💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 101 002
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 900
За разлика от другото шоу тук никой не ме дразни и който и да спечели ще ми е ок. Предпочитам да е Вайс, но и на Катя съм съгласна. Моите фаворити така или иначе ги няма вече.

# 901
Освен темпото което държеше Лазаринката, гонейки Тошо и Вайс, на кубовите с отскок се качваше, останалите ги превземаха полегнали.
Издръжлив е, добър плувец, оказва се и позабравено съобразителен. Просто липсваше скандала около Лазаринов и "неатрактивната" визия го правеше невидим.

# 902
Лазаринов ми е по-добър вариант от Добата миналата година;

# 903
Еййй всички ще оценим Лозаринката накрая.

# 904
  • София
Добата е уникат, антипобедител и всеки ще е по добър от него.

# 905
Четох, четох, пък се ядосах... Снощната игра не беше кървава - факт /и слава Богу!/, обаче я да помислим малко: ако Табуретков не се беше забавил толкова в елементарното броене, то той на копаенето е като багер, както спомена Катя /май/. Т.е. реално изравянето на частите той го осъществи за  около 2 мин. Много по-бързо от сестрите. И щеше да има преднина на пъзела. А той определено има претенции за пъзелоразбивач. Остава едно топче - нищо работа за баланса му. Но не! Той не можа да преброи едни кубчета, сферички и ябълки. Е, по-комплексна игра - здраве му кажи! Сега, ако играта беше от типа "Тодор-Чудо", то тя щеше да е САМО за Тодор, но не и за другите двама участници. И не, не съм хепи от оставането на Йоана, но съм вери хепи от махането на Тодор!

# 906
Независимо, че гледам всяка вечер, независимо, че следя и тук и във фейса, независимо че почнах да харесвам Лазаринов, при мен като зрител остава един горчив привкус на режисура вместо на шоу, в което хора изпитват волята си. Филолог съм и все повече ми бодат ушите изказванията особено на Ваня. Звучат като реплики, написани за актриса. Толкова добре формулирани и гладко изказани, все едно даже ги е репетирала пред огледалото. Вмъкнаха си темата за правата на жените и като нищо ни подготвят Ваня да спечели. Жалко за шоуто, много жалко...

# 907
Аз викам да им дават битки като тая Чудо-Тошко. Така жените няма да се чувстват неощетени.

# 908
На мен ми идват в повече тези изказвания на дамите. Така както те искат женски финал, така и мъжете искат да играят помежду си. И като цяло в предаването не съм видяла подценяване на жените. Освен някои коментари на Тодор.
А във лайва Тодор каза, че когато видим финалната битка веднага ще ни стане ясно кой ще спечели. Така че според мен ще е жена и битката няма да е силова.

# 909
Само аз ли не мога да повярвам, че Тошко толкова време не преброи и не запомни четири числа? Че е прост, прост е, ама не го мисля за толкова тъп въобще. То това дори не изисква особен ум. Всичко е толкова режисирано, че си личи отдалече. След като Тупарев следи за нагласите и търси драма, искам довечера първо да отпадне едната сестра, после и другата съкрушена от загубата. Хем Катя ако отпадне директно, а не от някой и 800 гроша отиват в нищото. Няма да има да се чудят кой как да ги харчи. След това Ваня да отупа Боби на елиминационен дуел, а накрая с Джери и ловците дружно да пратят Вайс на такъв и той да отпадне. Та ми останаха Ваня, Джери, Милен и Лазаринов за финал. Хем две жени и двама мъже, хем и Лазаринов там, понеже не е важна физическата сила, а сърцето и ето какъв поучителен финал!

# 910
Еми ако е мъж, значи Милен. Няма да съм доволна и за него. Голямо бутане, голямо нещо. Една уау игра няма, един път не се представи блестящо. Все още имам тайна надежда, че ще е Ваня, а на Тошо не му вярвам съвсем. Че тя Ваня е повече мъж от останалите мъже.

че то никой не блести. реално комплексни играчи няма. а някои пък и със съвсем нищичко не се откроиха и добутаха някакси /Лазаринов, Джери/. За мен задължително трябва да има силови елементи на финала, помните миналата година какви игри бяха. Но ще ги нагодят някакси, защото колкото и да врещят женорята, няма как да са равностойни физически с мъжете. дано само не се прекали с тия пъзели и топчета. между другото Йоана не е силна на тях, някакъв мит се създаде. Само Катя е силна в това отношение.
абе пълна излагация и тъпотия ще е тази седмица, така го виждам. слаби участници, слаб сценарий, не дават кеф. даже не си дават зор много-много.

Миналата година на финала бяха само мъже,  затова и играта беше такава.А преди това,  до като имаше още жени,  нареждаха монети и дървени плочки основно.Стана така,  че докато има жени в предаването,  битка като на финала миналата година няма как да видим.

# 911
Да отпаднат и двете сестри толкова бързо - не вярвам! Малката ревла може и да си отиде днес, но виждам как Катето ще я добутат може би до самия финал. Иначе ще е двойна радост, ако двенките се разкарат днес, но няма да стане.
Дори и да го видя, пак не бих повярвала, че Лазаринов може да е победител. Ако двама отпаднат днес, то има логика единият да е той. Силен, силен, колко пък да е силен? Аз се сещам предимно за негови слаби моменти. Той една кофа с вода не може да метне, торбички държи с 300 зора, 100 часа не може да се отвърже и освободи от онзи лабиринт срещу Тошо. Едното му плуване (което не е бавно, но не е и правилно) не може да ме накара да го харесам. За мен си е слабак и точка.
Ако двама си тръгнат днес, стискам палци да са Йоанна и Лазаринов.

# 912
Сетих се..
Йо може да е предала сестра си някак, останалите да не са харесали постъпката й, и затова повечето да се изказват лошо.
Не че има смисъл ама хоратс имаме навик да се одръпваме от предатели.

# 913
  • Испания
vaischo

Напусна човека с най-голямото сърце в игрите. За мен в този живот, семейството е на първо място. Той също споделя тази ценностна система. Всеки път когато говореше за семейството си, ме караше да се замисля колко хубаво би било ако всеки от нас оценява близките си по такъв начин. Това е един от най-важните принципи в живота. Не се учи в училище, нито в университета и с 5 “доктатури” няма да го научите. Както казваме в нашите среди "Сърце не се учи. Или имаш, или нямаш". Маняка има за двама.

Боже, Боже! То една красота у Джералдин! Та и безупречна. Ще падна!

На какво се прави Станимира...

# 914
И Джери по пътя на другите известни в инстаграм
Сега масово e модерно да се снимаш от такива процедури.

Общи условия

Активация на акаунт