Ми за сега навсякъде, където търсих имаше само пшеничен грис

Защо толкова късно може да се дава? Не разбирам - ти в момента даваш зеленчуците дето си варила, но водата от тях не даваш? Аз вече един ден му дадах водичка от картофи - то почти си беше крем супа от картофи с 2 сухара и много му хареса, ама ....
Защо толкова късно може да се дава? Не разбирам - ти в момента даваш зеленчуците дето си варила, но водата от тях не даваш? Аз вече един ден му дадах водичка от картофи - то почти си беше крем супа от картофи с 2 сухара и много му хареса, ама ....
Само картофите ги варя във вода. Но тази вода не става, защото аз ги варя с обелките и после ги беля. А това, което ти си давала си е ядене. Тези бульони се дават преди основното ядене и са нещо, като разядка. Дават се по-късно предполагам, защото до тогава бебето не може да побере толкова ядене в коремчето си
Иначе мамите, които си правят сами пюретата и варят зеленчуците във вода, използват водата в пюретата
Много се радвам да те видя 
просто у нас е лудница . Само ходя да бърша носове и да слагам капки, ту на едната ,ту на другата. Явно Галито донесе нещо от градината , а е ходила само 1 седмица
Не ми се мисли какво ще бъде през зимата 

просто у нас е лудница . Само ходя да бърша носове и да слагам капки, ту на едната ,ту на другата. Явно Галито донесе нещо от градината , а е ходила само 1 седмица

А аз направо се възхищавам на Дани колко бързо се развива

На мен педито ми каза Виброцил за Емичка по 1 капка максимум 3 пъти на ден, ама Ема пак не може да диша. А за Коларгол трябва ли рецепта?