💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 653
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 200
 Борислав е отвратителен с тия плитки. Дано поне той не спечели - най-сивият от сивите кардинали, с подмолни и задкулисни сметчици.

# 1 201
Утре играта не е само плуване.

# 1 202
Тъпо е да гонят двама на веднъж. Не знам защо предаването не е една седмица по-дълго.

# 1 203
Прогнозите ми за утре са в това , че Фикуса със сигурност ще загуби като му знам изпълненията в плуването ...
И се надявам освен него и Йо да отпадне или Вайс примерно и ще съм много доволна.

Ваня я искам спасена!

# 1 204
  • Испания
Лайв със Сюзън и Любомир: https://www.instagram.com/suzangeorgieva/live/

# 1 205
Добре бе само аз ли не виждам нищо лошо в постъпката на Йоанна. Все едно Боби ако играе с брат си и сестра си и види, че е застрашен няма да му пусне победата. Направо е смешен Йо опита да защити сестра си не е ощетиталя нито него нито оня фикус.

# 1 206
Помня само, че за една риза вдигнахте шум до бога Stuck Out Tongue

Та, да се върна на думата, не ми се мисли, колко ли ризи си изгладила!? Stuck Out Tongue Winking Eye

N.B. И без да съм феминистка /какво ли пък лошо има в това!?/, но в интерес на истината, Ана Мария се опълчи на славния славянин Веско Панчев по доста интелигентен начин. С думи и като излезе от стаята. Под защитата на камерите тя можеше да го направи.
В живота жените невинаги успяват да излязат от стаята. Виж статистиката!
Хайде, хайде все едно Веско щеше да набие Ана Мария (въпреки че за мен изобщо нямаше място във финалите и напълно си заслужи гнева му.). Човека се възмущаваше, че най-слабия играч, който цял сезон се мъкне напред с коалиции и на една капитанска битка не можа да издържи 1 минута го номинира при положение, че именно тя заслужаваше да отиде на номинация.

# 1 207
Да, Ваня е сериозно застрашена от отпадане при игра с плуване. Определено е най-слабия плувец от останалата петорка.

# 1 208
Прогнозите ми за утре са в това , че Фикуса със сигурност ще загуби като му знам изпълненията в плуването ...
И се надявам освен него и Йо да отпадне или Вайс примерно и ще съм много доволна.

Ваня я искам спасена!
Лазаринов е един от най-добрите на плуване. Ако отпадне утре нещо друго ще го спъне.

# 1 209
  • IT
На мен ми стана мило как Вайс спаси Джери всъщност.
Борислав и той роднината на Ришельо 😂
Играта вече е индивидуална и вече не са племе. Продължават напред както могат.
Не харесвам Йоана никак, но в случая не направи нещо неочаквано.

# 1 210
  • София
Много претупват. За това ли се биха 3 месеца, да отпадат като круши във финалната седмица. Къде са битките с повече компоненти. Не може така. Дано тази игра утре да съдържа поне 3 компонента.
Тъпизи са това.

# 1 211

Ваня я искам спасена!
На Лазаринов изпълненията му бяха с гребането!

# 1 212

Ваня я искам спасена!

Ако на Лазаринов казваш фикуса,  мисля че ще се изненадаш.Един от най-добрите плувци е от тези в предаването.От тези,  които останаха най-зле на плуване е Ваня.

# 1 213
  • Вестерос
Веското Тъпанчев беше агресор и действаше с психически тормоз. Много неприятен и самовлюбен хвалипръцко беше 🤣

Йоана и Лазаринов за мен трябва да са първи в плуването.

Мисля, че освен Милен и Борислав на полуфинал отиват Ваня, Йоана и Вайс.

# 1 214
  • Испания
Лайв на Екатерина: https://www.instagram.com/rush.katerina/live/

Общи условия

Активация на акаунт