💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 660
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 770
Моята класация за финалистите:
Ваня, Вайс, Боби, Милен, Йоанна
Милен ми е страшно антипатичен вече по начина, по който издрапа до тук, но имаше наглостта да обвини Ваня, че тя ползвала други методи, а не качествата си като играч.
Някой ще ми напомни ли Ваня освен нелепия опит за коалиция с Боби какви други ги е плела? За Джери мисля, че искрено и симпатизираше, понеже тя показа непредубедено отношение към нея.
И също така Милен спечели ли някога индивидуална битка, освен онази с тежестите срещу Ники?
Вайс си е хитрец, ама си гласува за мъж днес и не прати жена на пангара да мине по-леко.
Утре Ваня ще се набира на ръце наравно с Боби и Милен. Струва ми се обречена битка, но ще и стискам палци! Отвсякъде си заслужи финала това момиче!

# 1 771
АКо е същата игра като на Христа и Симона, там трябваше да запомнят 4 числа, докато се развиво-увиваха.
Опасявам се, че ще прецакат Ваня на финала и победителят на народа ще спечели без да е показал нищо като игра. А и лекар да използва думичката "напредничаво" - сякаш слушах Тодор с неговата доктатура.

# 1 772
  • Испания
vaischo

Ключов момент в живота ми. Преди този ден, не можех да губя. Не знаех как се губи, не знаех защо хората ми повтарят "научи се да губиш". Защо ми е да се науча да губя като предпочитам само да печеля? Е, убедих се, че не всеки път може да си най-бърз, най-силен или най-сръчен. Или пък в случая, изобщо да не си сръчен 😂. Понякога просто трябва да приемеш, че не си, да приемеш загубата с гордо вдигната глава. И то не за да изглеждаш добре в очите на хората, а за да ти е спокойно в душата. Истината е, че една загуба те учи на много повече от 10 победи. Днес се научих, че мога да губя. Радвам се, че успях да обладая примитивното в мен и да не счупя масата или Димо. Радвам се и, че не се обесих на въжето. Понякога трябва да си кажеш- кот такоа.
-
-
-
@geraldine.todorova хлапето, което запази отбора на Жътварите. Едно голямо жълто сърце за нея 💛.
@nikolay_lazarinov 💙 брат, последните седмици ни спука от бой. За мен беше чест да играя срещу играч като теб
👊🏽.

# 1 773
Гласят Милен май за победител, толкова четка не, изграждане на добър и достоен образ. И Любо, и Влади, че и Тодор и Катя все играчи, които си тръгнаха с много отрицателни черти имаха повече топки от Миленчо. Нека му дадем победата защото е достоен и добър човек, пък че нито е ходил на елиминации, нищо, нито е показал кой знае какво участва в 2 битки на съюзник и Вайс го би.
И тая Ралица натърти, че Вайс не е ходил на елиминации обаче за Миленчо нищо не каза, супер двойни стандарти.

# 1 774
Ако утре Боби се спаси и после Ваня падне от двете мускулести дами, ще отида и ще удуша Тупарев.

# 1 775
И също така Милен спечели ли някога индивидуална битка, освен онази с тежестите срещу Ники?
НЕ.

# 1 776
Вайс най-малко заслужава да е на финал. Тодор 2.0. Да си хваща пътя. След него Йоана и Боби. Искам финал между Ваня и Милен и Ваня да го отупа.

# 1 777
  • София
Който се чуди в какво е по-добра Ваня - нека отново си пусне игрите.
Ваня ти е фаворит.  Това го разбрахме. Не случайно ти казах, по рано че гледаме с различни очи. Пусни си игрите отново ти. Точка .
И какво ще види!?
Как Миленчо печели всички индивидуални битки, за разлика от Ваня?
Или как нито при рибарите, нито пък сега не прави схеми за разчистване? Всъщност имаше и различно поведение при ловците, мълча като ..... пред Тодор.

# 1 778
Имам някакво усещане, че Милен ще спечели. По всичко така изглежда. Доста похвали, суперлативи по негов адрес. Лоша дума за него няма.

# 1 779
  • София
Следейки погледа на Димо, ми се струва,че Боби е в тройката, иска ми се да не съм права ,но .....,дано не съм.

# 1 780
  • София
От тази игра утре се иска силно кардио.
Вайс би трябвало да спечели с хендикап. Това е играта на Юлия и Алекс от сезон 1 и на Симона и Христа от този сезон.
Тук се иска силна издръвжливост.
Т.е. Боби е пътник. Йо ще е последна. Вайс победител. Simple Smile

за полуфинала вече не мога да кажа нищо. Едно по едно.
Но от малкото което видях имаше силови елементи някакви.

Каква е елиминационната битка, че нещо пропуснах?

https://www.youtube.com/watch?v=E_w_BI1shfI
3.30 мин.
имам това видео, не можах да намеря самата битка
Размотаване на лента увита около тях.

# 1 781
Ако Боби се спаси, нищо чудно Милен да е крайният победител. Дано не.

# 1 782
Следейки погледа на Димо, ми се струва,че Боби е в тройката, иска ми се да не съм права ,но .....,дано не съм.
И според мен Боби печели първата игра.

# 1 783
Вайс и Ваня са моите фаворити.
Ако обаче и двамата бяха гласували за Милен, а не за Боби.... щеше да стане по-интересно утре.

# 1 784
  • София
Скрит текст:
От тази игра утре се иска силно кардио.
Вайс би трябвало да спечели с хендикап. Това е играта на Юлия и Алекс от сезон 1 и на Симона и Христа от този сезон.
Тук се иска силна издръвжливост.
Т.е. Боби е пътник. Йо ще е последна. Вайс победител. Simple Smile

за полуфинала вече не мога да кажа нищо. Едно по едно.
Но от малкото което видях имаше силови елементи някакви.

Каква е елиминационната битка, че нещо пропуснах?

https://www.youtube.com/watch?v=E_w_BI1shfI
3.30 мин.
имам това видео, не можах да намеря самата битка
Размотаване на лента увита около тях.

Мерсаж Wink

Ох, какъв кеф ще ми достави утре да гледам Бобито как издъхва на кардио GrinningGrinningGrinning

Общи условия

Активация на акаунт