💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 714
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 650
Това са само твои интерпретации, непочиващи на никакви факти. Не мисля, че който и да е от участниците щеше да си позволи да премести непозволено плочка. Не е само Димо там, има и други хора, има и камери.
По-напред писаха каква е логиката - има хора, които не различават добре цветовете. Какво според теб чак такова голямо предимство получи Вайс, вдигайки плочката и сравнявайки цветовете?
Малоумен да си, след първата забележка няма да го правиш, какво остава за три пъти и то с последно предупреждение.
Правилата важат за всички, не за всички без Вайс.
Иначе да, ще видят, че го прави, точно колкото видяха объркания пъзел на Тошо.
Разбирам, че си му фен/ка, ама не го оправдавай и в случаи, когато очевидно не е прав.
И това с цветовете също е твоя интерпретация.

# 1 651
  • София
Борислав се е взел за национален селекционер... важно е само той какво иска или не иска и казва кой би трябвало да остане или да си тръгне! Отвратително малодушно мъжленце! А Милен само клати глава одобрително!

# 1 652
Обаче тези хора като за финален етап никаква стратегия...защо спасиха уж силни играчи вчера, не виждам логика. Не остава време, за да се водят от симпатии. Днес също голяма драма , че Ваня се върнала. Ми нали са жени и са слаби, радвайте се..не ги разбирам нещо аз.

# 1 653
Хора, видя се на съвета кой е взел имунитет ....

Вярно! Превъртях назад... ех, прости са много от тази продукция Joy

Я кажете да не превъртам

# 1 654
Ами не мога да я харесам тая Ваня и това е!Физиономията и лисича,а поведението на недоклатена!

# 1 655
Явно има причина, никой от двете племена, в които беше да не харесва Ваня... И това със сигурност не е, защото ги е страх от нея като противник.
Много ясно го казаха и двамата - не смятат, че Ваня е достойна като човек. Точно това бяха мотивите на Милен, когато номинира Тодор

# 1 656
Ваня е определено класи над Боби и Милен като състезател на арената. Постиженията и в игрите го доказват.
На Милен и Боби не им остава нищо друго, освен да сплетничат срещу нея.

# 1 657
Според мен играта за финала е играта с делвата, за да може световната рекордьорка да си подобри рекорда. Толкова ли не можаха да измислят други игри, потрес просто.

# 1 658
Много зрелищна битка за финалисти, направо да заспи човек

# 1 659
Явно има причина, никой от двете племена, в които беше да не харесва Ваня... И това със сигурност не е, защото ги е страх от нея като противник.
Много ясно го казаха и двамата - не смятат, че Ваня е достойна като човек. Точно това бяха мотивите на Милен, когато номинира Тодор
Но личната субективна ' несимпатия' , защото просто има хора,с които нямаш химия и не дати приятни, не е причина да бъдат сочени за 'недостойни'. Поне някакъв аргумент да имаше - подла постъпка, нещо конкретно..че и нямала спортно-технически качества..хайде бе..

# 1 660
  • София
Само на мен ли ми харесват игрите днес? Не трябва една игра да е сила и мускули за да е интересна и напрегната. Единствено зрелището като някой падне и едва не си счупи гръбнака липсва.

# 1 661
ВайсЧУ да се стяга, защото не трябва да е последен ... Йо трябва да е последна Trollface

# 1 662
Дано Вайс отпадне.Йоанна отново е в по-неизгодно положение от останалите,заради по-късите си ръце.
Ваня пак е най-добрата.

# 1 663
Вече ми е все едно кой какво ... никой не ми е най от тези , които останаха ... евентуално Вайс и Ваня ... ама на зор ...

Вайс хич го няма в тази игра 🤷♀

# 1 664
Вайс за наказание сега!

Общи условия

Активация на акаунт