💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 439
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 995

Ох, как тихо и кротко говори... ще заспя, този човек не си го представям да повиши тон, да вдигне скандал, да тропне по масата...  То няма и нужда де Grinning Grinning Grinning

# 1 996
Скрит текст:
Това за Бобката е фейк. Не че не е възможно той да е победител, но специално тази снимка не ми се струва реална.

# 1 997
  • София
Вижте какво прочетох във фейса за победителя  
Скрит текст:
Скрит текст:
Супер трагични са тези, че чак вече е смешно. Толкова ли не следят какво публикуват в сайта?! А за победителя нямам думи... "Най-големият мъжкар", както Тодор се изрази. Simple Smile
Ужас! Това е по-голяма катастрофа, отколкото да е
Скрит текст:
Милен даже!

# 1 998
На мен Чудомир ми харесва точно защото е тих и спокоен. Писна ми от агресивни мъже които непрекъснато имат нужда да изливат простотията си и хората отстрани да ги хвалят, че са "истински".

# 1 999
Надявам се , че спойлера не е верен и отново е фейк!

Скрит текст:
Този човек изобщо няма място на финала особено пък да е победител ! Пък и като се има напредвид , че е резервата ....
И характера му е много кофти . Не , не не. Пред него предпочитам Милен , отколкото тоз.
Но въпреки всичко силно се надявам Ваня да печели ! [\spoiler]

# 2 000
На фотошоп ми прилича това с Борислав. Чак толкова едва ли са сгафили

# 2 001
Не вярвайте на всеки колаж който видите във фейсбук/инстаграм.

# 2 002
  • София
На мен Чудомир ми харесва точно защото е тих и спокоен. Писна ми от агресивни мъже които непрекъснато имат нужда да изливат простотията си и хората отстрани да ги хвалят, че са "истински".
+1

Странното е, че и той още не е забравил, как в ден първи на Боби, Ваня му предложила да се коалират...
Боби напълно стратегически я изпорти, но за тяхната коалиция никой и дума не продумва!

# 2 003
Единствените по-достоверни спойлери са от самите участници - ако някой се издаде с нещо без да иска. Ева нали била казала, че Ваня с хитрост стига до финал. Дали има предвид финалното племе, или финала утре - не знам.
Някои пишат във фейсбук съвсем убедително, че Бобката е крайният победител, други - Милен. Има и много за Ваня. Тук-там се намират и такива за Вайс и Йоанна. Някои пък смятат, че Ваня била роднина на хора от продукцията (всичките май се оказват роднини!).
Дори на Тошовите думи не вярвам съвсем и не искам да вярвам. Ако мъж спечели, дори да е Милен или Бобката, Тошо ще е по-доволен отколкото ако е Ваня или Йоанна. А Тошо определено се изяжда от яд. Не виждам и защо да му е вдигнал мерника на Боби - последният дори не го номинира. Не се хващам и за думата ''най-мъжественият'', защото Тошо може да го казва с насмешка и за момиче. Може да ни пързаля с това как точно отговаря на въпроси от фенове.

# 2 004
  • София
Ще ме е яд, ако Боби победи.
Дребнаво човече се оказа.
А в началото го харесвах.

# 2 005
На финала ви връщам малко в началото на предаването.
Гледам сега битката между Ловците и Рибарите, в която трябваше да пренасят едни дънери, ако се сещате. Рибарите бяха победители и ми прави впечатление (тогава не съм го забелязала), че точно в тази битка Рибарите играят много отборно, докато при Ловците основно Тодор изнесе играта и естествено това дава резултат в полза на Рибарите.
Казвам го, защото доста често тук се споменаваше как нарочно там са събрани най-слабите играчи, а се вижда, че проблемът през по-голямата част от времето им е бил, че просто не са задружно племе.
Между другото сега е много интересно да гледаш началото на предаването, защото някак си като вече познаваш участниците, ти правят впечатление някакви неща, които не си забелязвал, като си го гледал за първи път.

# 2 006
На финала ви връщам малко в началото на предаването.
Гледам сега битката между Ловците и Рибарите, в която трябваше да пренасят едни дънери, ако се сещате. Рибарите бяха победители и ми прави впечатление (тогава не съм го забелязала), че точно в тази битка Рибарите играят много отборно, докато при Ловците основно Тодор изнесе играта и естествено това дава резултат в полза на Рибарите.
Казвам го, защото доста често тук се споменаваше как нарочно там са събрани най-слабите играчи, а се вижда, че проблемът през по-голямата част от времето им е бил, че просто не са задружно племе.
Между другото сега е много интересно да гледаш началото на предаването, защото някак си като вече познаваш участниците, ти правят впечатление някакви неща, които не си забелязвал, като си го гледал за първи път.
В тази игра Ловците бяха с мъж по-малко. Пламен точно беше избягал от формата.
Тодор се наложи да го компенсира.

Иначе при Рибарите Продукцията е имала сериозни очаквания от Иван, който няколко дни след тази игра  напусна, почти по едно време с Мая. И след това вече Рибарите нямаха никакъв шанс да се противопостявят на  другите две племена, без силните физически Иван и Мая.

# 2 007
  • София
Добре де, каква им е толкова драмата на всички с ''шмекериите'' на Ваня в началото? Не съм гледала тогава, но достатъчно чувах коментари в предаването и по-късно четох тук. Какво толкова е отвратителното на поведението (това с Бобката е странно, да, но другото?) и какво всички се правят на принцеси? Много дразнят.
Особено на Чудомир, който дори не беше участник по това време и тези "шмекерии" не са го засегнали по никакъв начин. Имам чувството, че всички повтарят думите на Тодор от преди два месеца.

# 2 008
Ваня твърди че е била поканена от продуцентите на "милионер търси съпруга" да участва във формата. Възможно ли е същите тези продуценти да са я поканили да спечели тоя формат

# 2 009
В тази игра Ловците бяха с мъж по-малко. Пламен точно беше избягал от формата.
Тодор се наложи да го компенсира.
Да, но при Рибарите прави впечатление, че и двамата човека носят дънерите, докато при Ловците само единия, по-силния, а втория човек просто подпира. Нормално, Тодор не просто е компенсирал Пламен, той компенсира и доста хора, които бяха там, но просто се подпираха. В случая наистина Рибарите играят доста по-отборно. Но то тук започва и конфликтът между Ивайло и Катя и всичко тръгва надолу.
Да, факт, че и Иван след това отпада, но Чудомир е не по-малко качествен играч (с изключение на плуването), но при вече разградено племе кел файда.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 17:50 от Blackbling

Общи условия

Активация на акаунт