💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 714
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Испания
Доста хора изпушват накрая и стават нелицеприятни. Даааааааааа!

Браво, Ваня!

# 1 606
Леле колко ги е шубе Милен и Боби от Ваня.

# 1 607
  • София
Еее, много злоба по Ваня, много. Изключително грозно поведение от тези "мъже".

# 1 608
Аз след този епизод съм за Ваня. До сега ми беше все едно кой ще победи, но това момиче редовно ги издухва във всякакъв род битки. Страхотна е! А другите определено се чувстват застрашени от Ваня. Усещат, че съвсем не се влачи. Wink

# 1 609
Какво щеше да стане?
Димо щеше да стане разноглед някой да не сложи реално плочата, вместо само "да сравни цвета" и през това време реално някой щеше да я премести. Плюс това каква е логиката да сравняваш цветовете? Егати нелепото оправдание.

# 1 610
Вайс вдигна плочките, за да види цвета, а не за да ги размества. Чак пък да го дисквалифицират за това ...
Еми то и другите можеха да си дигат и сравняват, ама го нямаше в правилата и те така!

# 1 611
Аз още се чудя защо всички толкова омаловажават качествата на Ваня.Не я харесват,добре.Но всеки ден,всеки един твърди,че тя е най-слаба,няма място на финал и пр

# 1 612
Ваня е класа над тях на арената, а това трудно се преживява.

# 1 613
Всяка игра си има правила и тези правила важат за всички. Щом някой не ги спазва трябва да го санкционират или дисквалифицират. Смешно е. Така ли на някое спортно мероприятие ще дадът на участници да си правят каквото искат? Щяха да ги изгонят веднага.

# 1 614
  • София
Ето тук бих си оттеглила гласа за Милен от онази анкета за участниците-мъже. 🤡
Клоуни - всички до един.

# 1 615
АХ, играта в която АнаМария щеше да елиминира Юлиан за мааалкооо Simple Smile

# 1 616
  • София
Леле колко ги е шубе Милен и Боби от Ваня.
По-правилно е да се каже, че изобщо ги е шубе!

# 1 617
  • София
Ваня е много силен играч, но на мен ми е супер неприятна.

# 1 618
  • София
Пак ли ще замръкват на арената??
Преди по два часа дрънкане и глупости, сега от битка в битка... Много удачно разпределение, няма що.

# 1 619
  • София
Борислав с какво право казва, че не иска да има жени на финала.Жените заедно с тях стигнаха до тук. Да не би само мъжете да са се борили досега, та не иска жени?

Общи условия

Активация на акаунт