💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 714
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 635

Какво щеше да стане?
Димо щеше да стане разноглед някой да не сложи реално плочата, вместо само "да сравни цвета" и през това време реално някой щеше да я премести. Плюс това каква е логиката да сравняваш цветовете. Егати нелепото оправдание.
Това са само твои интерпретации, непочиващи на никакви факти. Не мисля, че който и да е от участниците щеше да си позволи да премести непозволено плочка. Не е само Димо там, има и други хора, има и камери.
По-напред писаха каква е логиката - има хора, които не различават добре цветовете. Какво според теб чак такова голямо предимство получи Вайс, вдигайки плочката и сравнявайки цветовете?
Какво му е помогнало той си знае. Факт е, че беше против правилата. Как едни могат да ги следват тези правила, а други не? Писна ми от тарикати. То така всеки да си прави каквото иска тогава. Най-малкото трябваше да го санкционират.

# 1 636
  • София
Борислав с какво право казва, че не иска да има жени на финала.Жените заедно с тях стигнаха до тук. Да не би само мъжете да са се борили досега, та не иска жени?
Хеле пък тия двамата една борба му удариха!

# 1 637
Zzzzzzzzzzz невероятна битка, достойна за полуфинал отвсякъде... Confounded

# 1 638
Кой е с имунитет?

# 1 639
Като гледам кадрите на Джери в началото на играта и сега, май добре са ги хранили на реката 😄😄

# 1 640
Милен и Боби на диванчето беше култово. Сигурно Веско е горд, че тази година мъжката коалиция успя - без дуели на финал. Ама мен ми писна втори сезон да гледам големи, яки мъже как правят коалиции да гонят жени. А тези тук всичките яко ги е страх от Ваня. Много жалка история! Друг победител освен Ваня и за мен няма.

# 1 641
  • Пловдив
Нямах мнение ЗА Ваня, но след като всички имат лошо мнение за нея, явно има за какво. Не е бил само Тошо явно. А битките тази седмица са смехотворни. Като изключим тази, на която отпаднаха Лазаринката И Джери, тази сега с тухлички. Онзи ден Ваня спечели предимство в подобна игра. Тъпи игри. Тъп финал. Тъпо отпадане по 100 човека на ден.

# 1 642
Пъзела пак казвам, че беше СЪЩИЯ от битката за Определяне на Капитан през първия ден от формата. Ваня отново спечели на него.

# 1 643
Съдейки по изявите им в инстаграм, мисля, че Ваня ще е победител. Да видим.

# 1 644
Скрит текст:
Ваня беше с огърлицата муа-ха-ха

# 1 645
Вайс вдигна плочките, за да види цвета, а не за да ги размества. Чак пък да го дисквалифицират за това ...
Нали се сещаш, че ако всички бяха почнали да надигат плочки, какво щеше да стане.

Какво щеше да стане?
И аз бих искала да знам

# 1 646
Скрит текст:
Ванчето беше с огърлицата на промото за след рекламите. С това надграждане на историята спрямо нея, мисля, че наистина тя е победителят този сезон.

Останалите участници не харесват Ваня не заради страх от нея и уменията и, а защото я възприемат като кофти човек. Това се вижда и по отношенията им след игрите.

# 1 647
Да си я възприемат както си искат. Те защото са едни читави.

# 1 648
То па големият сезон, голямата игра...смешници. Да им дадат и едни стомнички пак да държат с крака, защото знаят кой ще стои докато припадне...

# 1 649
В момента в играта има 5 дами.
Абсолютно! Истинските мъжкари този сезон вече не са тук - Любо и Влади. Най-достойна от всички е Ваня, заслужава си победата!

Общи условия

Активация на акаунт