NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 7

• 63 536
  • 831
  •   1
Отговори
# 570
  • София
От днес има промоции в официалния сайт на ДГ за капсули.

# 571
От днес има промоции в официалния сайт на ДГ за капсули.

Тази сутрин поръчах. Писах, но постът ми го няма. Сигурно не съм го публикувала, знам ли. Големи кутии по 13,99лв.

# 572
Аз говоря за зеленото Ристрето, не за Арденцата:

# 573
И в май маркет са на промоция 7,99

# 574
В Кауфланд другата седмица ще има промопакети по 3 кутии, не ми се връща да гледам общата сума, капсулата излиза по 0,44 лв.

# 575
  • На изток от Ада
В Кауфланд другата седмица ще има промопакети по 3 кутии, не ми се връща да гледам общата сума, капсулата излиза по 0,44 лв.
20.95 е общата цена. Хубава цена, но аз имам мн кутии

# 576
20.95 е общата цена. Хубава цена, но аз имам мн кутии

Да, хубава е, но и аз поръчах 5 големи кутии от сайта, та ще пропусна.
Отделно ММ купил промопакет от три кутии Спетема, ама съм му казала да си ги пие. Мога да се прежаля да пробвам единият модел, но иначе съм пас.

# 577
Голяма скука напоследък с тия капсули. Нито тройката "Вдъхновено от Италия" намирам на добра цена, нито тая на Лаваца Rolling Eyes

# 578
Днес за пръв път купих Costa за DG, че са намалени в Lidl. Още не съм решила дали ми харесва, че го пуснах дълго и стана редичко, но не ми горчи, а това е плюс.

Любопитно ми е да опитам тези, още не съм ги мяркала в магазинната мрежа. Купувала съм им мляното кафе, ок ми е.

# 579
На мен не ми харесаха капсулите Коста, блудкави ми бяха, макар че и аз пускам една чертичка повече от указаното. Но на Долче и Лаваца са ми добре.

# 580
  • Пловдив
Еспресото на Коста на мен ми е прилично, но капучиното и латето не ми харесаха - предпочитам тези на Долче густо

# 581
И на мен ми хареса еспресото, хем на три черти го пуснах днес. Много късо не пия аз, все воднисто го правя Stuck Out Tongue Closed Eyes

След Лаваца и ДГ го нареждам, но преди Спетема. Ще скокна да взема още една кутия, че следващата седмица нищо интересно няма да има.

# 582
  • София
Капучиното на Коста няма достатъчно плътен аромат. Еспресото е добро.

# 583
На мен капучиното на Коста повече ми харесва, някак по-уравновесено ми е на вкус. На Долче Густо ми е прекалено тежко и млечно, и ми се губи вкуса на кафето. Но то на една черта кафе и всички черти мляко няма как да е друго яче. За еспресо обаче предпочитам това на ДГ.

# 584
Здравейте, наскоро се сдобих с кафемашина Krups Genio S. Иска ми се да пробвам и други капсули, освен на Долче густо. Забелязах едни капсули на MUST. Бихте ли дали отзиви за тях, добри ли са ?

Общи условия

Активация на акаунт