Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Джан Яман, Йозге Гюрел и"Doğduğun Ev Kaderindir" с Демет Йоздемир Тема № 55

 • 32 622
 • 363
 •   2
Отговори
 • Мнения: 5 716
"Bay Yanlış/"Мистър Грешен"


                                 

Компания: Gold Film
Продуцент: Фарук Тургут
Сценаристи: Аслъ Зенгин и Бану Зенгин
Режисьор: Дениз Йорулмазер
Канал: FOX
Премиера: 26 юни 2020 г. /петък/

                                   
 

В главните роли: Джан Яман и Йозге Гюрел


                         

                       

Сюжет:
Главният герой – Йозгюр е собственик на бар, който води богат и безгрижен живот и не вярва в любовта.
Езги вярва в любовта и като повечето млади момичета мечтае да се омъжи, но така и не може да намери правилния. Тя е уморена от фалшиви отношения и иска истински да се влюби.
По стечение на обстоятелствата Йозгюр и Езги стават съседи и след запознанството им, той предлага да й помогне в търсенето на любовта. Йозгюр обаче има своя тактика, която Езги трябва да стриктно да следва.
Кое ще победи – любовта или логиката...
     

                             

Герои:

Скрит текст:
Йозгюр Атасой/Джан Яман

                                               

Йозгюр е богат, добре образован и красив млад мъж, който на своите 30 години вече е изгубил вяра в любовта и няма доверие на жените. Обича да се забавлява, но предпочита свободата и залага на краткотрайни и случайни връзки. Той е собственик на популярен бар-ресторант в Истанбул, а зодията му е водолей. При вземането на решения се доверява преди всичко на разума си.

Езги Юнал/Йозге Гюрел
   
                                               

  Езги е израснала в малко градче. Дошла е в Истанбул, за да учи в колеж и повече не се е върнала в родното място. Завършила е факултета по връзки с обществеността. По природа е алтруист, винаги се застъпва за другите и се опитва да им помогне. Обикновено се доверява повече на емоциите, отколкото на разума си. Нейната зодия е телец.

Герои:

Джансу Акман/Фатма Топташ 

                                               
 

Джансу е братовчедка  на Езги. Тя е красива 35 годишна жена с добре поддържана външност. Отговаря за връзките с обществеността в една болница. Успешна е в работата си и е много добра в общуването. Има връзка с д-р Левент, който е от един от собствениците на болницата, в която работи. Зодията на Джансу е овен.

Дениз Копаран /Джемре ГюмелиДениз е приятелка от детството на Езги. Работи като адвокат в една от най-известните юридически кантори в Турция. Целта й е да се издигне в кариерата и усърдно работи над това. Преживяла е разочарование от неуспешен брак в миналото, заради което е затворила сърцето си за любовта. Зодията й е скорпион. Амбициозна е, но е и студена и отдалечена към хора, извън близкото си обкръжение. Особено затворена е по отношение на мъжете.

Озан Динчер/Серкай Тютюнджу

                                                 

Озан е красив, дружелюбен и позитивен човек. Той е успешен главен готвач в ресторанта на Йозгюр, а също така и неговия най-близък приятел. Въпреки неудачните си любовни отношения досега, той не е изгубил вяра в любовта. Надежден, весел, общителен и емоционален е. Зодията му е рак. 
 
Сердар Йозтюрк/Сарп Джан Кьороолу


Сердар е красив и успешен гинеколог. Има успешна кариера, но също така е син на богато семейство. Той е амбициозен и конкурентноспособен и винаги прави това, което си науми. Перфекционист е и винаги обръща внимание на детайлите и иска да е най-добър във всичко. В същото време може да бъде и високомерен и да излъже, ако се наложи. Въпреки всичко, той вярва в любовта и винаги се доверява най-вече на разума си, когато взема решения. Зодията му е козирог. 

Левент Азман/Гюрген Оз

                                                   

Левент е приятелят на Джансу. Той е 40 годишен успешен пластичен хирург и един от собствениците на болницата. Добре поддържан, педантичен и перфекционист. Има дъщеря от първия си брак, която се казва Зейнеп и е на 9 години. Негативният опит, който е натрупал в брака си и любовта към дъщеря му му пречат да се реши да се обвърже отново. Зодията му е лъв.
 


Сонер Сечкин/Тайгун Сюнган

Сонер е бившият приятел на Езги и работи във фармацевтична компания. Той е нарцис, който обича винаги да е на преден план. В същото време е лицемерен и обича да се прави на какъвто не е и да променя поведението си според изгодата. Зодията му е дева. 

Невин Йълмаз/Фери Байку Гюлер

                                               

Невин е майката на Езги. След множество несполучливи връзки, които е имала след развода си, тя намира  щастието си при Юнал и се омъжва за него. Тя е жена, пълна с любов, весела и съвременна. Управлява заведението си в Бурса, заедно с мъжа си. Обича да се забавлява и да пътешества.
 Юнал Йълмаз/Суат Сюнгюр

                                             

  Юнал е съпругът на Невин. Няма собствени деца, но обича Езги като своя дъщеря. Дълги години е работил като готвач на круизни кораби. Когато се влюбва в Невин, двамата избират по-спокоен живот и заедно откриват заведение в Бурса. Той е остроумен, романтичен и позитивен човек, който се наслаждава на всеки един момент от живота. Зодията му е близнаци.

Севим Атасой/Лале Башар


Севим е майка на Йозгюр и Ебру. След смъртта на съпруга си Невзат, тя посвещава живота си на децата. Собственик е на недвижими имоти, но притежава и лозови масиви, които са й останали от съпруга й. Тя е жена, която уважава традициите, позитивна е и обръща внимание на детайлите, но понякога е и обсебваща. Зодията й е дева.


Емре Ерен/Анъл Челик

                                               

Емре работи като барман в заведението на Йозгюр. Той е весел, мил и забавен. Не се притеснява да флиртува с момичетата, дори когато е във връзка. Общителен и жизнен. Зодията му е близнаци.

Гизем Сезер/Едже Иртем

                                               

Гизем работи в заведението на Йозгюр, където се занимава с резервациите и посрещането на клиентите. Изключително амбициозна и способна да използва другите хора. Коварно и хитро момиче, което обича интригите. Освен това, отдавна е влюбена в Йозгюр, но крие това от всички. Зодията й е козирог.

Ирем Доган /Кимия Гьокче Айтач

                                             
 
Ирем работи като адвокат в юридическата фирма на Дениз. Тя е красива, умна и амбициозна, но когато се наложи, може да бъде и лоша. Между нея и Дениз има жестока конкуренция. Гледа на мъжете преди всичко като средство за по-добро съществуване и няма намерение за сериозна връзка. Неин приоритет е работата. Зодията й е риби.

Ерджюмент Шенгезер/ (Ибрахим Кошкун)

                                 

Той е шеф на юридическата фирма, в която работи Дениз. Висок, със спортна фигура, симпатичен мъж на около 40-45 години. За кратко време е преуспял в професията и се е наредил сред най-добрите юристи в страната. Неотдавна се е развел със съпругата си, за която се е оженил твърде млад. Има 20 годишна дъщеря. Въпреки, че е привлекателен и свободен мъж, който е преследван от жените, той искрено се възхищава на Дениз, но никой не знае за това. Ерджюмент е близък приятел на Левент, а също така е адвокат на болницата.Ебру Атасой /Джерен Коч

                                     

Ебру е сестра на Йозгюр. Тя е красиво 25 годишно момиче и е любимката на семейството. Силно е влюбена в годеника си и Керем, с когото планират брак. Красиво и естествено момиче с позитивни мисли и добри намерения. 

Керем Сойдан/Asir Fikri Gündoğdu

                                   

Керем е годеникът на Ебру. Занимава се с туризъм, управлява семейния хотел в Бодрум. Внимателен и добронамерен човек.
 


Зейнеп Азман/ Адиле Ада Арджа

                                 

  Зейнеп е 9 годишната дъщеря на Левент. Много умно момиче, предана на баща си, но и ревнива. Не иска да го споделя с никого. Много чувствителна и емоционална.

Фитнат Атасой /Дениз Йозерман

                           

  Съпруга на чичото на Йозгюр, на 40 - 45 години, има 2-ма сина. Постоянно се състезава със Севим. Ревнува от финансовата й сила, успеха на децата й и майчинството. Тя е жена, която обича клюките. Любопитна е, проявява интерес към живота на другите и често се бърка в работите им. Тъй, като съпругът й е уморен от тази ситуация, Фитнат се старае да стои далеч от него под предлог, че има работа.

„Домът в който си роден,  е твоята съдба“              


                                       
 


Жанр: Драма
Компания: OG Medya
Продуцент: Онур Гювенатам
Режисьор: Чааръ Байрак
Сценарист: Ейлем Джанполат
Канал: TV8
Премиера: 25 декември 2019 г.

В главните роли:

Демет Йоздемир и Ибрахим Челиккюл

                                     
       

Сюжет:

Казват, че домът определя нашата съдба и първоначално майките ни вземат в ръцете си молив и написват съдбата ни, а после ние порастваме и я следваме.
Главната героиня в тази драматична история Зейнеп си задава сложен въпрос: Как трябва да продължи живота си занапред?  Дали да последва съдбата, написана от жената, която я е родила, или от жената, която я е отгледала и възпитала.
Мехди  е момче от крайния квартал, чиято съдба още от раждането е да оцелее в една токсична среда. Зейнеп, която той среща случайно е израснала в добре обезпечено семейство, но не бедността е онова нещо, което е оставило дълбоки рани в душите и на двамата. В домовете, в които са се живели, независимо че са били материално осигурени, са им липсвали взаимно уважение, искреност и любов. И тази беда се предава по наследство от едно поколение на следващото, разрушава браковете, отнема здравето, тласка към предателства и осакатява психиката на децата.
Срещата на Зейнеп и Мехди съвсем не е случайна. Обединяват ги  раните от детството и самотата. Двамата намират един в друг разбиране и подкрепа. Постепенно отношенията им прерастват в искрена любов, която ще заличи най-дълбоките им душевни рани. Ще успеят ли те да открият заедно спокойствието и щастието, за което копнеят…
 Основният лайтмотив на сериала „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ е : „Съдбата ранява, а любовта спасява.“
     

Сериите с бг субтитри тук:

https://vk.com/elka_petrova2


  Erkenci Kuş - Ранобудна птичка                          жанр: Романтична комедия
                       Продуцентска къща: Gold Film
                       Продуцент: Фарук Тургут
                       Автор на идеята: Meriç Acemi/Мерич Аджеми
                      Сценаристи: Айше Кутлу
                      Режисьор: Чааръ Байрак- Çağrı Bayrak

                                  Сюжет  

   От малка Санем /Демет Йоздемир/ всяка сутрин отваря семейното магазинче, тъй като баща й има астматични пристъпи.  Санем е пълна противоположност на сестра си Лейля/Йознур Серчелер/. Тя е весело, естествено и изпълнено с живот младо момиче. Разбирайки, че в рекламната агенция, в която работи сестра й търсят работник, Санем кандидатства за работата. С това започват приключенията в сериала. Собственикът на агенцията има двама сина - Джан / Джан Яман/ и Емре/Биранд Тунджа/. Санем започва работа в агенцията, но нещата се объркват. В един момент, неочаквано и за самата нея, тя се оказва в центъра на странни събития. Започналото по случайност сближаване между Джан и Санем ще смени посоката на събитията.


В главните роли:

                       

Биография


Джан Яман е роден на 08.11.1989 г. в Истанбул. Баба му е македонка, а дядо му е от Югославия. Като студент за кратко заминава да учи в Америка, но след това се връща в Турция и постъпва в юридически факултет. Завършва през 2012 г. По време на обучението си в университета посещава и курсове по актьорско майсторство. За него това е хоби, тъй като смята работата си като адвокат за основна. Един ден приятели му казват: " Какво правиш в съдебната зала? Мястото ти не е тук, а в театъра.“ Джан споделя, че ако не са били приятелите му, вероятно не би имал куража да напусне работата си като адвокат. През 2014 г. година се снима в сериала" GONUL ISLEZI" Дебютът му е много успешен и в медиите дълго време се коментира играта му. Следващата му роля е в сериала "Да обичаш на инат". На снимките на този сериал той се сближава с партньорката си Ачелия Топалоолу /Дефне/. Романът им е толкова страстен, че не се сдържат дори и на снимачната площадка. През 2016 г. се снима в нов сериал 'Hangimiz Sevmedik". Харесва баскетбола и тениса на маса. Обича да свири на китара. Владее английски и немски и италиански.

Сериали  с участието на Джан Яман:

2017 г. Пълнолуние - Dolunay /Изпълнява ролята на Ферит/ . Сериалът приключи на 31.12.2017 г.
2016 г. Кой от нас не е обичал - Hangimiz Sevmedik/ Изпълнява ролята на Тарък Джам/ 
За съжаление не намирам с никакъв превод.

2015 г. Да обичаш на инат - Inadina Aşk/ Ролята на Ялън Арас./-
              Много свежо и забавно сериалче.

Да обичаш на инат с бг. субтитри
https://vk.com/videos-113691288?section=album_9
2014 г. Сърдечни работи - Gönül İşleri
С руски субтитри:
http://great-tv.ru/turetskie-serialy/dela-serdechnye-gonul-isleri
С бг субтитри: https://www.vbox7.com/user:alex_3031?p=items
или тук: https://www.youtube.com/watch?v=IMflQdG7zTM&list=PLCvwry7inA … fhcIONYk1woVs5Ujk


Биография

Демет Йоздемир /Demet Özdemir е родена на 26 февруари 1992 г. в гр. Коджаели - северозападна Турция. Има по-голям брат Волкан и сестра Дерия. През 2000 г. родителите й се развеждат и майката Айшен заминава заедно с децата за Истанбул, където малката Демет започва да посещава школа по танци. Още в юношеска възраст тя се снима във видеоклипа към песента „Ateş Et Ve Unut“ на популярния турски изпълнител Мустафа Сандал. След като завършва училище, Демет постъпва в театралното студио на Шахика Теканд, където се обучава в продължение на две години. Младото момиче със строен ръст и очарователна усмивка е забелязано от мениджъри в пиар бизнеса и редовно започва да получава покани да се снима в реклами. Когато е 20-годишна тя се появява като рекламно лице на авиолиниите „Pegasus“. Основното й занимание по това време е като танцьорка в трупата „Efes Kizlari“, която се изявява по баскетболни мачове на клуба „Анадолу Ефес“.

Телевизионната си кариера тя започва през 2013 г. , когато изиграва първата си роля в сериала „Ще ти открия една тайна“ на тв канала FOX. Сериалът е създаден в жанра фантастика, нещо много рядко за Турция и жъне успех сред зрителите. Сюжетът разказва за майка, която е изгубила дъщеря си. За да намери момичето, жената се обръща към хора, притежаващи паранормални способности. Младеж, който може да става невидим – в ролята Бора Дженгиз и момиче, което владее електричеството – Айлин/Демет Йоздемир.

През 2014 г. Демет взема участие в историческата драма „Курт Сеит и Шура“, която разказва за събития, случили се в началото на 20 век в Русия. Главните роли в сериала се изпълняват от Къванч Татлату/Курт Сеит и Фарах Зейнеп Абдулах/ Александра Вержинская. В сериала вземат участие и доста руски актьори, а Демет изпълнява ролята на Алина Соколова.

През 2015 г. Демет взема участие в игрален филм, това е фантастичната комедия „Държим си на думата“, в която участват също Гирай Алтунок, Кемал Учар, Зафер Алагьоз, Еркан Джан, Бюлент Полат, Мехмет Йозгюр. В нея главният герой - Ялсин постоянно попада в нелепи ситуации по невероятен и фантастичен начин. Той решава проблеми, свързани с криминални разследвания, с отношенията с противоположния пол и т.н.

През 2015 г. Демет Йоздемир изпълнява и главната роля в романтичния сериал „С аромат на ягоди“, където си партнира с актьора Юсуф Чим. Това е историята на любовта между младата кулинарка Аслъ и богатият бизнесмен Бурак, която започва с ненавист, но обстоятелствата ги превръщат във възлюбени.
В сериала участват също Екин Мерт Даймаз, Махир Гюнширай, Мине Тугай, Мурат Башоолу и др.

През 2016 г. Демет играе главната роля в романтичната комедия „№ 309“, която жъне голям успех. Там тя си партнира с младия актьор Фуркан Палалъ.


Сериали  с участието на Демет Йоздемир:

Ранобудна птичка“ юни 2018-2019

"№ 309“– Лале Йенилмез/ Lale Yenilmez

 „С аромат на ягоди“ / Cilek Kokusu (2015) Аслъ/Asli

„Курт Сеит и Шура“ – „Kurt Seyit ve Sura“ (2014) Алина/Alya

„Ще ти открия една тайна“ – „Sana Bir Sir Vere"[/spoiler]


Участват още:

                   
Скрит текст:
 

                     

                   

                   

                   
   

                   

                   

                   
img]//cdn.bg-mamma.com/f2Vl/AWGgM.jpg[/img]

                   

                   

Сериите с бг субтитри можете да гледате тук:

https://vk.com/topic-113691288_39018017

https://ok.ru/video/c2701629

                  П ъ л н о л у н и е - D o l u n a y [/b]

                         

Подробна информация за сериала може да намерите тук:

https://www.bg-mamma.com/?topicrefid=18;topic=1023001

Старата тема:

     https://www.bg-mamma.com/?topicrefid=18;topic=1248321

ПРИЯТНИ МИНУТИ В ТЕМАТА! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover

# 1
 • Плевен / София
 • Мнения: 14 537
Благодаря за новата тема...
22 серия на ДЕК с руски субтитри...
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/205 … sskom-yazyke.html

# 2
 • Мнения: 2 970
Записвам се, за да следя проектите на Джан и Демет. ❤
ДЕК има нов фраг:

# 3
 • Мнения: 34 169
Добро утроо!Дъга Hug,благодаря за новата тема! Two HeartsДжан ще бъде гост в предаването "Ce Posta per Te" на 9 януари по канал5
ДЕК....
Снощи видях,че има фрагман за 23 еп. и не ми харесва накъде тръгват нещата.
Знаем,че фрагманите подвеждат,ще видим.
ето го и с руски субт.
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456247342%2Fe359fb59e … l_wall_-132999259
Скрит текст:

да видим и от този кадър какво ще излезе....


Желая ви приятна събота! HugFlowers Four Leaf Clover

# 4
 • Мнения: 2 970
За този кадър, Злати, се надявам само да е нечий сън или мечта. Не искам да е реалност.

# 5
 • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 • Мнения: 9 449
Дъгичке, благодаря за новата тема. Hug
Дано скоро отново видим филмовата клапа да щраква пред лицето на Джан. Praynig

# 6
 • Мнения: 34 169
Добро утро!Честит празник на всички,които празнуват днес! Flowers Hibiscus

И понеже е празник и на Бургас,градът където живея,моля...Wink
Скрит текст:Вчера излязоха чудесни новини за Джан! Hands Plus1

Джан Яман става лице на видеоиграта "Pasha Fencer",която ще бъде пусната на 15.12.2020 г.
Скрит текст:
Итальянские интернет СМИ
#ДжанЯман стал лицом видеоигры "Pasha Fencer"
Джан Яман - лицо персонажа видеоигры

Джан - новый персонаж из известной видеоигры.
Волшебный мир мечей, дуэлей и испытаний, где вы можете найти союзников, чтобы победить врагов. Каждый игрок может выбрать своего персонажа и роль.
Pasha Fencer - это игра, которую можно загрузить через приложение на устройства iOS и Android. PashaFencer раскрывает нового посла. Телезвезда Джан Яман!
Высшей звездой была вера!
Мечи в руках, мир в ожидании.
Зарегистрируйтесь сейчас и начните свое приключение с Яманом!
Игра будет выпущена 15.12.2020 в 12.15И др.новина е пусната от Оя Доаан за участието на Джан в драматичен сериал,но за името и канала ще почакаме...Hands Clap
Скрит текст:
На вопросы подписчиков, главный редактор сайта "Dizi doktoru" Ойя Доган...
#ДжанЯман не останавливаеться, все продолжает, да он будет играть в драматическом сериале, но название и канал я сейчас не озвучу.
https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456241258%2F88105 … l_wall_-173526015

ДЕК...
Желая ви щастлива неделя! HugFlowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 09:18 от Zlatina3

# 7
 • Мнения: 345
Вече има превод на 22-ра серия на DEK
https://ok.ru/video/2222308461076

# 8
 • Мнения: 5 716
Привет!

Злати , благодаря за споделеното!
Добри новини си донесла за Джан.
Оя Доян е източник, на който може да се вярва, но дано скоро станат ясни и подробности.
Изобщо не се съмнявам, че любимецът ни е избрал най-доброто за себе си.

                        
Florale
Благодарности на екипа за превода на "Дома"!
Почвам го веднага, защото не съм гледала онлайн и ми е много любопитно.

# 9
 • Мнения: 34 169
Добро дъждовно утро! Nature Sweat DropsHugHeartДъга Hug....Флорале Hug

пресата за участието на Джан ...

Скрит текст:ДЕК
Благодаря на екипа за превода на епизода! HugFlowers BouquetДнес трябва да пуснат 2-ри фрагман!Зейнеп сигурно няма да замине за Б-я.
Още на летището ако е получила съобщение за случилото се е върнала.

В сряда 9 декември ДЕК започва в Румъния....
https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?z=video323016835_4562 … l_wall_-116464248

а скоро и в Албания...
https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?z=video323016835_4562 … l_wall_-116464248Желая ви приятен ден и успешна седмица!Бъдете здрави и се пазете! Flowers Four Leaf Clover

======================================================================

=======================================================

ДЕК
новите снимки за 23 еп.
Скрит текст:

озета ....
 Болката от загубата на Мюжгян изгаря сърцата на всички. Те отново са свързани от своята скръб и загуба.
Докато Мехди отива на дъното поради вина, Зейнеп затваря очите си за всичко, което се е случило помежду им, за да бъде до него.След като е прегърнал Зейнеп като спасителен пояс, Мехди отново ще се потопи в погрешни мисли.
За Джемиле е трудно да приеме тази болка ... Нух, намирайки се в безнадеждна ситуация, от една страна се опитва да не оставя Джемиле сама, от друга се опитва да организира работа в техния магазин.Къщата на Мехди, която той избра, за да се потопи в неговата болка и да я понесе, ще изненада всички.
Зейнеп, която страда много от загубата на Мюжгян, възнамерява да се заеме с съвсем друг въпрос. Нещо повече, тази ситуация ще я изправи лице в лице с Баръш, както никога не е очаквала.
Докато всичко това се случва, се разкрива още една тайна, която Баръш и Нермин преследваха. Зейнеп, след като научава за това, е дълбоко шокирана и взема важно решение. С това решение ще се промени не само животът на Зейнеп, но и животът на Мехди.

=========================================================================

===============================================================

Изчаквах пост,но няма....

Съвместна фотосесия на Демет и Ибрахим за сп. Bestyle Magazine...Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 14:49 от Zlatina3

# 10
 • Мнения: 345


Има и слухове за нов проект на Демет /заглавие, режисьор, партньор/, но ще почакаме за по-надеждно потвърждение.

# 11
# 12
 • Мнения: 345
Още една:

Някои от снимките са много добри.

# 13
 • Мнения: 34 169
Добро утро!Честит празник на всички студенти-бивши,настоящи и бъдещи!!!
Бъдете здрави,упорити и следвайте мечтите си!300 312 души са се записали предварително за играта Pasha Fencer, която ще излезе на 15 декември!
След като беше официално съобщено, че лицето на играта е Ян Яман, търсенето за нея се увеличи.
https://a.4399en.com/event/en/reservation_pashafencer/pc/tuer.htmlи в пресата на Азербайджан...
ДЕК

Вчера веднага след излизането на новата  фотосесия на Демет и Ибрахим, италианските и гръцките фенове
внесоха хаштага # DemetÖzdemir в тренда на своите страни.
Снощи видях 2-ри фрагман,но не го пуснах за да не правя друг пост...
Обзе ме ужас като го видях.Мехди продължава да не се спира пред нищо.Гневът му расте с всеки изминат ден.


https://youtu.be/dG3fFEO3WlI
Скрит текст:
✅ Второй фраг к 23-ей серии "Судьбоносный дом"🏠🏡

- Ты видишь этот гнев? Это гнев может стать твоим концом.
- Каков будет твои следующий шаг? Я тебе клянусь,я боюсь за Зейнеп.
- Мехди,ты не додумался сообщить мне,когда переехал в дом,который в ста метрах от моего?
- Мехди,тогда почему мы развелись?
- Зейнеп,ты развелась,я согласился.
- Он пытается сделать так,что бы она простила его.
- Как вы не боитесь? Смерти Мюжган нет даже недели. Между приездом Бурхана в район и переездом Мехди сюда какая разница?
- Я даже не хочу думать,что Мехди такой же как Бурхан.
- Впредь тебе нужно беречь себя,а не Мехди или кого-то другого.
с руски субт.
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456247362%2F3084f311a … l_wall_-132999259

Приятен ден на всички! HugFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 14

Общи условия

Активация на акаунт