Захранване - въпроси и отговори - тема 9

• 34 426
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
Аз пък все не мога да ги сваря и ги загарям ....

# 466
пробвай във вряла вода, но махаш тенджерата от котлона ... ако врат стават някакви лигави

# 467
пробвай във вряла вода, но махаш тенджерата от котлона ... ако врат стават някакви лигави
А колко време да стоят в нея?

# 468
както писах, 3-4 мин
аз ползвам фини

# 469
както писах, 3-4 мин
аз ползвам фини
Пропуснала съм Simple Smile ще пробвам

# 470
Здравейте, ще попитам нещо извън темата, но не намирам група за моят проблем. Таа.. днес дадох на моята дъщеричка за закуска в 9ч пюре от сливи и след няколко лъжички забелязах, че и се появиха по личицето червени пъпчици. Вече започват да избледняват, но не знам дали това не се дължи на някаква алергична реакция или пък може да е от тапицерията на столчето ни за хранене, защото по време на хранене много се въртеше и съответно си допираше бузката на облегалката? Ще съм благодарна ако някой сподели мнение и ако му се е случвало същото нещо да каже как е процедирал! Благодаря предварително!

# 471
За първи път ли давате сливи?

# 472
Да, вчера половин бурканче, а днес цяло. На 5+++ месеца е.

# 473
на 5 месеца и давате закуска?
от кога захранвате?

# 474
В 9ч. Пюре от сливи. Много рано за закуска. Може да е от пюрето може и от тапицерията. Но поне го давайте за следобедна закуска към 3 часа. Сутрин мляко.

# 475
Захранвам я от началото на 5тия месец, личната каза да давам плодовите за закуска, а следобедната закуска по-нататък.

# 476
Новите неща ни казаха да ги даваме сутрин, за да може ако има реакция да се види и евентуално реагира навреме.
Може би най-добре попитайте педиатъра.

# 477
Благодаря ви! 🙃

# 478
Чета малко назад и да кажа.. овесени ядки стават за 5 Мин максимум и винаги съм ги правила непосредствено преди храненето. Докато смените един памперс и ядките са готови

# 479
Здравейте! Имам малко лаишки въпрос..
Захранвам с глутен като започнах първа седмица с овес. Прибавях по 1л, 2л и тн към елда. Приключих с овеса, и доколкото четох втората седмица е ред на ръж.
Ръжени ядки не успях да открия, за сметка на ръжено брашно. Правилно ли е просто да прибавям по 1л, 2л и тн ръжено брашно към овесените ядки?
След това следвала спелтата, която намерих под всякакви форми - сухари, бисквити, ядки, та там проблем няма да има. Само тази ръж ме озадачи.
Предполагам не сте размесили хляб?
Благодаря ви, дами!

Общи условия

Активация на акаунт