💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 660
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 680
Милен защо на всяка поставена плочка си вдига ръката все едно е готов Joy

Вайс, ако се спаси сега на съвета ще е номиниран така или иначе..

# 1 681
Вайс вече само се размотава!

# 1 682
Толкова съм щастлива за Ваня !чудесно момиче и играч си ти ! Доволна съм ! Заслужаваш първото място !!!!
А защо да не я харесват като човек, какво толкова е направила...

# 1 683
Не му е лесно на Вайс. Няма как да шмекерува в тази игра.

# 1 684
Смятайте колко дълго играят, щом пак започна да се смрачава леко. Grinning
Догодина вярно да сложат кръстословици, които да решават в резиденцията...

# 1 685
Вайсчо си стои на три тухлички и това е Smiley

# 1 686
  • Пловдив
Ох, много са смешни, но Боби браво, много е спокоен, на тези игри вади точна ръка. Вайс ще Ме скъса от смях. 😀

# 1 687
Явно има причина, никой от двете племена, в които беше да не харесва Ваня... И това със сигурност не е, защото ги е страх от нея като противник.
Много ясно го казаха и двамата - не смятат, че Ваня е достойна като човек. Точно това бяха мотивите на Милен, когато номинира Тодор
Но личната субективна ' несимпатия' , защото просто има хора,с които нямаш химия и не дати приятни, не е причина да бъдат сочени за 'недостойни'. Поне някакъв аргумент да имаше - подла постъпка, нещо конкретно..че и нямала спортно-технически качества..хайде бе..

Не съм чула да казват, че няма качества, а само, че не я смятат достойна като човек... Не виждам кое не е ясно.
Прекарвали са по 24 часа с нея, явно имат наблюдение. След като никой от Ловци и Жътвари така и не успя да я хареса, може би проблемът е във Ванчето.

# 1 688
Търга за два гласа ще прати Йо на битка, Боби има най-много пари.

# 1 689
  • Испания
Не мина и един ден, и Йоанна приключи.

# 1 690
Водещите коментират победата на Ваня, а Йо вдига веждака ...

# 1 691
Спойлер
Скрит текст:
Аз разбрах от участник , че повечето играчите  не са  харесвали, Ваня  защото постоянно, от първите игри  е била толерирана от продукцията . Та силата и  не е фактора за нехаресването
.
Впечатлена съм от плуването на Йоана, изключително удоволствие е да се гледа , като дават кадри снимани с дрона. Жалко,че от продукцията и беше отредена ролята на малката сестра забъркан в перманетни емоционални драми.

# 1 692
Мишлетата щяха да се разплачат.

# 1 693
  • Испания
Йоанна позеленя.

# 1 694
Явно има причина, никой от двете племена, в които беше да не харесва Ваня... И това със сигурност не е, защото ги е страх от нея като противник.
Много ясно го казаха и двамата - не смятат, че Ваня е достойна като човек. Точно това бяха мотивите на Милен, когато номинира Тодор
Но личната субективна ' несимпатия' , защото просто има хора,с които нямаш химия и не дати приятни, не е причина да бъдат сочени за 'недостойни'. Поне някакъв аргумент да имаше - подла постъпка, нещо конкретно..че и нямала спортно-технически качества..хайде бе..

Не съм чула да казват, че няма качества, а само, че не я смятат достойна като човек... Не виждам кое не е ясно.
Прекарвали са по 24 часа с нея, явно имат наблюдение. След като никой от Ловци и Жътвари така и не успя да я хареса, може би проблемът е във Ванчето.
Ако е толкова кофти човек защо всички са й приятели сега в истинския живот? Ако съдим по инстаграм е в прекрасни отношения с всички. Преди няколко седмици дори се съмнявахме, че са двойка с Борислав.

Общи условия

Активация на акаунт