Любители на Котки - Тема 153

• 33 272
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
вижте кого спасих от моите красавици и красавец 😁 новият ни питомец, Тончо. Свит на кравайче, до входната врата на къщата.

# 166
Доня Дафина - Не се отваря...
Аз по принцип нямам котка гризач, никога досега не е обръщала внимание на кабели, ама ето, че се случи. Затова ги държахме изключени.
Елхата се опита да я събори първия дем като се катереше по нея, но предвидливо я залепих с тиксо за пода (а и самата стойка е скапана, та лесно ще падне).
Иначе по предишната тема с големите котки и аз се присъединявам в техния фенклуб Grinning
По принцип смятах и искахме мъжко коте да вземем ама нА, Кара си ни избра и тогава хич не съм мислила за пола. Тя ще си остане дребничка като гледам, 3кг е и не виждам изгледи да расте още.

# 167
  • София
Обичам котките ви, хорааа! 😻 Прекрасни са! ❤

Ние ще си лягаме... или по- точно си легнахме вече... под масата (на стола до печката).

Блечко май е дебел... трудно напипвам гръбнак и ребра... (ама и много косъм струпа като застудя).

Скрит текст:
Ех, че си досадна, мамо!

Barbie, котето изглежда по- добре от преди и едното му оченце е съвсем ОК.
Дано има късмет и да му остават много котешки животи още! ❤ Чумичката дори не подозира за него, нали?

# 168
Лека нощ и от господин Панта! ❤️

# 169
  • София
До каква възраст растат котараците? Аз честно казано не очаквах Страх да стане толкова дълъг,  все пак си е улично коте, но явно хубавата храна се отразява и спомага за максимално развитие на потенциала. Но не се оплаквам и аз обичам по-големи котки, навремето имах Сибирец. Засега не смятам, че е дебел, да видим как ще е след кастрацията, най-вероятно тогава вече ще почна да го ограничавам с храната поне отчасти.

# 170
Кате76, пиши как е минала операцията в понеделник. Много хора ви мислим.

Барби, котето започва да изглежда добре - загладила е косъма, едното оченце не е мътно. Пиши редовно че и вас ви мислим.
Чудя ти се - откъде ще намериш сърце да я дадеш? Писа че си с котка, куче, деца, мъж ама ... Май котето те е намерило.  

Ние сме с три елхи в три стаи, изкуствени. Две от тях са на високо като едната е по обичайния й маршрут. Не ги отразява.
Лампички нямаме засега защото не знаем как ще реагира.

П.П. Ще взема да я изхвърля! (шегувам се)
От стола на хладилника и няколко магнитчета се самоубиха. Или е дебела, или ъгъла за скок не беше подходящ или повърхността на хладилника.
Снощи спя и чувам шумолене. Оставена купа с бонбони на секцията, единично опаковани. Не успя да извади нито един.

Днес я гледам - качила се в коридора на шкафа. Редовно падат парфюми от по - ниската част и три плюшени играчки за да стигне най - високата част. Реших да й отворя вратата на най - високата част. Всички колани от горния рафт започнаха да се самоубиват.
Тая игра я играе с пликчета за боклук от кухненски шкаф. Нещата които падат трябва да паднат като тя е отгоре.

Тя се казва Феликс заради окраската - прилича на котето от рекламата. Къде е хитрото коте Феликс? си е точно за нея.
Застудя и вече не иска късно вечер да ходим на балкона. Сега е друг номера - качва се на хладилника и ме гледа да й отворя отгоре балконската врата. Слуша, гледа и в един момент сама слиза.

Успя да скрие всички пластмаси от вино. Сигурно има над 10 вече и няма нито една. Тя си е прибрАна девойка. И ни работи много хитро. Сяда до един кухненски шкаф където най - често ги крие и те гледа. Става майка ми или аз и бъркаме под него с една лайсна. Тя седи и чака. Ако не излезе се започва ровене от човека под хладилника, печката, пералнята. Тя седи до теб и чака да я извадиш. От няколко дни не намираме нищо.

Майка ми харесва рекламата с едно малко куче - Скъпа, как са колената днес?
Кучето си чака разходката. Рекламират някакво лекарство за стави. То и на майка ми колената вместо лекарство ги оправя котката.

Ето го хитрото коте за изхвърляне:

# 171
Aila,
казаха ми че на 2,5-3 год. възраст котките достигат максималното си развите/ килограми.дължина,височина.
за моя котак ми казаха, че баща му е 9,5кг на 3 год.  ,,,сега ние сме на 1,4г. и е 6,6кг....но не е мръднал от тези кг. от Юли!  А аз искам дебел голям котарак   🤩🤩🤩

# 172
Мързелива неделна сутрин. Мъри я мързи повече от мене, но с лапа ми хвана ръката и я прегърна.

# 173
  • на брега на морето
Наленцето мамино умно. Дъщеря ми казва, че е мейнкуун бонзай.
Скрит текст:
Снощи беше седнала пред ММ на масата в кухнята, по едно време легна и се затъркаля и тъкмо  повЕрвАх на чистите й намерения видях къде гледа - към канарчето. Интересно е, че и двете канарчета не се плашат от нея, а идват на предните кацалки и я наблюдават.

# 174
  • София
Като отворихте дума за големи котки, нашият дзвер сега го премерих и чукна 2 кг. точно, а навършва 3 месеца на 18.12. Започвам да се плаша, какво добиче ще стане, но може и от породата да е. Баща му е от тия сивите британци аз им викам тулупи (само да не обидя някого), а майката е рижава шотландка и не много едра. Ще видим, какво ще излезе накрая.
Ама и умно гледа:

# 175
  • Петрич
добро утро от пеца

# 176
  • София
Здравейте! Може ли отзиви за храната Essential food Jaguar? До сега храни с Роял Канин за котета от 1 до 4 месеца, но и е време за друга храна след няколко дни,а и нещо и се мръщи последния месец 🙄иска ми се да минем на друга....
Не знам дали ще я хареса Ягуара и ако я взема плавно ли трябва да премине на нея като я смесва със старата?

# 177
  • София
Мислех, че не пишете, а вие сте започнали нова тема. Напоследък все така ми се случва. 😆

Плащам данък и ще наваксвам с четенето по-късно.

# 178
Здравейте! Моля за съвет. Нашето Лъки от вчера след обяд нещо и има. Не иска да играе,иска все да спи. Почнах да се притеснявам, преди не можехме да я погалим, сега стои да я галим и заспива. Мисля, че и има нещо но какво е незнам. Храни се, до тоалетна ходи, преди малко и дадох мляко пи много лакомо, а по принцип не иска. Просто се чудя какво и е?

# 179
Ветеринар и не й давайте прясно мляко.
Може и нищо да й няма, но за ваше успокоение.

Общи условия

Активация на акаунт