Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява ракът на кожата и какви са методите за лечение?
Какви са вероятностите за злокачественост въз основа на резултатите от ЯМР?
Какви са възможностите за лечение на ретроректален тумор?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява ракът на кожата и какви са методите за лечение?
-
Какви са вероятностите за злокачественост въз основа на резултатите от ЯМР?
-
Какви са възможностите за лечение на ретроректален тумор?
-
Какво е състоянието на пациента и какви са нейните възможности?
-
Какви са страничните ефекти на химиотерапията с карбоплатина и паклитраксел?

/, когато моят мъж се разболя беше на 52 години, никой не можеше да повярва, че мъж на тази възраст ще е с рак на простата, те затова и дълго време го въртяха заради /уж/ доброкачествена хиперплазия. За всичко съм се бутала сама, никой не назначаваше нищо именно щото “той е млад“, все аз настоявах, плащахме си....както и да е. И когато стана ясно, че все пак е рак, и ...шок. Във Враца ни объркаха, искаха да му правят химио и лъчетерапия заради костни разсейки, каквито нямаше, на своя глава му взех документите и не позволих. И благодарение именно на тази тема и денонощно четене, а и на много постоянство сме тук, където сме сега. Тъй че не се притеснявай изобщо, питай, каквото мога и когато мога - насреща съм.
Това му е станало като рутина, всички онколози му го повтаряха за редовното проследяване, та вече като стане края на месеца и сам тръгва към лабораторията. И аз не го спирам, така и аз съм по-спокойна.