💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 629
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 290
 Така е, Огънче! Може пък и да има късмет сега на финала с някоя игра и да се изтъркули, знаеш ли. Всичко очаквам. Единствено по-добра от Лазаринов я виждам, ама пак са долу-горе на едно ниво.

# 1 291
Ама ти нищо не каза! Всеки има право на лош вкус и грешна преценка Wink

# 1 292
 Радвам се, че си ме разбрала. И аз смятам, че е добре, че имаш реална преценка за себе си. Да си реалист в тоя живот!

# 1 293
И аз да се оплача на арменския поп (опа, тупаревския) - не ми харесва участници да отпадат в подобни игри като днешната. Играта беше скучна, излишно опасна и беше си ясно, че всички мъже имат предимство. Как пък не им дадоха да висят някъде на петички, че да видим тогава кой щеше да отпадне и кой да се спаси. Поне тогава нямаше да има риск някой да си счупи гръбнака.

Поредната нагласена постановка, а на мен вместо да ми става по-интересно с наближаването на финала, започвам да губя интерес. Добре, че е форумът в случая.

# 1 294
В случая не беше мъжка игра. Както вчера беше универсална. Просто само Ваня е добре подготвена физически от жените.толкова пък йога и скиьор да не се справи с баланса...
Напротив, трябва да има повече силови игри. Това не е турнир по шах.

# 1 295
Катя още се чудя как вадеше онези колове по 50кг., аз дори не бих пробвала. Беше ми любимка от самото начало, после вече не, но все пак беше запомнящ се участник. Всичко хубаво ѝ желая на шашавата катерица.

Не ми допада, че утре си тръгват двама. Както много от вас писаха, една седмица не е достатъчна. И ми е почти все едно кой ще е победител от останалите, няма един от тях да ми изглежда нахъсан. Гледат ми се играчи като Юлката и Стоян, близначките, Марешка... Този сезон Сузи имаше много хъс, на играта с възглавниците щеше да довърши Лазаринов Grinning Ще гледам, защото съм започнала, но не тръпна в очакване за петък.

Миналата година балерините от Славяни саботираха игра за да пратят слабата Анка срещу Март, а от продукцията ги наказаха и закопаха Март. В този ред на мисли дали няма сега да закопаят и Вайс за това, че даде точка на Джери?

Art deco +1 за коментарите ти за Веско

# 1 296
До момента най-комплексната игра беше тази с прескачането на стената и плуването за частите на пъзел и реденето му. Ваня е единствената жена,минала по трасето наравно с мъжете, не веднъж, а два пъти. И второто и минаване беше по-доброто. Не казвам, че Йо нямаше да се справи. Йо за мен лично също е доста добре подготена физически. Според мен Ваня е по-спокойната от двете, а Йо е по-добрата във водата от двете. Винаги е удоволствие да гледаш битките им една срещу друга.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 02:05 от Bengun

# 1 297
  • София
Така е,имаше по условие,че може да спестят минаването от жена.И всички феминистки дадоха заден.
Както и днес.Рухна им цялата нишка,която се навиваше цял сезон ,за да изригне със снощните коментари,че жените не можем да шофираме и гласуваме и какво още там беше.Тупарев-язък Simple Smile

# 1 298
deivi Съжалявам, ако си с почувствала засегната. Разбрах твоето мнение за Боби от първия път и ми се стори излишно да се повтаряш в отделни постове - все едно ще придобие някаква истинност с повторението. Че и потретваш, въй. Когато скролвам 300-400 мнения от последния час, подобни повторения ми правят впечатление.

Някой ме беше питал колко ризи съм изгладила, извинявам се, изгубих кой, но да отговоря. Откакто гладя  дишдаши съм натрупала такава рутина, че и 100 ризи няма да ме съборят.
Радвам се, че Веско се помни и предизвиква емоции.

# 1 299
  • София
Ахам, това бе играта на сезона. И наистина точно в нея Ваня блесна.
Според мен Йо нямаше да може да се справи със стената, нисичка е, а този скок и набиране си е кошмар за жена. Миналата година само супер яката Роберта успяваше да мине ама с мъки. Но кой знае можеше и пък да успее. И за мен Йо е много комплексна, но се спича, няма психика. Ето днес поредното доказателство. За мен заради ниския си център на тежест това колело на смъртта и пасва идеално и не случайно победи Вайс (то и Джери победи Вайс, но знаем как), обаче точно срещу Ваня за пореден път спече. Побеждавала я е само веднъж пак на колелото когато го играха предния път. Утре ще има нов шанс да я победи, макар че няма да са в пряк дуел а заедно с още трима и е малко по-различно чисто психологически, но ще си се брои ако успее.
Иначе аз продължавам да съм притеснен и мисля, че това ще е важен рубикон за Ваня. Реално кандидат победители утре виждам Йо и Лазаринов. А Ваня, Джери и Вайс ще се борят да не напуснат формата. Дано се спаси Ваня.

# 1 300
  • Sunshine state
Йес! Щастлива съм, че поне едната от двете сестри отпадна. 😅 Хайде и Йоанна да си ходи. 😁 Борислав добре е прозрял за какво иде реч при нея.

# 1 301
Не смятам, че в утрешната игра плуването ще е основно. Май след него има и други елементи и затова не вярвам Ваня да отпадне. Вайс не го виждам как ще се справи, защото само едното плуване няма да го спаси. Но наистина е време Йоанна и Лазаринов да си ходят, вторият твърде дълго се задържа.

# 1 302
  • София
Дяволо, не мисля, че можем да правим сравнения с миналата година, защото не знаем тази година дали стената е също толкова висока и дали разстоянието е същото. Иначе тази година определено жените са по-добри от миналата и стана по-интересно така.

# 1 303
Надявам се Ваня, и Джери утре да излетят. Не вярвам обаче да имам късмет.

# 1 304
Финалите са неприятно претупани, особено след всичките им усилия през седмиците е някак нелепо играчи да отпадат в игра като днешната, вчерашните торбички или капитанската битка на Любо. Още повече, че уж е индивидуално, а реално коалициите още са фактор и има имунитети. Според мен щеше да е по-интересно ако има последователни общи битки, където наистина да се види кой колко може и най-слабо представилите се да отпадат.

Жестът на Вайс беше искрен. В момента на излизането им един срещу друг беше ясно, че ще отпадне или Джери, или Катя. Както беше и ясно, че един глас на елиминационен/спасителен съвет няма как да е фактор за него при наличието на коалицията на ловците и Ванчето, където ще и е много удобно да е женски финалът. Катето щеше да си тръгне така или иначе, още при предната игра тя беше най-слабо представилата се там, той просто подсигури Джери.

Общи условия

Активация на акаунт