💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 992
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 870
  • Варна
Определено смятам, че мъжете се прецакаха в този сезон, като оставиха жените да се съюзят.
Не ги номинираха, като ги мислехе за по-слаб противник и си ги пазиха за финал. Накрая ще има дадат
женска игра , като снощната и ще гледат с овчи поглед като Тодор.
Много ме издразни това цвилене снощи на Ваня. Взела се е много на сериозно. Мисли си, че превъзхожда
всички.
Не са номинирали жени ли? Май различни игри гледаме. Че те все жените бяха на пангара, единствено Йоана не е ходила на елиминации. А мъжете - Вайс, Милен , Боби не са и помирисвали арена самостоятелно. Изключвам моментите, когато ходиха като защитници или там, както се водеше.
Не знам дали различни игри, но със сигурност с различни очи гледаме. Къде отидоха мъжете тогава като все жени са на пангара? Две жени излязоха без битка и на тяхно място не влязоха други и пак са равен брой с мъжете.

# 871
Който иска да побеждава, стига да не е някоя от сестрите. За другите ни е все тая.

Тошко каза в лайва (сега гледам от линка на Мари Мар), че победителят е мъж, "най-големият мъжкар", цитирам

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 13:59 от diziler

# 872
Лъвица хаха аз и на лайфа се радвам😁😁
Победителят е...
Победителят съм аз😁😁😉

# 873
Който иска да побеждава, стига да не е някоя от сестрите. За другите ни е все тая.
И аз съм на същото мнение.

# 874
Тоя лайв на Тошето ме побърка с диалекта. Няма "на мен", всичко е "аз".    "Тьез от варнинскуту жъу жъцу многу са готяни, аз лично са ми приятили" (превод: тези от варненското жиу жицу много са готини, на мен лично са ми приятели). Сега пък говори за сливенския клуб по "жъу жъцу" Grinning И "Вайс ниеи мъшóк" (Вайс не е мишок) Grinning И мляска докато яде, егати простака

И всяко изречение завършва на "брат"

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 14:06 от diziler

# 875
Аз не искам да побеждават Вайс или Лазаринов. Искам да са Катя, Ваня или Йоана. От останалите ми е все едно.

# 876
Аз не искам да побеждават Вайс или Лазаринов. Искам да са Катя, Ваня или Йоана. От останалите ми е все едно.
Е  Тошето вече заяви, че ще е мъж, така че... ни Катя, ни Ваня, ни Йоана.

Това успях да запиша(25 мин.), че късно включих.

__ ВИДЕО
Мерси много. Гледам го, каза, че нямало да участва в "Събуди се", искали да го дават на запис, да му пратят бургаски репортер, но не станала работата. Нямали да го дават

# 877
Оф, тъжно. Хайде дано поне да не е Лазаринката.

# 878
Еми ако е мъж, значи Милен. Няма да съм доволна и за него. Голямо бутане, голямо нещо. Една уау игра няма, един път не се представи блестящо. Все още имам тайна надежда, че ще е Ваня, а на Тошо не му вярвам съвсем. Че тя Ваня е повече мъж от останалите мъже.

# 879
  • Milano
А Тодор според мен също не знае кой е победител. Отпаднал е и са го пратили вкъщи, надали са ги държали там да гледат отстрани. Иначе не ми е фаворит, но и аз гледах лайфа и съм сигурна, че наистина е била леко нагласена играта. Сестрите също са ми анти, надявах се едната да отпадне и другата да отстрани Тодор. Така двечките до финал нито е справедливо, нито заслужено.. Дано не е една от тях.

# 880
На мен във вчерашната битка ми е интересно - толкова ли не могат да измислят друг пъзел, че за 3-ти път дават един и същи. Явно предаването е много нискобюджетно, защото за някой битки инвентара им е направо с подръчни материали.

# 881
Щото ако е нов на сестрите ще им е по трудно да го наредят.

# 882
Искам да са Катя, Ваня или Йоана.
🧐
Ще ти забраня телевизията 😂 Лошо ти влияе.
Пъзелът трябваше да е реден вече от сестрите, за по-сигурно. Да не вземе приматът случайно да ги мине, докато едната ривье, а другата я успокоява и да се прецака възпитателния характер на сценария. Гърс пауър, оле оле оле.

# 883
Аз не мисля, че беше същият пъзел. На всички пъзели има лого отстрани, но картинките са различни.

# 884
И на финала хоп - Лазаринов победител. Той определено е ''най-мъжественият''. Ако стане нещо такова, ще счупя телевизора.

Общи условия

Активация на акаунт