Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 28 213
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • Плевен / София
Тази тема е радост за очите и сърцето - който и аватар да погледна, навсякъде виждам Керем Revolving Hearts
И това е единствената тема във форума с такова масово сменяне на аватарите в полза на единия главен герой....в т.ч. и моя милост, която до сега за 8 години е имала два аватара и то, защото картинката на първия изчезна и един ден осъмнах "гола"....

# 421
https://twitter.com/i/status/1337432015071801351 - Сетих се за този лайв - питаха, в чия каравана са и Керем каза, че са в неговата Joy

И аз, абсолютно същото си помислих Stuck Out Tongue Winking Eye
Тъкмо се чудих под "другата каравана", тази на Керем ли има предвид? Smiley

.... ей я на, другата каравана Heartpulse

П.С. neorum, както винаги страхотен коментар Hug

# 422
# 423
  • София
Привет цветни, пъстри, развълнувани момичета! Flowers Hibiscus

Само ден преди събота, когато вълненията ще бъдат още по-големи ви подарявам една поредица от снимки, която аз нарекох "Еволюцията в погледите на Серкан Болат":

Първите две снимки са от края на еп. 2/началото на еп. 3 - началото на годежното парти, последните две са от еп. 20, дефилето.

Хубава вечер и добро настроение!

# 424

От Туитър със заглавие "Палавник"

# 425
Мисля, че и в първата двойка (2-3ти еп) и в 20ти погледа го издава Серкан, че е влюбен, осъзнато или не. 😍
В 23 сигурно ще правят миник Серкан, може би 🤔

# 426
  • София
mi_si, само са разменили кадрите при 11 и 21, ама няма нищо. Явно Керем там / така обича да си държи Ханде (по повод втория колаж). 😏

# 427
От продуцентите: Ребусът - Birazdan geliyooor - (Очаквайте скоро)

# 428
neorum, когато се появиш го правиш със стил и яркост, когато те видя с нетърпение се потапям из твоите редове на мисли и чувства Blush

Цитат на: gabidim71
link=topic=1277818.msg41927669#msg41927669 date=1607702163
SatisfiedSatisfied

Така виждам аз нещата:hibiscus:

Габи и аз като теб ги виждам нещата Misc Gun Misc Bomb Misc Syringe. Еда ще поревнува набързо и ще и види сметката на Рошла.
Слънчева Марги,  много харесах Керем на това гифче, не знам дали е от негов филм, сериал или от реала Hug

# 429
  • София
Емотиконките за епизода утре:

Следователите в темата са на ход! Аз виждам само пръстен и факта, че двама души чукат на нечия врата!
Хубава вечер от мен!

# 430
  • Кърджали
Въх, Еда втора ли ще почука на вратата му....
Целувката - ясна.казваме чао на Алптекин (от живота на Айдан), 3те желания на Серкан

Селин май и тя казва чао на холдинга  ли, на Артлайф ли, на историята ли...
Партито за развода, Енгин на бял кон ще предлага брак,
И после ще се почне едно чукане на вратата на Серкан, все едно крайпътен хан (хубаво си беше май като всички се страхуваха от него. Сега само аз не съм почукала още там).
Но като гледам първо Балджа ще почука. И после Серкан да ходи да се оправя.
F.ck както би казал някой

Не ми харесаха, искам други емоджита. Следващите, моля

# 431
А в един от лайфовете миналата седмица не казаха ли, че ще има и шамар? Няма го в ребуса, но ако и него трябва да го наместим, аз бих го сложила накрая вероятно.

# 432
Шамарът си е точно са края, ако първата почукала е Балджа!

# 433
Емотиконките за епизода утре:

Kissing Heart Face throwing a kiss - Целувката в асансьора
Relieved Relieved face - Еда щастлива, че е оцеляла
Flowers Cherry Blossom Cherry blossom - Еда бладарна на Серкан и се радва на обяда
Man, white haired - Шеф-готвачът се появява да ги поздрави (или Алптекин звъни на Серкан)
Hands Wave Waving hand - Искат сметката, защото Селин се обажда на Серкан и му казва, че напуска работа
Smirk Smirking face - Серкан се замисля за ситуацията
3 Тройката - Серкан иска Еда да му изпълни 3 желания, трите желания
Hands Pray Folded hands - Еда се моли на Серкан да и прости
Heart Eyes Smiling face with heart-shaped eyes - Съгласяват се, че Еда ще изпълни желанията й се гледат с любов
Woman tipping hand - Айфер разбира, че Айдан ще се развежда и решава да е до нея и да я подкрепи
Woman facepalming - Еда разбира, какво е станало със Селин и че Айдан се развежда
Smiling face with 3 hearts - Еда и Серкан се гледат влюбено, сцената с глината и грънчарството
Woman - Айдан успява да уговори развода
Hands Wave Waving hand - Балджа се появява на работа
Tada Party popper - Партито
People Dancer Woman dancing - Еда танцува
Man dancing - Серкан танцува
Horse Racing Horse - Енгин се появява на бял кон
Wear Ring Ring - Енгин предлага брак на Пърърл
Thinking Thinking face - Вечерта Еда се замисля дали да изпълни първото желание на Серкан и пита Джерен
Hands Fist Raised fist - Ама, докато Еда мисли, Балджа отива у Серкан
Flushed Flushed face - Серкан се изненадва
Hands Fist Raised fist - Еда идва и чука на вратата на Серкан
Fearful Fearful face - Серкан я вижда, а Еда с ужас осъзнава, че Балджа е там

* дано има шамар

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 20:54 от kukli4ka456

# 434
super_katia и аз така си мисля откакто излезе озета че Еда ще почукай последна и че ще има шамар

Общи условия

Активация на акаунт