Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

Кой сезон ви допадна повече /кастинг, игри, отношения, монтаж.../?

Опции:

# 675
 • Мнения: 297
Въукът косата си мени, но на акъу си остава същият.  Wink

# 676
 • Испания
 • Мнения: 30 755
Ако ви се гледа Панчев...

# 677
 • Мнения: 603
Димитър какъв се води в това Maximal Revenge?Първите 2 минути и 40 секунди го слушах как повтаря, че Веско го няма и го чакаме, а самият Димитър беше седнал на съседния стол за да не се вижда за...съспенс? Идея си нямам защо беше седнал там. Дано няма важна роля в продукцията, че като гледам той и с един IG live не може да се оправи.

# 678
 • София
 • Мнения: 12 020
Митко Гуспата реално е създателят на 'Максимал' след първия сезон на Фермата и един от най-запомнящите се и знакови участници в историята, а дуелът му със Симеон и особено ''Горящата каруца'' е емблематичен и ще остане завинаги в историята.
На мен ми хареса разговорът между Димитър и Веско. Не за първи път има проблеми с 'лайв чатовете' всеки втори участник срещаше някакви проблеми. Аз изгледах едно 80, 90% от всички подобни и от ИВ и от Фермата (то от Фермата бяха много малко, не са така социално активни като ИВ) и смея да твърдя това.
Нямах представа, че Веско е такъв фен на Фермата и че е бил на косъм от влизане в сезон 4 на формата.
Панчев си му е добре на Доминиканата, хехе. Simple Smile

# 679
 • Мнения: 211
Те всички дуели ще останат в историята, все пак са документирани. За мен по-запомнящ беше дуела му с Гогича, макар да не получи контузия в областта на топките. В съзнанието ми обаче на челно място изплуват двубоите м/у Мустафа и Райно (включително предисторията - малка част), както и м/у малкото Агонцев и ветериНорката.

Други неща обаче вълнуват съзнанието ми в момента, докато си мисля (силно казано) и най-културно си псувам...
След като участник напусне ИВ или подобен формат, в най-добрия случай придобива някаква група почитатели и обществено одобрение... И той усеща (пак в най-добрия случай), че носи някаква отговорност към тези хора. Усеща, че служи за пример (добър или лош) на тези недотам осъзнати деца и млади хора, които тепърва ще се изграждат като личности. Нали така?
В тази връзка се радвам, че в този сезон бяха селектирани толкова много читави и свестни люде, като Милен например. Изгледах току-що 2-те интервюта с него от предната страница и някак направих съпоставка с интервюто от инстаграма на Амелия-Мира с пластичния хирург.
Не целя да изтъквам положителните черти на единия и отрицателните на другия, да възхвалявам и съответно принизявам. Просто казвам, че за разлика от Милен, А-М не се възползва от няколкото мига слава по разумен начин, настоятелно рекламирайки суетата си в социалните мрежи. И дори психологичните си проблеми (правейки си крайно ненужна пластична операция, за да се чувства по-добре). Да не говорим за демонстрираната подкрепа към откровено безпардонен, злобен, лицемерен, алчен, обидчив простак и наглец, незачитащ на чуждо мнение, склонен към лъжи, към заговорничество и оказване на психически тормоз човек...

Наясно съм, че сектата на Юлиян е многочислена в този форум. По време на първия сезон беге мамата ми приличаше на Мордор, а някои потребители тук (не желая да конкретизирам кои) на безумни орки, заслепени от омагьосващия чар на Саурон. Тогава това ме натъжи и отврати. А подобни лоши/деструктивни мисли или чувства трябва да ги изолираме, да не им позволяваме да имат власт над нас. Обаче не е трудно да осмислиш кое е правилно, реализирането/претворяването е вече сложният процес (в последните две изречения съм перифразирал Милен).
Като говорим за правилно, за разумно...
Въпреки че беше изтъкнато като негатив от потребителката, за която изглежда съм по-тестостероновата (и по-дългокосместата, само да вметна) версия на К. Патрашкова, фактът че А-М е простила на славяните - за мен е огромен позитив. Огромен, но някак изолиран, самотен...

Толкова от мен, мисля да не досаждам повече!

# 680
 • Мнения: 297
Притеснявам се Ванчето да не тръгне по пътя на Яна Маринова и не малко други, чийто ИГ е преобладаващо реклами - какви вафлички хапнах, каква биричка пийнах, в който хотел е много гот, какво клинче, какви ръкавички, чорапки, и т.н. и т.н.

# 681
 • Испания
 • Мнения: 30 755
За мен няма нищо лошо да използват популярността си и да рекламират това, което им предлагат и за което им плащат. Правят го и Ваня, и Сюзън, и Боби, и Вайс, и Милен, и ИванКа, и Джералдин, и Любомир - т. е. болшинството участници. В крайна сметка не предлагат на всекиго. Защо да не осребрят участието си в телевизионен формат, като при това е трябвало да "играят по гайдата" на сценаристите и продуцентите му! Нека се възползват, докато хората ги помнят и разпознават!

# 682
 • Мнения: 93

Наясно съм, че сектата на Юлиян е многочислена в този форум. По време на първия сезон беге мамата ми приличаше на Мордор, а някои потребители тук (не желая да конкретизирам кои) на безумни орки, заслепени от омагьосващия чар на Саурон. Тогава това ме натъжи и отврати. А подобни лоши/деструктивни мисли или чувства трябва да ги изолираме, да не им позволяваме да имат власт над нас. Обаче не е трудно да осмислиш кое е правилно, реализирането/претворяването е вече сложният процес (в последните две изречения съм перифразирал Милен).

Не виждам какво толкова ти пречи Юлиан. За мен той беше и все още е един от най-отличилите се участници от първи сезон. Не само, че никой не можеше да му стъпи на малкия пръст в игрите, но и подходи изключително добре в социално отношение като си играеше с нервите на всички. Това определено беше стратегия и това, че другите участници му се вързаха и се повлияха от това е изцяло техен проблем и тяхна загуба. Аз се възхищавам на мъже като него, които са силно мотивирани и изявени лидери и могат да застанат зад думите си с действия. А той не веднъж го доказа.

За мен Юлиан е много по-добър пример от Милен!

Да, Милен се показа като много добър човек. /Дали това е наистина така или по сценарии няма как да знаем/, но аз не видях в него качества, с които да заслужи наградата. През цялото време, когато беше в Ловците следваше лидера т.е Тошко и не взимаше отношение в нищо. Единствено Ваня имаше смелостта да си заяви мнението и да спори с Тошко и нито един от другите мъже не взе отношение. Плюс това аз не видях Милен на нито една елеминационна битка или индивидуално да се докаже като участник. Всеки може да отиде с мишкуване на финала и да го спечели от чист късмет. Така че за какъв добър пример говорим изобщо?

А и да не забравяме, че при Рибарите имаше 1-2 силни игри, през другото време представянето му бе меко казано незадоволително.

И държа да уточня, че аз не съм фен на пластичната хирургия, но не виждам защо осъждаш Амелия-Мира. Живота и тялото са си нейни и мнения като твоето са много излишни. Аз се радвам, че има хора като нея, които правят подобни видеа. Защото много млади хора прибягват до този метод на разкрасяване и в крайна сметка се доверяват на грешните хора и отават обезобразени за цял живот. За тези хора е добре да има блогъри като Амелия, които не се страхуват да кажат истината и да им посочат какво трябва да знаят, за да не се подведат.

Не съди хората! Не си в живота им, не знаеш през какво са минали!

# 683
 • Вестерос
 • Мнения: 31 490
Юлиян и пример? жднб!!!

# 684
 • Мнения: 8 993
Оф, пак ли започвате? Тая война между феновете и антифеновете му, започва да става досадна. Да, има си фенове човека и аз съм един от тях, но мнението съм го изразила в конкретната тема.

# 685
 • Испания
 • Мнения: 30 755

За мен е повече от смешен факт, пък Любомир и кметът нека се гордеят колкото си искат.

# 686
 • София
 • Мнения: 3 850
Аз пък едва го познах.

# 687
 • Вестерос
 • Мнения: 31 490
За какво нещо грамоти се раздават.... пълна пародия!

# 688
 • Мнения: 297
Относно монетизирането на известността - от една страна не съм против - да, нека се възползват като им е паднало пък и като компенсация за преживяната мизерия. Но от друга страна феновете следват някого защото харесват нещо у дадената личност, а не у рекламодателите на дадената личност.  Когато рекламните постове преобладават над не-рекламните, това вече не е човека който следваш а неговите спонсори. Ако един на всеки 10 е рекламен съм окей, но ако един на всеки 10 е нерекламен въобще не е окей.

# 689
 • Мнения: 211
Нелина Павлова 681169, за да се поддържа хигиената на общуване - в почти всички форуми  (вкл. този) се забранява коментирането на събеседници в дискусиите. Дали Юлиян пречи на някого или пък същият някой осъжда Амелия, това си е негов личен проблем...
Обаче от друга страна аз приветствам подобни мнения, понеже понякога именно те могат да са от най-голяма полза за човека, към когото са насочени, пък и не съм привърженик на цензурата. Затова няма да сигнализирам на началството и те да се намесват в стил Амелия-Мира, използвайки гумичката...    

Направи ми впечатление становището ти, че Юлиян е от хората, които
могат да застанат зад думите си с действия. А той не веднъж го доказа.
Особено силно го доказа като прати на елиминация най-близкия си човек и единствения, който го подкрепяше. С когото впрочем обсъждаше колко несправедливо е да се пращат на елиминации силни играчи... Да, несправедливо и осъдително беше, когато Юлката беше потърпевш, а когато му се откри възможност да отстрани най-сериозния си конкурент, изведнъж същото деяние се превърна във велика стратегия.  

Нямаше как да не се изумя и на становището ти, че Юлиян
подходи изключително добре в социално отношение като си играеше с нервите на всички. Това определено беше стратегия и това, че другите участници му се вързаха и се повлияха от това е изцяло техен проблем и тяхна загуба.
Държанието му към останалите участници определено не беше стратегия. Просто защото той изричаше същите нелепости и злобни коментари в безбройните индивидуални блиц интервюта по време на сезона, когато беше далеч от предполагаемите обекти на манипулация...
Дори хипотетично да предположим, че е било стратегия – по-очевадно малоумна тактика дори и първокласник не може да измисли. Хем при всяка възможност беше първи избор за изпращане на елиминация, хем на финала гласуващите зрители (а не форумното човечество) избраха Добрин за победител пред него, най-вече поради  демонстрираните личностни качества на Юлката, тоест гениалната му "стратегия" да се държи като липсващото звено в човешката еволюция.

М/у другото твърдението ти, че
никой не можеше да му стъпи на малкия пръст в игрите
за мен не отговаря на действителността - Пламен не му отстъпваше през сезона. И без да съм в главата на Юлиян, смятам че се уплаши след една загуба от него във финалната седмица, та затова го прати на елиминация. Видяхме и как Юлито нареди загуби от Добрин във финалните игри, и Веско го би по-рано през сезона в един индивидуален двубой...
Съвсем не доминираше над конкуренцията в стил Ники Мартинов, Светльо Занев, Георги Дренски или Ива Пранджева.
Пък и дори да мачкаше системно в игрите, какво толкова впечатляващо има в това човек, който се занимава със спорт (това му е работата) и е завършил НСА - да е по-добре подготвен от оперни певици, плеймейтки, инженери, мениджъри, туристически агенти...

И докато горните ти коментари само ме учудват/изумяват, то този цитат направо ме скандализира:
За мен Юлиан е много по-добър пример от Милен!
С какво ли може да бъде за пример Юлиян?
Да не се отказваме, когато си набележим дадена цел? Да "минаваме през трупове“, за да я постигнем? Да  унижаваме, потискаме, обиждаме, саботираме, гаврим, мачкаме, подиграваме тези, които се окажат на пътя към целта?
Да се радваме, когато виждаме как конкурентите ни изпитват страдание, защото емпатията/състраданието е проява на малодушие? Даа, неподправената му радост от вида на страдащите, травмирани конкуренти за осмислящата съществуването парична награда... е един добър пример за подрастващите!

Понеже ти ме посъветва (в заповедна форма) да не съдя (границата на осъждането е много тънка и е възможно да съм я преминал и да съм осъдил Юли или А-М в сърцето си)... се чувствам длъжен и аз да ти бъда от полза с едни мои мисли:
Разумният/обективният човек изгражда възгледите си на база факти, на база опитности, на база обективни наблюдения.
Неразумният/необективият има вече теза/позиция - преди да има аргументи. Той нагажда фактите към нея и/или отрича/преиначава неудобните такива.  
  Той също на база емоции/симпатии развива привързаност и започва да оправдава действията на любимеца си и да осъжда тези на съперниците му. И както форумната историята вече помни – да оправдава постъпки на своя избраник, идентични с постъпки, които вече строго е осъдил (последният абзац не се отнася конкретно за теб)...

..........................................

 Нека обаче да разведря мрачната и тягостна обстановка като кажа и 2 думи за Амелия-Мира и нейната хуманитарна мисия да просвещава и посочва верния път в живота на заблудени девойки. Съгласен съм с теб, че ако не са такива високо морални и непреднамерени влогърки като нея, които “не се страхуват да кажат истината“ за отделните пластични хирурзи - безброй кандидат кифлоенсърки, софт-порно модели и най-обикновени меркантилни момичета, търсещи спонсори... щяха да останат нереализирани, да се провалят като личности! Именно защото има и много загрозени в резултат на разкрасяващи процедури кифли, на които им се плаща да рекламират некадърните си хирурзи. За разлика от тях, А-М  въобще няма финансова изгода да рекламира доктор Емре! И се вижда с просто око, че той хич, никак и въобще не я е загрозил! И също като теб мисля, че А-М най-вече с личния си пример няма да подведе и подтикне хубави девойки да се подлагат на ненужни и, да не дава Господ, опасни интервенции. При нея, за разлика от обикновените пишман инфлуенсърки, случаят не е “слепец води слепците“. Все пак всички видяхме как грозното пате от ИВ - сега е красив лебед, а красотата ще спаси света! Похвално е, че е жертвала 5-цифрена сума за такава благородна кауза!
Доказателството за думите ми:
Скрит текст:
Удивително е как новият нос пасва идеално на лицето на А-М. Поразрових се, за да открия снимки на момичета с подобна на нейната лицева структура, та да видите колко по-неестетично би било да има нос като това грозновато момиче на приложената снимка например. Ако някой случайно го познава – нека бъде така добър да я свърже с А-М или направо с д-р Емре. Помогнете на девойчето, моля ви!
Скрит текст:
Надявам се да сте разбрали иронията. За разлика от Юлиян, аз не смятам за редно хората да бъдат уязвявани на тема външен вид. А пък и само една операция е недостатъчна, за да превърне А-М в непривлекателна жена, но пък е обещаващо начало...

Общи условия

Активация на акаунт