Изпращаме лятото с песен,МАРТЕНЧЕ посреща свойта първа есен!

• 9 778
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
- не знам как е в пловдив.

Ами какво да ви кажа за пловдивското Хипо newsm78
Аз до сега от там дрешки не сьм купувала-не ми харесват,а и са скьпи. Купувала сьм само играчки. В неделя ходихме с една друга сьфорумска майка и тя взе хубави обувчици от там. Има доста голям избор,а и цените са различни. Имат обувчици на Барби ,на Бенетон, бьлгарски и някакви с марка Хипо( явно са си тяхни).Като цяло не ми харесва особено.

# 91
Герчо и аз се прецаках вчера да отида до новия мол и съм доста разочарована.Този магазин дето говориш с отстъпката е Чипо срещу Пикадили,а на последния етаж (не знам дали си ходила до там) има Хиполенд,който е още по-голяма трагедия  според мен!!!! На мен и самия мол (ако може така да се нарече) грам не ми харесва!

# 92
Здрасти милички,скъпи маминки и бебочета от нас с Бобката Hug Hug Hugнадявам се ,че всички сте добре -много си ви обичкам Hug Hug Hug
най сетне се прибрахме в София  Hug Hugлипсвахте ми ужасно  Hug Hug Hugно мисля ,че добре направих като гледах Бобчо на чист планински въздух и май освен вас нищо в града не ми липсваше  Hug бих могла да живея на вилата постоянно newsm78
там обаче почти подивяхме ,защото Бобката и аз не сме се отделяли един от друг за повече от час а и не сме се срещали с почти никакви хора и бебоци и той като види непознат се скъсва от рев и неспи нощем newsm78
Не ходихме до морето  Sadзащото мъжа ми получи дископатия newsm78 вдигайки Бобчо и единствения, който сега го носи съм аз Confusedдругата причина е ,че макар и изцяло кърмен на 4 месеца Бобата получи уртикария Shockedи все още я има Shocked Shocked Shockedмакар ,че аз още го кърмя и чак на 6 месеца започнах да му давам да опитва зеленчукови  пюрета  newsm78 да опитва защото той повече от четвърт бурканче не яде при това трябва да е смесено с много изцедена кърма, за да го накарам да го лапне.помпата за кърма пак е най използваната вещ в къщи.другите кърмещи мами успявате ли да накарате бебоците да ядат пюре newsm78Бобчо изобщо невъзприема пюрето, като храна newsm78 и все още се храни само от мен.мисля ,че се развива добре сега е 8 800кг newsm78 незнам как вървят с килограмите вашите сладури, но по таблици ми се струва супер а и аз мисля имам възможност да кърмя още едно дете -все още съм като млекоцентрала.за сметка на това изобщо немога да си помисля за отслабване newsm78
Бобчо вече нервничи и ще ида да го видя а ще пиша пак при първа възможност Hug
нямам търпение да изчета какво сте писали  Hug
ОБИЧАМ ВИ Hug

# 93
Аууу, колко много сте изписалиии!  Hug

Ние в понеделник ще ходим до поликлиниката да дадем урина. Аз първо трябва да я взема де. Купих си колекторчета (2 за всеки случай). Дано вс. да ни е наред  Praynig

# 94
Хей, prasentze , добре дошла! Simple Smile Липсвахте ни с адашчето! Дай снимки да го видим сладура, още ли е с толкова буйна коса? Simple Smile
Има ли някое от вашите бебета, плачещо със сълзи по време на храненето с пюре?
Има Sad моят Боби  ooooh!
Туити, как върви захранването при вас? Преборихте ли се с лъжицата и пюретата?
Ами след като и на тиквата ревеше реших да му я стопля, стоплих я и той дори сам си изяде една лъжица, а другите малко насила минаха, но важнотото  е, че преглъщаше, допреди това моркова и студената тиква като си ги усетеше в устата и рееееев и не преглъща и почва да му текат оранжеви лиги по брадата, абе ужас направо, дано топли да яде, стискайте палци днес за 2-и ден ще пробвам с топла тиква Simple Smile
neli_iv, ако искаш пробвай и ти да стоплиш на водна баня, топла има и доста повече аромат  Blush

# 95
  • Варна
Добро утро!
Добре дошли на prasentze и Бобко! Много се затъжихме за вас! Heart Eyes Hug
Ние днес имаме семеен празник-три години семеен живот! Черпя ви по този повод! cheers
miki3, много хубави снимки. Така като гледам доста добре сте си изкарали на морето!  grinning039
И аз не съм очарована от Хиполенд. Ние от там купихме столчето за хранене и паяка. Паяка се оказа, че не му работят музиките, та се наложи да му сменяме борда. Бях купила едно гащеризонче на Преслав с ципче и гушката му цялата се беше издрала. Идваше ми да ги  #2gunfire
Хайде лек ден на всички. Ние ще поизлезем малко. Hug

# 96
ПРАСЕНЦЕ, ДОБРЕ ДОШЛА, СКЪПА!!! Hug Hug Hug

Мики, наистина много хубави снимки Peace

Кате, честит семеен празник   bouquet Още дълги години да се обичате, като преди 3 години Hug И ние направихме 3 години брак в началото на месеца Grinning

Туити, ами така ще е, ще пробваш какво и как му харесва на детето. Някои обичат по-студени пюрета, други по-топли. Някои обичат по-редки, други по-гъсти и т.н.

# 97
  • София
Привет мами! Hug
Е-е-е,Прасенце,айде добре дошла!Затъжихме се за теб и Бобчо,от известно време само подпитваме дали няма да си идвате вече. GrinningБраво,че сте си изкарали хубаво лятото.А какво е уртикария newsm78,дано по-бързо се оправи малчо Praynig.Аз също слагам кърма в пюретата,които Дани не харесва много за да може да ги хапне,но се случва рядко вече,той си ми е яшничък,аз също захраних късно,на 5 навършени месеца.Пък и цеденето на ръка ми е много по-лесно отколкото с помпа. Rolling EyesАйде,пък като имаш време пусни и малко снимчици да видим колко е пораснал Бобчо! Hug

Мики,страхотни снимчици!Личи ,че сте си изкарали супер!

Нели,и при нас не е имало подобна реакция от тиквата.Странно,но при нас водещите се за разхлабващи пюрета изобщо нямат такова действие,все е запечен напоследък,милия.Нито тиква,нито сини сливи,нито кайсии успяват да го разхлабят newsm78.

Безмерна,и аз преди да родя си правих тест за алергичност,който показа,че съм алергична почти към всичко там,даже към алергозан Shocked и аналгин Rolling Eyes(а аз от малка си пия аналгин при нужда и никога не съм имала проблеми).Изобщо не мисля,че е реален този тест,аз имам много чувствителна кожа и само като се пипна някъде ставам червена,пък какво остава да ме одерат с игла,даже контролната ми черта беше една от най-червените.като го показах на следящия ме тогава лекар в "Т.Киркова" (аз и теста си направих там),той каза изобщо да не му се връзвам и ,че едва ли е верен.Аз все пак си го носих за раждането и даже се наложи да ми бият пълна упойка,и слава богу,нищо ми нямаше.Мисълта ми беше,че нещо не са съвсем показателни тези тестове...

Виоланта,стискам палци,мила,бързичко да се оправиш! Heart Eyes

Кате,Честита Годишнина!Обичайте се още много ,много дълго за напред!

# 98
Здравейте и от нас!
При нас яденето продължава да е пълна трагедия....Елина също много обича тиква, но не може само това да яде. Една седмица беше на тиквена диета, днес мисля пак да й дам
Добре дошла на Прасенце!
другата сседмица мисля да запчвам попарката, дано нея поне да ядем

# 99
  • София
Прасенце, добре дошла!  Hug Много добър резултат е 8 800 Simple Smile. Яденето на пюрета при кърмените и късно захранени бебета - при някои върви, при някои - не. Ние сме от вторите, но аз много-много не се притеснявам. Все някога ще прояде.

Туити, и ние сме така - първите няколко лъжички се ядат с удоволствие, което постепенно намалява и като не мога по никакъв начин да я накарам да си отвори устата - спирам с пюрето или кашата. Наведнъж изяжда не повече от 50-60 грама (в най-добрите дни). Но пък започнах да й давам пюре на обед и каша следобед/вечер, така че се надявам скоро общо 100-120 грама твърда храна да влизат Simple Smile.

Честита годишнина, Кате!

# 100
Прасенце, добре дишли с Бобчо!
Кате, честита годишнина!
Иначе явно съм омешала магазините - аз до последния етаж не се качих, а само този долу срещу хранителния магазин. Иначе аз искам-неискам ще трябва да го ползвам този магазин, защото ми е точно до офиса и ми е супер удобен и възлагах големи надежди, ама и аз останах разочарована.... Детските храни са скъпи и няма голям избор. Млякото е 8.40, а аз го вземам на 7.30, което си е голяма разлика. Пюретата не ги помня като цени ама като видях 3 лв и... ми се сториха скъпи много, аз пюре над 2.85 нямам спомени да съм купувала някога. Иначе минах много бързо през щанда и не съм сигурна дали това не е била по-голяма разфасовка ама все пак... Аз съм заредила един шкаф с пюрета и сигурно имам над 100 бурканчета в него та вече нищо не купувам, че да ги изяде докато мине на кухня, което аз си го представям като навърши 8 месеца. Частната кухня, за която ви бях писала преди била супер - вече няколко седмици я ползва и най-добрата ми приятелка. Тя е за над 10 месеца, защото има малко по-големи парчета, но тя записа нейното дете като направи 8 и я допасира у дома.  И аз ще правя същото - поне ще му е разнообразно.

# 101
  • София, център
Katia_N  Честита годишнина... още 10 пъти по толкова да празнувате...( най-малко  Grinning )

Искам да ви питам по калко нови неща на месец давате...имам предвид като цяло: например аз за 5-ти месец съм дала каша ( иначе 2 вида) и плодове (че ги бяхме спряли за 3 седмици ) + разни нови зеленчуци!
Но сега ни предстои : кисел, грис, жълтък,попарата (майче), месото може и от 7-ми примерно...???

# 102
  • София
Добре дошла Прасенце  Hug Крайно време беше да се приберете с Бобчо - домъчня ни за вас  Hug А за захранването не се притеснявай и Емичка  трудно прояде пюрета и все още не изяжда повече от половин бурканче  Simple Smile Но все се надявам че положението е временно.
Иначе да ви се оплача, Ема е много хремава от 3 дни насам и нищо не й помага  ooooh! Не може да диша милото, съответно не може да спи спокойно и да се храни и много плаче  Cry За зла беда от вечра и аз съм с хрема, че и бонус имам - боли ме гърло  #Cussing out Абе ужас, само таткото ни е здрав за сега, дано не го заразим и него Sad
Ако знаете нещо за хрема, моля ви споделете  Praynig

Честита Годишнина Кате   bouquet Да сте много много щастливи още дълги години
И нашата годишнина предстои - в неделя  Wink

# 103
Katia_N  Честита годишнина... още 10 пъти по толкова да празнувате...( най-малко  Grinning )

Искам да ви питам по калко нови неща на месец давате...имам предвид като цяло: например аз за 5-ти месец съм дала каша ( иначе 2 вида) и плодове (че ги бяхме спряли за 3 седмици ) + разни нови зеленчуци!
Но сега ни предстои : кисел, грис, жълтък,попарата (майче), месото може и от 7-ми примерно...???

Аз въведох кашата след 5-и месец и после въведох кисела. Попринцип аз редувам един ден каша на другия кисел. Грис още не съм давала, но мисля да го въведа скоро. Само дето не мога да намеря безглутенов и явно с него ще въвеждам глутена /към 6.5мес/. Месото ще го въведа от другата седмица. Попара мисля да дам след 7-и месец. С нея се въвежда и сиренето и маслото. По моята схема е така общо взето. През 7-я месец менюто ни ще е: АМ, попара или друга подобна закуска, зеленчуково/местно пюре, каша/кисел, АМ. След 9-10 месец мисля започва да се въвежда преходна храна. А жълтък аз дадох преди седмица, но нещо не мога да го разтворя добре в пюрето и става на топчета, които са доста твърди и от тях Маги повръща Sick

# 104
  • София, център

Аз въведох кашата след 5-и месец и после въведох кисела. Попринцип аз редувам един ден каша на другия кисел. Грис още не съм давала, но мисля да го въведа скоро. Само дето не мога да намеря безглутенов и явно с него ще въвеждам глутена /към 6.5мес/. Месото ще го въведа от другата седмица. Попара мисля да дам след 7-и месец. С нея се въвежда и сиренето и маслото. По моята схема е така общо взето. През 7-я месец менюто ни ще е: АМ, попара или друга подобна закуска, зеленчуково/местно пюре, каша/кисел, АМ. След 9-10 месец мисля започва да се въвежда преходна храна. А жълтък аз дадох преди седмица, но нещо не мога да го разтворя добре в пюрето и става на топчета, които са доста твърди и от тях Маги повръща Sick

Безглутенов грис е царевичния...не може да няма в някой магазин, почти навсякъде има Grinning

Общи условия

Активация на акаунт