💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 736
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 345
Противно малко същественце!! Дано да стане точно това, което не иска. Тодор, па, се оля. Как може човек с толкова качества и потенциал същевременно да е с толкова малко?!?! Сам се закопава от ДЕН ЕДНО, което заплашва да стане любимият ми израз Simple Smile Stuck Out Tongue

# 346

Ами, като е дребна, да не ходи там, където не ѝ е мястото! Все нещо не ѝ е натамън. Ваня да не е гигант!

Ваня се представи най-добре и заслужено си спечели имунитета!

# 347
Този рев за щяло и нещяло не е присъщ за добър манипулатор.
Това е елементарен опит за измъкване, от слаб духом играч.

# 348
  • София
Тази Йоанна насъбрала всеки, който желае да я чуе и им реве на главите. Но няма как да защити позицията си или да оправдае собствения си провал без да уязви някой друг (отбелязвайки, че Ваня си избирала слаби противници). Тя нама право на коментар след като досега не е била и на една елиминация и най-вероятно ще отпадне на първата си такава. Знам, че се повтарям, но наистина е ужасна, няма да страдам дори и Тодор да е този, който я отстранява.

# 349
  • София
Тошко как се върти и ръмжи, хаха, голяма скица

# 350
Определено искам Йоана да си отиде още сега. Преди Тодор, преди Вайс, преди всички други. Едвам я издържам и заради нея прецъквам каналите, вместо да гледам предаването.

# 351
  • Испания
Йоанна започна с рецитацията.

# 352
  • София
Сега какво, ще гледаме римейк в българска модификация на войната на половете ли?

# 353
Тази мутра не може ли поне за пред камерите да изслушва и да не клати глава като кученце в Лада?

# 354
  • София
Тодор с неговия манталитет е за някоя близкоизточна държава.

# 355
Тошко е отделен пол, шъ съ бии срещу мъжети и Джериту!

# 356
Ваня е слаб играч според мутрата. Абсурден е.

# 357
Какво каза,всички мъже и Джери...?

# 358
  • София
Помислих, че е огромна пита кашкавал и брадвата да си я дялка човек и да си хапва.

# 359
Убиха ме Продукцията.
Оригинални до край с тази брадва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт