NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 7

• 63 515
  • 831
  •   1
Отговори
# 585
Тази седмица има промо в Кауфланд.

# 586
На Спетема Кортадо-то хубаво ли е? Тази седмица са на промоция в Лидл, но все ги подминавам, защото бях чела за другите видове, че са слаби и блудкави.

# 587
На мен Спетема не ми харесват. Кортадо включително. Но вкусове разни. Докато не пробваш, няма как да знаеш. Държа си на ДГ, в частност Лунго и Лунго интензо.

# 588
  • На изток от Ада
На Спетема Кортадо-то хубаво ли е? Тази седмица са на промоция в Лидл, но все ги подминавам, защото бях чела за другите видове, че са слаби и блудкави.
Не, горчи. Изпих една кутия, но няма да купя повече.

# 589
  • Пловдив
И аз като Полина съм на принципа на проба-грешка - трябва да опитам, за да преценя дали си заслужава. От съвместимите с ДГ марки единствено еспресото на Коста кафе ми харесва на мен.

# 590
  • На изток от Ада
Аз почти всички видове съвместими харесвам. Обаче това Кортадо на Спетема е отврат.

# 591
Благодаря за отговорите, отказахте ме 😁

# 592
Кодовете от кутиите не важат за сайта на ДГ в България. Дали някъде другаде още могат да се използват? Навремето в английския сайт ставаше.

# 593
  • някъде
Здравейте. Моля за мнение за тези капсули https://www.dolce-gusto.bg/espresso-dark-roast-starbucks

# 594
  • На изток от Ада
Здравейте. Моля за мнение за тези капсули https://www.dolce-gusto.bg/espresso-dark-roast-starbucks

Харесват ми, то онзи ден ги взех и съм пила само една капсула.

# 595
  • На брега на реката
Момичета, събирате ли още, кодовете от кутиите?

Аз напълних едно бурканче и мисля да спирам! Не виждам нещо, да се прави по въпроса!

# 596
Станало ми е навик като се изпразни кутията, да късам и прибирам. И така докато реша да разтребя някой ден. 😊

# 597
  • до най-прекрасния мъж
Засега събирам. Знам, че точно ще ги изхвърля и ще ги вкарат в употреба.

# 598
И аз събирам. Никога не са ми влизали в употреба, щот машината ми е от януари, ама да не се мина Joy

# 599
Всичко изхвърлих аз и продължавам. Ако пуснат кодовете ще ме е яд, ама туй то!

Общи условия

Активация на акаунт