Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 265
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 085

Благодаря Hug
Изпуснала съм я...

# 2 086
  • Мадрид / София
Кат говорите за каната се сетих, че при нас имаше кани за затопляне на вода, ама нещо много груби ми се видяха. Скоро си купих една онлайн от някъде си и е доста по-симпатична, а са подобни.

# 2 087
  • София
Кат говорите за каната се сетих, че при нас имаше кани за затопляне на вода, ама нещо много груби ми се видяха. Скоро си купих една онлайн от някъде си и е доста по-симпатична, а са подобни.

Тази за мляко е друга история, такива почти не се намират под 100лв.

Бях купила тази но я върнах, нито топлеше като хората, нито разпенваше добре, тази на Лидл е супер.
https://www.emag.bg/ured-za-razpenvane-na-mljako-sencor-smf-2020 … 0wh/pd/DCDWFMBBM/

# 2 088
Нещо напоследък много често се ''объркват'' с цените. Как пък не се научих и аз да гледам редовно! 2 закупени пакета кафе, маркирани 4 ехее. Лидл Благоевград, а не беше дори пълно. Внимавайте Simple Smile

# 2 089
Нещо напоследък много често се ''объркват'' с цените. Как пък не се научих и аз да гледам редовно! 2 закупени пакета кафе, маркирани 4 ехее. Лидл Благоевград, а не беше дори пълно. Внимавайте Simple Smile

Свържете се с клиентската им линия да Ви върнат парите. Наистина често им се случва, все пак като има сигнали да предприемат нещо.

# 2 090
  • София
Момичета, електрическата машина за рязане на колбаси бива ли я? Нещо не срещнах коментари сякаш, а ММ иска да я купува.

# 2 091
Момичета, електрическата машина за рязане на колбаси бива ли я? Нещо не срещнах коментари сякаш, а ММ иска да я купува.
Освен след нарязване на парче салам,после предполагам,че ще падне половинчасово разглобяване и миене.

# 2 092
  • София
За мене  машината е за  промишлено рязане в заведение за общ. хранене. Колкото и гости да каним все ще може да нарежем 200 - 300 гр. колбаси.  Преди години наследих подобно чудо от бившия съпруг - наистина падаше трудно разглобяване и миене. А и много ме беше страх ножа да не ми отреже някой пръст докато работи. С удоволствие я изкарах до кофите - който иска да я вземе.
Имам и малка, ръчна машинка за рязане - ползвам си я редовно.
Но за да не се обиди ТМ нека я купи и изпробва. Ако не му хареса имате 90 дни за връщане. Само пазете опаковката и касовата бележка.

# 2 093
  • София
Освен след нарязване на парче салам,после предполагам,че ще падне половинчасово разглобяване и миене.
Точно! Такава имам, не е от Лидл и отиде в забвение, то миене, чистене... не е за мен работа.

# 2 094
Нашите имат,не лидълска,ползвана е броени пъти Когато се събираме 15 човека примерно и има наистина много за рязане.Разглабяне,миене,и място иска.
Няма кой знае какво сложно в тия машини,тъй че дали е лидълска или не,ако ще ви е в полза купувайте.

# 2 095
Машина за рязане на колбаси имам ръчна, мой набор Simple Smile Бачка безотказно, нищо не разглобявам, мия под чешмата, забърсвам със салфетка и я прибирам - за 1 мин. точно.
Ползвам си я редовно, но електрическа не мисля, че бих си взела...
За машината за мелене, обсъждаше се по-горе, точно творихме едни луканки днес - имам Бош 1600 вата пише. 350 Лидълската ми се струва много малко.

# 2 096
мелачката за пипер е тотално изчерпана навсякъде във Варна, от дни я издирвам
дали някоя добра душа не иска да ми продаде своята, искаше ми се сивата

# 2 097
Ходих в 20ч.
Взех лулнка, която е от утре- 3 бр за 6лв. И пак масло да бучна във фризера Wink
Често ли го намаляват това масло 250 гр.
Ей, едно време имаше масло 250 гр за левче. Що торти правех тогава... Спомени, спомени Wink

# 2 098
На мен пък ми трябва още един фризер. Отказвам да поддавам на изкушенията вече. То постоянно има нещо..по-скоро нещА. Anguished

# 2 099
Чак ме е срам вече от себе си Wink
Тази вечер ли дебнем брошура?

Общи условия

Активация на акаунт