да навигира, но Катя знаеше и беше наясно.Чак такъв актьор не е.
Важното е че разни нечии лели ще спят спокойно днес.
Ама и още рев ще гледаме, защото ако вотът бе негативен тази вечер, малката щеше да е първа на пангара утре.

# 1 255
  • София
Помня само, че за една риза вдигнахте шум до бога Stuck Out Tongue
Та, да се върна на думата, не ми се мисли, колко ли ризи си изгладила!? Stuck Out Tongue Winking Eye

N.B. И без да съм феминистка /какво ли пък лошо има в това!?/, но в интерес на истината, Ана Мария се опълчи на славния славянин Веско Панчев по доста интелигентен начин. С думи и като излезе от стаята. Под защитата на камерите тя можеше да го направи.
В живота жените невинаги успяват да излязат от стаята. Виж статистиката!
Хайде, хайде все едно Веско щеше да набие Ана Мария (въпреки че за мен изобщо нямаше място във финалите и напълно си заслужи гнева му.). Човека се възмущаваше, че най-слабия играч, който цял сезон се мъкне напред с коалиции и на една капитанска битка не можа да издържи 1 минута го номинира при положение, че именно тя заслужаваше да отиде на номинация.
Ооо, още една дама на мнение, че "Човека" има правото да номинира, когото пожелае, а друг участник в същия формат и със същите права - НЕ!?
Демек, всеки и всяка, може да бъде изпратен/а на битка, за да се докаже, а само славният славянин - НЕ!

А колкото до това, че нямало да я набие , нали не се заблуждаваш, че Веско П. не е насилник!? Никоя игра не може да изкара от теб неща, които не притежаваш. И никоя игра не би трябвало да отправя послания – унижавай, псувай, мачкай, тъпчи. Въпреки че имаме един национален идол в този жанр. Дори не става дума за отношения мъже – жени, а за отношения между хората изобщо!

# 1 256
Вижте колко прилича на Йоана тази реклама:

# 1 257
Веско е и си остава най-противния човек от двата сезона досега (дори ми е пред Тодор). Отвратително ми е само като се сетя за поведението му миналата година.

# 1 258
# 1 259
Ооо, още една дама на мнение, че "Човека" има правото да номинира, когото пожелае, а друг участник в същия формат и със същите права - НЕ!?
Демек, всеки и всяка, може да бъде изпратен/а на битка, за да се докаже, а само славният славянин - НЕ!

А колкото до това, че нямало да я набие , нали не се заблуждаваш, че Веско П. не е насилник!? Никоя игра не може да изкара от теб неща, които не притежаваш. И никоя игра не би трябвало да отправя послания – унижавай, псувай, мачкай, тъпчи. Въпреки че имаме един национален идол в този жанр. Дори не става дума за отношения мъже – жени, а за отношения между хората изобщо!
Аз съм на мнение, че слабите играчи трябва да се елеминират първи, защото първо дърпат собственият си отбор назад, второ - убиват красотата на самата игра. За мен Ана Мария може да е добър човек, но не е добър играч. Няма място на финала на спортно състезание. Но ако шоуто беше бигбрадър или нещо подобно, с две ръце бих я подкрепила.

Освен това, нали си наясно, че ние гледаме запис? Това означава, че продукцията ни представя това, което те искат ние да видим. Така че затова, че Веско си е изпуснал един път нервите и от продукцията така са го представили не значи, че е насилник.

Така че аз винаги съм с едно наум, когато става въпрос за телевизията. Защото много често нещата, не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед. И ако всичко беши цветя и рози никой нямаше да гледа такива предавания.

Общи условия

Активация на акаунт