💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 766
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Варна
Много ми се иска да се изправят Вайс срещу Боби в гладиаторска битка, но едва ли ще стане.По- вероятно е да разчистят още една жена.

# 1 711
Който се чуди в какво е по-добра Ваня - нека отново си пусне игрите.

# 1 712
  • София
Дано Туапрев и Ко не повтарят грешката от миналата година с крайния победител. Това им е последен шанс да задържат аудитория.
Предполагам, че във фейсбука сега е страшно в полза на Ваня и против Боби и Милен след днешния ден и изказванията им.

# 1 713
За първи път не искам Йоанна да е номинираната, макар и да не я харесвам.

# 1 714
Вайс поне си призна, че останалите са в пъти по-добри от него
Играта си беше за Ваня /иначе за Катя/.

Миналата година Веско спечели
Вайс си призна,защото си взе поуките от поведението на Тодор.

# 1 715
На Милен - "чувството му за справедливост е леко раздразнено". Ами не е справедливо и някой, който не е печелил и един елиминационен дуел, да стига до финал, ама ето - той почти стигна.

# 1 716
Милен и Борислав ще гласуват за Йоана. Йоана и Ваня за Борислав и ще остане Вайс да реши дали ще иска реално да се срещне с Борислав на арената или за пореден път като мишка ще се спаси като номинира Йоана.

# 1 717
Ухаа мислех, че само аз не смятам Милен за толкова добър и комплексен колкото опитват да го изкарат..

# 1 718
  • София
"Ваня, ти си първият полуфиналист!"
Дано да не направят същия номер като на Катя: "Катя, ти си първият финалист!" и после: Я да видим в коя игра беше най-слаба!? Аха, на въртящите се трупи/не знам как се казват Joy
Дано сега не дадат плуване на Ваня!

# 1 719
  • Варна
Който се чуди в какво е по-добра Ваня - нека отново си пусне игрите.
Ваня ти е фаворит.  Това го разбрахме. Не случайно ти казах, по рано че гледаме с различни очи. Пусни си игрите отново ти. Точка .

# 1 720
Много ми се иска да се изправят Вайс срещу Боби в гладиаторска битка, но едва ли ще стане.По- вероятно е да разчистят още една жена.
Нали пак ще са трима на елиминации. Та, Милен и Ваня ще се спасят, останалите на пангара.

# 1 721
Не е ли лицемерно точно Милен да каже това за Ваня? Той дето разчита на коалиция от ден 1 и не се е доказал на арената. Баста!

# 1 722
Милен копае дъното в момента
Какво грешно каза?
Реално нищо. Но той прави същото. И съди някой за нещо което сам прави.
Отделно представянето му на арената е много под нивото на останалите в този съвет.

В случая се коментира Ваня. И той каза мнението на 10 човека живели с Ваня два месеца. Явно по вярно от нашето, гледали "избрани моменти" по час и половина на ден .

# 1 723
И вкъщи го забелязахме отпуснатото въже на Ваня, а дъската си стои като закована. Обаче отказвам да се ядосвам на глупостите на посредствено предаване на посредствен подуцент. Ще го догледам до финала, като съм го започнала, да видя и тържественото връчване на наградата на голямата победителка. Да е жива и здрава Ваня. Всеки напредва в живота, както може. Щом са се намерили с тупаревци, за да врътнат едно сезонче на предаването в тази схема, значи добре ѝ се е получило. Аз 'що нямам с кого да се уговоря за едни сто хиляди.

# 1 724
  • София
Да напомня, че и миналата година игрите бяха подобни, статични на 90% Визирам последната седмица извън самия финал.
Така година поне дадоха малко плуване за цвят.

Общи условия

Активация на акаунт