💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 660
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 275
Интересно обаче защо Йоана така недолюбва Ваня , днес пак направи някакъв недвусмислен коментар. Има нещо там.. в триъгълника с Катя Simple Smile

# 1 276
  • София
И това ли беше ролята на главната героиня-да елиминира злото?Успех в живота й пожелавам.
И сега двама от неизправялите се на елиминационен дуел,ще си почиват?Във финална седмица?А,добре-имат нужда,да...
Утре играта е редена за Йо-плуване,плюс крепене на топче,където тя отпадна почти последна-не помня май Тодор и Симона бяха тогава.Със сигурност няма да отпадне.Джери не я бива в този баланс,а Ваня не може да плува.
А с женската коалиция се свърши Simple Smile

# 1 277
На този етап от играта, когато вече не са племе, Йоана не дължи на никого нищо. Така е преценила - така е играла. Няма какво да и се сърди Боби.
Иначе аз предполагам, че нейното подаряване на точка го подразни, а вайсовото - не, защото с нея са  по-близки. До вчера бяха племе и даже племе в племето (групичка ловци, които се държаха заедно). Той от нея малко или много очаква подкрепа, а от Вайс - не. Не очаква Вайс да се грижи за тяхната група, а от Йоана явно очаква някаква (криворазбрана в случая) лоялност. Чувства се предаден, ще настрои и Лазаринов.

# 1 278
 Ами, не смятам, че Ваня е толкова добър играч. Мисли, иначе - дави се, тромава е - само на колелото, дето заподскача. Една Йоана е по-комплексна. Удоволствие ми е да я гледам как плува. Джералдин също, смятам, че е по-добре подготвена от Ваня.

# 1 279
Ваня 100 пъти се доказа, че е най-добра от жените, а в някои игри - и от мъжете. Едното бавно плуване не я прави по-слаба. Йоанна издиша, Джери пък не е толкова комплексна. От утрешната петица само Ваня заслужава да продължи напред. И 4-мата други да отпаднат на момента- все тая.

# 1 280
Чувства се предаден, ще настрои и Лазаринов.
То сценката беше за предателството КЪМ Лазаринов. Няма нужда Боби да го настройва. Ако има нужда, значи онзи е имбецил, което също е възможно 😀

Ваня не е толкова заслужила, че чак да спечели формата. А като й гледам мазната самодоволна усмивка афтър, явно точно това е станало.🤮

# 1 281
Кое й е комплексното на Йоана? Да, най-добра е в плуването. И на мен ми е кеф да я гледам. С друго не е блеснала, справя се с променлив успех. Джери точно с нищо не се откроява и мястото й не е там. Освен ако състезанието не е за дебилно крякане и тъп хилеж.
Иначе аз разбирам реакцията на всички. И на Йоана, на Вайс, на Боби също. В крайна сметка вече всяка коза е за свой крак. А Вайс подкрепи тактически, мазно, мазно.
Твърде нагласени игри.

# 1 282
Вайс и Джери щяха да ме разплачат, много достойна и спортсменска постъпка от негова страна. Вместо да се бори за имунитет (който му беше изключително нужен), той реши да я спаси. Вчера тя му помогна, днес той на нея. Много е мило как се подкрепят един друг, защото преди всичко сме хора.💛

# 1 283
  • София
Явно няма смисъл да обяснявам за пореден път, че всеки /независимо какъв играч е !!!/ има същите права, като всички останали, пък дори и с тези със особено славно име!
Уважавам твоето мнение, но не го споделям. Нека приемем, че всеки има своята гледна точка и мнение. Smirk
Благодаря!
Интересно, ако вземем предвид настоящия сезон, кой от всички състезатели /според теб/ няма право да гласува на съвет и кой има право? Питам напълно добронамерено!

# 1 284
Ако Ваня не заслужава победата, то не знам кой заслужава. И не - не е Милен, който цял сезон не блесна с нищо и не се доказа в ни една игра.
Но няма какво да се обяснявам. Знам какво гледам и кой каква игра показва. Лошото е, че уж е топ 7, но пълен с плява.

# 1 285
Ако Ваня не заслужава победата, то не знам кой заслужава. И не - не е Милен, който цял сезон не блесна с нищо и не се доказа в ни една игра.
Но няма какво да се обяснявам. Знам какво гледам и кой каква игра показва. Лошото е, че уж е топ 7, но пълен с плява.
Вайс и Джери щяха да ме разплачат, много достойна и спортсменска постъпка от негова страна. Вместо да се бори за имунитет (който му беше изключително нужен), той реши да я спаси. Вчера тя му помогна, днес той на нея. Много е мило как се подкрепят един друг, защото преди всичко сме хора.💛

Бая ме съмнява да са му такива подбудите, както и онова се прави на умряла лисица

# 1 286
Някакви предположения Борислав какво ще ги прави тези 800 гроша?
Ще ги ползва да заглуши Бг Мама. Да мютне изцепки като
Имам следващ "любимец" след Тодор, който искам да изхвърчи с гръм и трясък - Борислав. Надута кифла /в буквален и преносен смисъл/ в мъжки вариант
( с 18 лайка отдолу 😲😵😵😵),
за да не му тровят кармата
Не ми е ясно ти в ролята си на каква определяш кое е изцепка и кое не. И аз не съм съгласна с твоите мнения, но не те нападам лично. Това е моето мнение и съм го написала. Нещо против? Да, Борислав за мен си е кифла, въздух под налягане. Оплю всички жени, които бяха около него - първо Ваня, после Йоанна и Катя, за Джери не знам дали ще има време. Надявам се да няма. Да му дадат една битка, в която се изискава малко повече издържливост и е аут на втората минута. Я краче ще го заболи, я коремче, я въздух ще му свърши... Позьор, най- слабия мъж от останалите в момента.

# 1 287
Ваня ми е доста флегматична като цяло, не е показвала кой знае какви игри. Не само в плуването. И Джери, и Йоана са по-бързи и способни. Иначе, единствено ми беше жал за нея предвид нападките, които бяха срещу нея.

Знам ли, Огънче, кой заслужава... от останалите е трудно да се каже. Може би Милен. Въпреки че както казахте, не е блеснал с кой знае какви способности. Но все пак една идея по-добър и достоен от останалите.

# 1 288
За едни Ваня е флегматична и не е показала кой знае какви игри, за други пък това е Милен. Всеки с вкуса си. Няма да споря.

# 1 289
.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 01:16 от Little Pearl

Общи условия

Активация на акаунт