💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 749
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Вестерос
Пак ли сте се карали, че липсват бая мнения 🙄 Кой докладва? Защо се докладва? Егати!

# 1 261
Най-накрая разкараха Катя. Край на вечните драми, жалко, че чак сега, 3 дни преди финал.
Заради нея доста по-добре подготвени физически участници отпаднаха. Това, че си пълно перде, нямаш цедка на устата и казваш право в очи всичко, не те прави нито силен, нито интелигентен играч. Заслужаваше да е сред първите напуснали предаването.
Ваня пък с нейните феминистки истории и вечни схеми. Голяма феминистка беше като се влачеше по реалити формати като кандидат-булка за чичковци-милионери. Много фалшиво момиче.

# 1 262
  • Испания

Ще спестя коментара на това, което виждам.

# 1 263
Впечатлени са от постъпката на Вайс , а хокат Йоана , защото при нея вече е банално ... това постоянно драпане и реване за сестра и , омръзна на всички. Тя не един път е саботирала игрите и е правила схеми .

Играта днес отново беше в полза на някои ... както и вчера при Тодор . Стига им толкова слава според продукцията 😁 Тошко сигурно много се радва , че точно Катя отпадна веднага след него .

Не вярвам утре Ваня да отпадне .
За сега обаче нямам предположения .

# 1 264
С риск да си навлека боя ама аз харесвах Веско, че и Юлиан 😁.
Ана Мария стигна доста далеч и то незаслужено.

# 1 265
  • София
Ооо, още една дама на мнение, че "Човека" има правото да номинира, когото пожелае, а друг участник в същия формат и със същите права - НЕ!?
Демек, всеки и всяка, може да бъде изпратен/а на битка, за да се докаже, а само славният славянин - НЕ!

А колкото до това, че нямало да я набие , нали не се заблуждаваш, че Веско П. не е насилник!? Никоя игра не може да изкара от теб неща, които не притежаваш. И никоя игра не би трябвало да отправя послания – унижавай, псувай, мачкай, тъпчи. Въпреки че имаме един национален идол в този жанр. Дори не става дума за отношения мъже – жени, а за отношения между хората изобщо!
Аз съм на мнение, че слабите играчи трябва да се елеминират първи, защото първо дърпат собственият си отбор назад, второ - убиват красотата на самата игра. За мен Ана Мария може да е добър човек, но не е добър играч. Няма място на финала на спортно състезание. Но ако шоуто беше бигбрадър или нещо подобно, с две ръце бих я подкрепила.
Освен това, нали си наясно, че ние гледаме запис? Това означава, че продукцията ни представя това, което те искат ние да видим. Така че затова, че Веско си е изпуснал един път нервите и от продукцията така са го представили не значи, че е насилник.
Така че аз винаги съм с едно наум, когато става въпрос за телевизията. Защото много често нещата, не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед. И ако всичко беши цветя и рози никой нямаше да гледа такива предавания.
Явно няма смисъл да обяснявам за пореден път, че всеки /независимо какъв играч е !!!/ има същите права, като всички останали, пък дори и с тези със особено славно име!

# 1 266
  • София

Игри на волята: България (1.12.2020)
Сезон 2    Епизод 63

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ОВЕ се отварят без всякакви добавки,
   но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 23:48 от Mari_Mar

# 1 267
И аз не разбрах какво стана, но ми се струва, че като някой няма как да докаже правотата си пред опонента, хваща се за някое тире, запетая и "търчи" да го докладва.
Чинно си изчетох всички постове от днес, но никъде не видях, някой драматизъм..

# 1 268
Някакви предположения Борислав какво ще ги прави тези 800 гроша?
Ще ги ползва да заглуши Бг Мама. Да мютне изцепки като
Имам следващ "любимец" след Тодор, който искам да изхвърчи с гръм и трясък - Борислав. Надута кифла /в буквален и преносен смисъл/ в мъжки вариант
( с 18 лайка отдолу 😲😵😵😵),
за да не му тровят кармата

# 1 269
Не очаквах Екатерина да отпадне още днес, но реално те 2те не искат да играят една срещу друга и прецакаха мастърплана. Свърши си работата и пратиха да си ходи. 
За играта, тези с по 3-4 точки можеха да накланят везните стига да поискат. А всички трябваше да изгонят поне 1 сестра одавна, за да не се стига до такива подаръци днес. Но всичко е точно, отпадна който трябваше.

Боби срещу това негодува, няма място за семейства и приятели тук. Вайс му изгониха Сюзън иначе щеше да си я пази нея. 

Обърнатите номинации бяха изненада, развалиха им плановете. Вероятно и следващите ще са такива.

# 1 270
Стигнахме до великата финална седмица, а те още не могат да измислят нещо ново и повтарят игри които сме гледали цели 2 сезона... дъно Unamused

# 1 271
Явно няма смисъл да обяснявам за пореден път, че всеки /независимо какъв играч е !!!/ има същите права, като всички останали, пък дори и с тези със особено славно име!
Уважавам твоето мнение, но не го споделям. Нека приемем, че всеки има своята гледна точка и мнение. Smirk

# 1 272
Предвид това че Тупарев е замесен - да не очакваме много. Доказал се е, че е некадърник.

# 1 273
Най доволен от отпадането на Тошко е бил Боби хаха.

# 1 274
Стигнахме до великата финална седмица, а те още не могат да измислят нещо ново и повтарят игри които сме гледали цели 2 сезона... дъно Unamused
И аз по тази причина съм разочарована от този сезон. Направили 4-5 нови игри, на другите добавили по един елемент или пъзел и това са игрите на този сезон. Надявам се за следващият да измислят нови игри, защото за 3 път да гледам едно и също няма да го понеса.

Общи условия

Активация на акаунт