АПРИЛското ни злато радва се на циганското лято!

• 9 240
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Бързо, бързо, четох и да пиша -
Бюти, за бучка веднага вземи да пиеш Лецитин, пиша веднага, за да не се мъчиш, а това е вълшебно, Филипка това и за теб го пиша. Като имах бучка го пих първите 2 дни по 4 таблетки, следващите 2 дни по 3 и така. Известно време го пих, а сега вече не. Пих и капки Масто Дином, но пробвай ако искаш първо без тях. Иначе кърмих повече от проблемна гърда, по-често цедях. А! И вечерно време се мажех с Троксевазин, а в най-напечените дни по 2 пъти на ден - сутрин и вечер. Но Лецитин задължително!
Аз изчезнах, защото вчера тъкмо си написах дългото писание, и нета - кръц! Ама така е, като не се плаща на време  Tired...

МамаМеца, ходи ли до Sky Sity, аз съм си наточила зъбите за днес, ама малчо не е акал още и ме е страх да не свърши тази работа като сме навън  Thinking

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 16:06 от Данче-Калпазанче

# 121
нуни, браво, наша гордост си!  bouquet
Данче, и аз днес ще взема лецитин, че работата не помръдва особено Confused
Цвети, мисля че по-бавното размразяване е по-удачно Peace

# 122
  • София
Браво на Нуниииии!  smile3501 smile3501 smile3501 Ти си нашата гордост!
По темата "боц-боц-боц", моя душко си мисли, че целта е да се хване пръста и като го закачат навън гепи пръстите на хората, а аз му викам "Мише, гепи се пръста с пръстен, не този без!"  Mr. Green Мисля да го обуча да сваля пръстени  Mr. Green Така де  Mr. Green

Фурор, аз сега давам тиквичка, след това сигурно ще вкл. маркоф, и ще го прибавя към тиквичката, отначало малко морков и така ще увелича количеството му, после ще вкл. картоф и него така.

Цвети, по-добре е постепенно да се размразява, зависи колко време ще трябва де или от вечерта го оставяш в хладилника или от сутринта.

А така Филипка, действай с лецитина. По този повод се чудя дали той може да помогне за по-лесно отслабване? Thinking

# 123
Ааа, Данче, и аз се светнах за лецитина и отслабването! Ама ефект нулев, щото всичко друго което консумирам по-скоро е за угояване  Mr. Green

В мола не съм ходила, петък ще е сигурно, отзивите са противоречиви от мамите, на едни им харесало, за други всичко било "буклуци"  Confused

За размразяването, ами не знам, спорен е въпроса  newsm78 защото пък замразените зеленчуци се готвят задължително без размразяване, та не знам.

# 124
Данче, светнаха ми очите като чух за отслабване, предполагаш или си сигурна че има такъв ефект?Щото аз вече мога да си гладувам, а и в комбинация с лецитина да не стана някоя съвсем фина мацка hahaha hahaha hahaha

# 125
Аз не се притеснявам за отнетото време в притопяне,а кое е по-добро за него.Някои хора ми казват директно затопляш, други ми казват постепенно и аз вече се чудя ,при кой вариант се запазват витамините newsm78Нали все пак затова се дават пюрета Naughty

Нуни....Честито мила  bouquetь

# 126
Здравейте и от нас.
Добре дошла на Виф welcome

ра4е, добре се завърнала.

furor, даваш един вид селенчук 2-3 дни и след това добавяш друг. Примерно, ако си дала само морков, сега му даваш морков+ картоф, след това може и друг зеленчук да включиш.
Моята педиатърка каза, че ако се появи алергична реакция- ще се прояви веднага или до 24 часа, ти си прецени колко да изчакаш. Влез в подфорумите за захранване, там в Библиотеката е обяснено подробно Hug

Нуни, честито за изпита   bouquet

Бюти, да се опраявяш скоро  Hug

Много сладки снимкте на бебоците, да са живи и здрави.
Ето малко снимки и от нас, сами ще видите към коя класация сме към плешковците :http://snimka.bg/album.php?album_id=64127

# 127
  • София
Данче, светнаха ми очите като чух за отслабване, предполагаш или си сигурна че има такъв ефект?Щото аз вече мога да си гладувам, а и в комбинация с лецитина да не стана някоя съвсем фина мацка hahaha hahaha hahaha
Ааааа, предполагам само, но това е идея и да пробвам! Еееххх, представяш ли това да е магическата пръчица за отслабване?  Mr. Green

Виф и Макси, Добре дошли!  Hug

Ани, на мен този Хиполенд много добре ми звучи, надеждите ми да е голям и хубав магазина са огромни... ще видиме.

Петенце, много хубавосладък този Марти, бе! Ако обещае да ни чакам да бързаме за щерка  Mr. Green

# 128
Рина, голяма мацка е Скарлет-Елизабет, баща й да му мисли Laughing
Принципно така протича захранването, ама когато даваш готови пюрета ми е чудно как се процедира, впредвид това, че сега давам морков и картоф, после примерно ако искам да включа тиквичка няма да намеря пюре с така комбинация ThinkingКак да процедирам?

# 129
  • София
Наистина е много сладка Скарлет-Елизабет! Grinning

Данче, дървото се превива, докато е младо и желязото се кове, докато е горещо-започвай с уроците за пръстите с пръстени! Mr. Green А после ни светни и нас как да обучим малките-поне те да са по-оправни от нас! Mr. Green
Аз пък ще препоръчам да изчаквате малко повече с новите храни-поне 5 дни, защото някъде четох, че някои храни давали реакция след няколко дни, ама къде беше....май в библиотеката на кърмаческия... newsm78

# 130
Филипка-Купуваш пюре тиквички и отсипваш 2-3 лъжички от бурканчето,за да можеш да го даваш няколко пъти
Местожителството ти ме изпълниSimple SmileSimple SmileSimple SmilePeace
Рина-Много е изразителна малката кукла ,а и доста оригинално име
Как й казвате накраткоSimple SmilePeace
За паузите м/у различни храни има различни мнения.
някъде чета ,че 3-4 дни стигат.Другаде препоръчват поне 5,а преди малко прочетох и да се прави пауза от 2дни само на кърма преди въвеждането на нова храна.
За зеленчуците мисля да ги въвеждам така:
Давам картоф около 4 дни и на 5тия прибавям тиква(морков,чушка....абе каквото решите)но в малко количество.На следващия ден давам повече от новия зеленчук и така докато не дам и само от него(което не е задължително мисля)
А плодовете ще въвеждам в кашите(вече съм смелила елда и ориз-Голям мерак  hahaha)

# 131
  • София
Имам един въпрос - Алекса кога ще я видиме на снимка?

# 132
Ей, Рина, голяма конкуренция сте ни за приза!  Wink И нашата мома е същата - коса просто няма! Flutter Обаче е голяма сладуранка щерка ти!!! Hug

Хайде покажете едно момиченце с хубава косичкаPraynig Да си оплакна очичките поне...  Tired Мадленката май беше с плитчица!?

Лошото време дойде и при нас и май ще ни развали плановете за пътуване в 3-те почивни дни... #2gunfire

# 133
  • Русе
Aaaaaaaa, и ние сме от плешовците, то затуй на снимките сме се кордисали с капела, (кат няма мат'риал за кордела  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)...С'яяяяяяя, може да са ни плешиви момите, ама пък какви са изписани!!! 4470
Имам един въпрос - Алекса кога ще я видиме на снимка?
Алекса беше с буина грива, май  newsm78- дааааааааа...

Честито на 5-месечните ни априлчета!   bouquet

# 134
Ми мойта мома и коса си има, и всичко... точно на тези снимки не си личи много, но те са по-старички. Обаче с коса си се роди и си я смени без да оплешивява, много е смешно защото ако се загледаш на темето са и останали няколко (буквално 4-5) косъма които са от старите и затова са по-черни и двойно по-дълги от другите и стърчат като антенки като и разрошиш лимбата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт