Захранване - въпроси и отговори - тема 9

• 34 445
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
Привет, момичета!
Влизам с въпрос - използвали ли сте мултикукър за приготвяне на бебешка храна?
Моят има такава програма, но в книжката има всякакви други рецепти, а за приготвяне на бебешка храна няма ни една

# 511
Аз давам сухарите на Лидл.

# 512
И аз да питам, от къде се сдобивате с тиква извън сезона?
Малкият много я харесва, но не успях да замразя, а и нямаме место във фризера.
Сега се чудя къде ще му търся през пролетта и лятото. Sad

# 513
  • Несебър
Лятото има толкова голямо разнообразие на плодове. По-скоро се насочете към сезонни. Освен замразена, може да се затвори в буркани и стерилизира. С толкова прекрасни плодове, едва ли ще ви липсва тиквата.

# 514
Като няма сезонна тиква,пюре готово😄

# 515
Някой знае ли дали има готово пюре само тиквичка? Потърсих, но открих тиквичка с картоф, в което има оризово нишесте. Нямам замразени домашни тиквички, а ме притеснява да купя и да приготвя аз понеже никак не им е сезон сега. Моля, помагайте

# 516
Няма пюре само от тиквичка.
Кое се въвежда първо: месото или глутена и в кой месец? А масло, сирене и извара след тях ли са?

# 517
Лятото има толкова голямо разнообразие на плодове. По-скоро се насочете към сезонни. Освен замразена, може да се затвори в буркани и стерилизира. С толкова прекрасни плодове, едва ли ще ви липсва тиквата.

Тиквата я слагам към зеленчуковото пюре, не върви да я заместя с плод. Simple Smile

Mimi, малкият скоро ще почва дс хапва по едросмляна храна, затова ми се искаше да не е от бурканче, че там са с консистенция за начинаещи.
Ще намеря вариант все някакъв де. Simple Smile

# 518
Според мен ако отидеш на пазара ще намериш тиква

# 519
Според мен ако отидеш на пазара ще намериш тиква

Ходих днеска до едно малко пазарче в квартала и намерих само половин тиква. Жената каза, че това и било последната и повече няма да има.
Та от там се светнах да питам. Simple Smile

# 520
Няма пюре само от тиквичка.
Кое се въвежда първо: месото или глутена и в кой месец? А масло, сирене и извара след тях ли са?
Аз да кажа за нас в този ред -жълтък,месо,глутен (глутена последен!)

# 521
Някой предлагал ли е моцарела вместо кашкавал/сирене. Ще давам скоро сирене, но се чудя дали да не пробвам направо с нея, така или иначе е безсолна.

# 522
Здравейте, предстои ми захранване, утре прави 5 месеца и е изцяло на кърма, мисля към 5 ++ да започна да я захранвам, може ли някой да ми сподели схема или меню и да ми кажете някои по-важни неща, тъй като информацията в интернет е доста различна навсякъде и не знам точно към коя да се насоча. Благодаря!

# 523
Здравейте, предстои ми захранване, утре прави 5 месеца и е изцяло на кърма, мисля към 5 ++ да започна да я захранвам, може ли някой да ми сподели схема или меню и да ми кажете някои по-важни неща, тъй като информацията в интернет е доста различна навсякъде и не знам точно към коя да се насоча. Благодаря!
Разгледайте първия постинг към настоящата тема - има много линкове. Прочетете, ориентирайте се и си изберете конкретна схема.

# 524
След колко прием цяло яйце се счита за въведено два последователни дни правих бананови палачинки и днес след седмица пак ще правя?

Общи условия

Активация на акаунт