💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 462
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 980
Не го защитавам в никакъв случай, но някой беше написал в предните страници, че вчера Джери е казала в лайв, че двамата с Вайс са били готови по някое време, но не са им го признали, защото нюансите на цветовете им не са пасвали. Е, вероятно за това е вадил плочки, за да сравни.. Обаче, както винаги ние не виждаме кадри в които се случват такива неща и за това оставаме с подобни впечатления.
[/quote]

А дали точно и заради това "виждаме"  колко "добра " е Ваня....мммм

# 1 981
  • София
В един друг форум в Бг мама пуснах анкета за любимо ''родно'' реалити в исторически план.
Който иска може да се включи и да гласува и моля бъдете обективни. Wink
https://www.bg-mamma.com/?topic=1275938

# 1 982
Не мисля, че има значение, но ето разпределението на грошовете преди епизода днес.

ГРОШОВЕ

Борислав 720 ( + 720 от Екатерина )
Ваня 620 ( + 150 от Симона , -320 за х2 гласа, +310 от Лазаринов, +280 от Джералдин )
Милен 30
Вайс 10 ( -80 за х2 гласа )

# 1 983
Аз пък симпатизирам на Борислав за това, че казва и показва това, което повечето тук мислим - че това със сестрите е пълна простотия и няма място в такъв формат. На мен  това ми се издигна в очите, за разлика от Милен, който също, може би, смята така, ама не му стиска да си каже, сакън да не му се срине имиджа на добряк. Давай, Бобка!
Само че страданието на Боби не му е това,че няма място за лични истории, а това, че те са две сестри, два гласа, по-силни и изначално имащи коалиция. Той веднъж го смотолеви, че това му е проблем, но после мина на тука няма място за семейни драми. Няма, щото не знаеш как да пребориш двете сестри. Ми кажи си бе, пич, сестрите са заплаха за мен и затова искам да ги разделя. Толкова.
Някой каза какво толкова, че Вайс е вдигал плочките. Нищо, просто не е част от правилата на играта. Каквото за другите, такова за него.

# 1 984
Реално сестринската коалиция беше заплаха за всички,защото можеха да се на говорят как да гласуват. Но другите участници също са го правили без да имат роднински връзки. Боби го питаха в инстаграм дали има брат или сестра. Отговори с НЕ което оправдава неразбирането му че Йо даде точка на сестра си.

# 1 985
  • Sunshine state
В един друг форум в Бг мама пуснах анкета за любимо ''родно'' реалити в исторически план.
Който иска може да се включи и да гласува и моля бъдете обективни. Wink
https://www.bg-mamma.com/?topic=1275938
Гласувах за Игри на волята, Фермата и Сървайвър.

# 1 986
Вижте какво прочетох във фейса за победителя 
Скрит текст:

# 1 987
# 1 988
Добре де, каква им е толкова драмата на всички с ''шмекериите'' на Ваня в началото? Не съм гледала тогава, но достатъчно чувах коментари в предаването и по-късно четох тук. Какво толкова е отвратителното на поведението (това с Бобката е странно, да, но другото?) и какво всички се правят на принцеси? Много дразнят.

# 1 989
  • Испания
Един каже нещо и всички повтарят като ехо. Ваня шмекерувала, Джералдин била пример за младото поколение, Йоанна била факир на пъзелите и т. н. Нито едното, нито другото, нито третото. Ама повтарят като папагали.

# 1 990
И снощи се видя какъв ''факир'' е Йоанна на пъзелите. Да не може да се справи с нещо, което се реди за отрицателно време. Йейлската ни умница тя.

# 1 991
  • София
Много ми е интересно как всеобщата вълна на мнения тук, мени посоката си на 180 градуса, според човека, който е засегнат, без грам обективност.
Аз отдавна съм на мнение, че Милен и Боби са недоказали се състезатели, с малко спечелени директни двубои (май само по 1 и двамата) и с нищо неизпъкнали в отборните битки, като Вайс например.
Нима и в живота не е така? Никога ли не си се разочаровала от хора, близки или не толкова?
Прикритите хора са трудни за разгадаване. Обикновено всички се разкриваме напълно в екстремни ситуации, каквито в едни игри са най-много загубите, по-малко победите и... най-вече очакването за спечелване на 100000 лева /в случая/.

За пръв път забелязах Милен, когато в една от игрите се беше изправил на понтона. Беше впечатляваща гледка! Висок, снажен, с мускулатура в нормите на интелигентното за ръста му - като един плешив викинг.
Тогава започнах да го наблюдавам.
Амии, с нищо не ме впечатли. То да е хубав, не е достатъчно за един мъж и дори да скандализирам някои дами, дори не е необходимо условие за мъжко излъчване, пък и за качества.

Едва ли Бен Гън си спомня, но аз още октомври реагирах по повод качествата на Милен и Боби:
Скрит текст:
Още тогава и двамата ми бяха... никакви!

Уж никакви, но ето, наближи финалът и изведнъж двамата мъже - единствени и неповторими, най-почтени, без никакво задкулисие, напълно открити, честни и особено кадърни, няма как да не заклеймят много слабите, непочтените и правещите стратегии... предимно... женки. 
Айде, честито!

# 1 992
Скрит текст:

Е точно както Тошето го обяви преди 2 дни в дългия лайв, победителят ще е мъж, "най-големият мъжкар". И като вече останаха трима, кръгът се стеснява, вече не е трудно да се досетим. Вайс не го бива на пъзелите и на пипкавите игрички, така че остават Борислав и Милен Wink

# 1 993
Скрит текст:
Скрит текст:
Супер трагични са тези, че чак вече е смешно. Толкова ли не следят какво публикуват в сайта?! А за победителя нямам думи... "Най-големият мъжкар", както Тодор се изрази. Simple Smile

# 1 994
за мен Милен нито е хубас, нито е готин като мъж.

Общи условия

Активация на акаунт