Малко трудна тема...за болеста рак - тема 5

• 491 592
  • 6 648
  •   2
Отговори
# 5 940
  • Другата България
И аз минавам да кажа за ММ, че отметнах консулт с двама дерматолози, един софийски и един местен, на когото имам 100% доверие. Едно и също казаха - не виждат повод за притеснение, според тях това...нещо е доброкачествено, софийския изкоментира пигментацията, но тя няма динамика от ...изобщо няма. Препоръчаха да го махнем направо, за наше спокойствие, което сигурно ще направим напролет, въпреки, че мъжът ми не иска, защото “ще излезе нещо ново“. Разбирам го, но в случая няма думата.Blush

ra2, истински пример си за близките на болните, какъв късмет имат и пациентите ти. Прегръдки!  Hug

miglenasky, страхотни новини!

# 5 941
ra, браво, момиче! Браво!

miglenasky, все такива новини да получавате!

# 5 942
Може би ще се размине търсенето на довършване на работата другаде. Днес му казали, че в понеделник ще продължат, казали да ида утре да приказваме.
Благодаря ви.

# 5 943
  • Пловдив
miglenasky,
Чудесен подарък за РД! Все така!

Ra2,
Адмирации!

# 5 944
Благодаря ви! Heart

# 5 945
Честито на всички с хубави резултати!
Точно преди седем години беше операцията на майка.
Току-що видях, че има кампания за скрининг на рак на дебелото черво за хора над 50 години:
https://testvai.bg/

# 5 946
Радвам се на всички хубави новини от тази седмица! Все така да продължим и напред!
Аз минавам да кажа, че след 15 дни прием на ампули Тотхема и геритамин, хемоглобинът на татко скочи от 82 на 110, а желязото от 1,6 на 5,6. Като храна допълни с пъдпъдъчи яйца. Стискайте палци!

# 5 947
Спешно издирвам телефон на доктор Митева, онколог в болница Сердика.

# 5 948
ra2, браво! Пожелавам докрай да си свършат работата и подобрението да е трайно!  В коя болница се случва това (не помня дали си писала по-рано).

miglenasky, чудесни новини, все така да е занапред още много десетки рождени дни!

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 13:27 от Bojuri

# 5 949
Хора влизам с молба, не е по темата, ама знам че тука ще ми кажете. Трябва ми добър ортопед за детето. Диагнозата е юношеска остеопороза и плоскостъпие. Без значение в кой град е Пловдив, София...
Тук в Пловдив го водих при един, на който му вадих думите от устата с ченгел. Нищо неможело да се направи, даде ми една брошура за стелки, даже не каза кои са най-подходящите.
Извинявам се, че ви занимавам с това, но ми трябва препоръка.

# 5 950
Аз най-накрая успях да се добера да някакви резултати в писмен вид от операция на баща ми.
Докторът е казал, чеса извадили всичко и няма да има последващо лечение. Евентуално обмислял нещо хормонално, но щял сега а обсъди с колеги.
Доколкото разбрах и скенер на костите няма да правят, което малко ме учуди, защото мислех, че е задължителен. Ако има значение, баща ми е на 64г.
Ще съм благодарна ако някой драсне за резултатите.

# 5 951
  • Пловдив
Хора влизам с молба, не е по темата, ама знам че тука ще ми кажете. Трябва ми добър ортопед за детето. Диагнозата е юношеска остеопороза и плоскостъпие. Без значение в кой град е Пловдив, София...
Тук в Пловдив го водих при един, на който му вадих думите от устата с ченгел. Нищо неможело да се направи, даде ми една брошура за стелки, даже не каза кои са най-подходящите.
Янаки Янакиев ,в Медлайн.
Но май ви трябва ревматолог и/или ендокринолог ,а не ортопед.

# 5 952
Благодаря Уайт при Янакиев имам запазен час за 12.01.23г ще го заведа при него.
За ревматолог и ендокринолог не са ми казали нищо, но ще видя да запазя час при някой.

# 5 953
Спешно издирвам телефон на доктор Митева, онколог в болница Сердика.
Не знам дали е актуален:
Д-р Надежда Митева, онколог
+359 884 66 03 15

Vilitra, отлично, все така!!!

# 5 954
Не си давай парите за стелки, никаква полза от тях, никаква работа не вършат. Като гледаш как вземат мярката, на специална машина замерват, половин час се мотат и си мислиш, че е нещо по- специално, а накрая едни обикновени стелки, които можеш да си купиш отвсякъде.И пак са комбина лекари и фирми за ортопедични изделия.Във Пловдив фирма Артиком правят много удобни обувки по поръчка, но трябва да са изписани с протокол от ортопед.

Общи условия

Активация на акаунт