Лакове за нокти - 146

• 35 286
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Долче, страхотен е зеления Флормар. Направо ми останаха очите е него (а аз не обичам зелено по принцип).
Аз имам само два лака на Trend it up, като единия е едно зеленикаво-жълто, което в бутилката изглежда много свежо, но на моите нокти е доста ужасно, но за сметка на това е много тройно. Но, като цяло, аз не съм критерий за издръжливост на лаковете, защото повече от 2-3 дена хубав лак не мога да задържа. В тази връзка, белия лак от неделя се представи доста добре и ако не си бях купила 2 нови лака, нямаше да го сменя. Перфекта е нов, а напоследък много ме влекат перлените лакове.
Ето какво сътворих в обедната почивка.

Всички снимки са тук:
https://www.instagram.com/p/CI5VCfSHGcf/?igshid=1ibk7ngrjbaym

# 421
Красиво и уютно ми става като вляза в темата.
Браво, Долче. Добре ти стоят цветовете, и наистина е Коледно. Елхичката (особено на лявата ръка) е ефектна. И наистина намираш някакви интересни серии Grinning

# 422
  • Пеликания
Любим кафяв цвят

# 423
Благодаря, момичета Blush
Ха ха, ефектният Флормар е даже с изтекъл срок на годност (но си е доста течен като консистенция, нищо му няма)- произведен през 2013 г. Явно е от стара серия, намерих го в малко козметично магазинче. Grinning
Скрит текст:

На средния пръст съм със слой Перфект 52+ 2 слоя от Флормар (в него няма никакъв шимър):
Този "златен" Перфект беше голям хит за мен преди години когато го видях, защото беше първият златист лак който не ми избиваше на металик жълтеещо Grinning
Мари, направо е като шоколад Heart Eyes На безименния с Есенс ли си?
Раче, чудесен Перфект! А на средния пръст с какво си? Blush

# 424
  • Пеликания
Долче на Катрис е

Скрит текст:

# 425
Много хубав цвят! На Есенс май бежавее, но го помислих за него заради блещукащите частички Heart Eyes

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 19:53 от dolce miele

# 426
  • Стара Загора
Аз съм очарована от Avon Festive. Много красив тюркоазен шимър е.

И маникюра на колежка, с гел лак е. Елхичката била стикер, запълнена е вътре с бял лак.

Скрит текст:

# 427
  • Бургас
Кафявото е топ,аз имам едно подобно кафяво на Катрис.

# 428
Ивче, наистина е много красив тюркоаз. Blue Heart
Скрит текст:
Аз погледнах онлайн за стари серии на Флормар и се впечатлих от серията Magnetic twist- защо сега няма такива лакове?! Flushed  

И Icy top са били разкошни:

Поне да оплакнем малко оченца... Heart Blue Heart Green Heart
Всъщност, на белият и черно-белият мисля има алтернативи от други марки /макар и с друг размер на частиците може би/, но очите ми останаха в червения и синия Icy top...

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 21:24 от dolce miele

# 429
  • София
Мари, Ивче, страхотен маникюр!
Аз днес си мислех защо така ме влекат тъмните, перлени лакове и се сетих, че в последните класове на гимназията и първите години в университета, това бяха единствените лакове, които се задържаха на ноктите ми Simple Smile Явно изпитвам носталгия по младостта Grinning
Долче, някъде по това време имах и такъв магнитен лак (но не си спомням дали беше флормар) - много бяха актуални Simple Smile Ех, хубави времена, в които можех да си се лакирам по цял следобед в четвъртък, а не в обедната почивка, както сега Simple Smile

# 430
Напомняш ми, че когато купувах зеленият Icy top имаше и някакъв бледо жълт напукващ се лак (не помня марката)- и те бяха доста актуални по едно време... Grinning И магнитните лакове само ги гледах отдалече "едно време"...но нямах представа за съществуването на бързосъхнещи топ лакове и явно не ми се е експериментирало много Laughing

# 431
  • Варна
Еси също имат магнитни, но пак са стари, имам такъв с нещо като змийска шарка. Борн прити имат все още, а в Али-то е пълно с всякакви видове магнити, за различни ефекти.

# 432
Има да, доста е голям изборът на магнитни. Оообаче според мен ефектът се разваля при изсъхването. Сякаш металните частици се връщат обратно, което прави дъгата някак недостатъчно изразена. Confused

# 433
Не знам...на тази серия на Флормар видях снимки където лакът стои направо като на черти...изглежда много добре Thinking

# 434
От мен една антична снимка на линейния холограм, който по-рано писах, че съм имала. 2008.. Игронирайте непочистени кожички, ниска резолюция, бъркотия и т.н. Grinning ПРез 2008 - толкоз Grinning

Общи условия

Активация на акаунт